Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen nasılsın daha iyisindir inşallahsen nezaman başlıyon canım ??
slm bungee hanngi bantı kullanıyosun ben estederm 100 kullanıyom.ya bantlar sendede yapıştırdığın yerde kızarıklık kaşıntı yapıyomu
arkadaşlar ben 26/02/2010 da tedaviye başlıyorum mart ayı içinde tüp bebek yaptıracaklar haydi toplanın dertleşelim fikir alışverişi yapalım bursa'daki arkadaşlar sizlerde katılın a.s:dance:a.s:dance:
canım hayırlı olsun. bende 27 şubatta iğnelere başlıcam kısmet olursa ilk denemem olacak benim. çok heyecanlıyım ve umutluyum. allah bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inşallah. opuyorumnanaktan
Merhaba kızlar... Hepinizin karnını Allahım bebişlerinizle doldursun. Arkadaşım Paluri hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz artık...
Kızlar benim de 26/02/2010 dondurulmuş tedavisi için başlangıç günüm, yani yarın. Bu sefer ilkindeki hataları yapmayacağım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Kızlar benim de 26/02/2010 dondurulmuş tedavisi için başlangıç günüm, yani yarın. Bu sefer ilkindeki hataları yapmayacağım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
benim durumumda seninkiyle ayni bende adetimi bekliyorum ilk negatifimi aldim dun drm devam edicez dedi bende senin gibi evde hic durmadim iki tane dondurulmusum var onlarla deniycez insallmah hayirlisiyla cozulurlerde ikiside transfer olurKızlar benim de 26/02/2010 dondurulmuş tedavisi için başlangıç günüm, yani yarın. Bu sefer ilkindeki hataları yapmayacağım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.