2010 Mart Meleklerimizin Defilesi Başlıyooorr...

cnm boyutu ayarlarken 680*420 sanırım onu yap yada 320* ? olanı
kızın çok tatlıymış maşallah kime benzior bu böyle saçlarda uzun uzun toka bile takmış:)

işte teyzeleri kızımın 20 günlük hali

Eklentiler

• $PIC_0002.jpg
    $PIC_0002.jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 16
cnm boyutu ayarlarken 680*420 sanırım onu yap yada 320* ? olanı
kızın çok tatlıymış maşallah kime benzior bu böyle saçlarda uzun uzun toka bile takmış:)

Sagol canım benim valla kabul etmesemde kaynanama ciddi anlamda benziyo. gözler burun yanaklar hepsi o bi saçları benim neyse kaynanam gençken çok güzelmiş öyle yeselli ediyorum kendimi. :1shok:

bu asya bebiş kaç kg bakemmmm? maşallah ona kocaman kız olmuş kırmızılarda pek yakışmış:)

filizcim kızın dünyalar güzeli oğluşun da çok yakışıklı olacak belli:)
bişi sorcam kızlar ikinizinde iki çocuk war nasıl kıskanıyorlar mı? bende filiz gibi 4 yaşında kızıma kardeş getrmeyi düşünüyorum. tabi boşanmazsam o zamanakaydirigubbakcemile3

bu asya bebiş kaç kg bakemmmm? maşallah ona kocaman kız olmuş kırmızılarda pek yakışmış:)

filizcim kızın dünyalar güzeli oğluşun da çok yakışıklı olacak belli:)
bişi sorcam kızlar ikinizinde iki çocuk war nasıl kıskanıyorlar mı? bende filiz gibi 4 yaşında kızıma kardeş getrmeyi düşünüyorum. tabi boşanmazsam o zamanakaydirigubbakcemile3

Allah korusun ne boşanması ya....töbe töbe....
teşekkür ederiz teyzesi.1 ayda 1.700 gr almış maşallah.doktor çok iyi dedi.3.550 doğmuştu.
oğlum 5 yaşında benim...en ideal yaş aralığı 4-5 yaş bence.oğlum hiç kıskanmıyo aksine acayip sahiplendi.çok seviyo.ayrıca çok ta yardımcı oluyo bana getir götür işlerinde...yoksa iki çocuğa birden bakmak çok zor.4 yaşından önce yapmayın 2.yi bence de.hem insan özlemiş oluyo küçük çocuğu....

bütün bebişlerimize maşallah.Allahım hepsini nazarlardan kem gözlerden korusun inşallah.

Allah korusun ne boşanması ya....töbe töbe....
teşekkür ederiz teyzesi.1 ayda 1.700 gr almış maşallah.doktor çok iyi dedi.3.550 doğmuştu.
oğlum 5 yaşında benim...en ideal yaş aralığı 4-5 yaş bence.oğlum hiç kıskanmıyo aksine acayip sahiplendi.çok seviyo.ayrıca çok ta yardımcı oluyo bana getir götür işlerinde...yoksa iki çocuğa birden bakmak çok zor.4 yaşından önce yapmayın 2.yi bence de.hem insan özlemiş oluyo küçük çocuğu....

ewet bnde aynen böle düşünüyorum benim kocama kalsa hemen seneye 1 tane daha istiyor tabi ona hawa hoş gelio nede olsa 5tane olsun dio manyak:) bnde 4-5 yaş ara iyi die düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun:hulya:

X