• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 mart ayında tüp bebek yaptıracaklar haydi sohbete :))

paluri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
105
2
96
Bursa
arkadaşlar ben 26/02/2010 da tedaviye başlıyorum mart ayı içinde tüp bebek yaptıracaklar haydi toplanın dertleşelim fikir alışverişi yapalım bursa'daki arkadaşlar sizlerde katılın a.s:dance:a.s:dance:

Son düzenleme:
Pardon günleri karistirdim yarin yani.Bu arada kandilin mübarek olsun.Bu gece bol dua edelim.Allah hepimizin duasini kabul etsin insallah

sağol canım yarın dr gidiyorum iğnelere başlıcam çok dua et bana
ayrıca iyi kandiller

slm bayanlar kandiliniz mübarek olsun allahım hepimizi bu sene bebişlerimize kavuştursun.bende varım.2 marrta taransfer var çok dua edin banada

slm bungee hanngi bantı kullanıyosun ben estederm 100 kullanıyom.ya bantlar sendede yapıştırdığın yerde kızarıklık kaşıntı yapıyomu

slm bungee hanngi bantı kullanıyosun ben estederm 100 kullanıyom.ya bantlar sendede yapıştırdığın yerde kızarıklık kaşıntı yapıyomu

Slm arkadasim.Seninde kandilin mübarek olsun.Hepimiz icin dua edicem.Allahim hepimize hayirli evlatlar versin insallah.Benim kullandigim bant Estradot 100.Zannedersem ayni bantlar ama burda ilaclarin adi bazen degisiyor.Cok fazla sikayetim olmadi bantlardan.Son zamanlarda biraz olmaya basladi.Cünkü ilacin prospektüsünde yaazan 1 hafta 10 gün gecmeden ayni yere yapistirilmamasi.Günler ilerledikce günlük sayi artiyor en son 3 e cikiyor ve yapistircak bos yer bulamiyorsun.Ister istemez yakin zamanda ayni yere yapistirilmis oluyor.Bu sefer de kasinti oluyor biraz.Senin kacinci denemen ve dondurulmuslarami basliyosun.Biraz kendinden bahsedermisin

arkadaşlar ben 26/02/2010 da tedaviye başlıyorum mart ayı içinde tüp bebek yaptıracaklar haydi toplanın dertleşelim fikir alışverişi yapalım bursa'daki arkadaşlar sizlerde katılın a.s:dance:a.s:dance:

canım hayırlı olsun. bende 27 şubatta iğnelere başlıcam kısmet olursa ilk denemem olacak benim. çok heyecanlıyım ve umutluyum. allah bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inşallah. opuyorumnanaktan

ooo kızlar umduğumdan çabuk geldiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz canlarım konkon kelebeklerim baharla beraber bizde tabiat ana gibi çiçekler açalım hepberaber kızlarrrr zemuszemus

canım hayırlı olsun. bende 27 şubatta iğnelere başlıcam kısmet olursa ilk denemem olacak benim. çok heyecanlıyım ve umutluyum. allah bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inşallah. opuyorumnanaktan

Yeshill_Yansima teşekkür ederim canım hayırlı olsun canım sana tavsiyem stresten uzak dur canım ve sakın eşini unutma emin olki oda inan senin kadar heycanlıdır ikinizede iyi şanslar hadi bakalım meleklerimize kavuşma zamanı sayılı çabuk geçer :sm_cool:

Merhaba kızlar... Hepinizin karnını Allahım bebişlerinizle doldursun. Arkadaşım Paluri hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz artık...

:dance:
Merhaba kızlar... Hepinizin karnını Allahım bebişlerinizle doldursun. Arkadaşım Paluri hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz artık...

canım çok sağol tatlım kaydirigubbakcemile3 seninkinide allah tamamını erdirsin yiğenmie iyi bak

Kızlar benim de 26/02/2010 dondurulmuş tedavisi için başlangıç günüm, yani yarın. Bu sefer ilkindeki hataları yapmayacağım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Kızlar benim de 26/02/2010 dondurulmuş tedavisi için başlangıç günüm, yani yarın. Bu sefer ilkindeki hataları yapmayacağım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

canım çok güzel sevindim inan senin için duacıyız tatlım hadi bakalım hihoyyythihoyyythihoyyyt:dance::nazar:

Merhaba, Umarım 2.denemede pozitif sonucu alırsınız.İlkinde yaptığım hatalar derken neyi kastediyorsunuz? Benim gibi ilk demesi olacak arkadaşlar için tecrübeleriniz önemli.

Paluricigim cok sagol guzel dileklerin icin, Allah senin temiz kalbinle ettigin duayi geri cevirmez. Sizlerin arkadasligi benim icin cok onemli.

Yojimbo arkadasim, tedavin simdiden hayirli olsun. Umarim en kisa zamanda olumlu sonucunu alirsin sen de. Ben ilk transferimde transferden sonra cok hizli ayaklandim, sadece transfer gunu birkac saat yattim, sonraki gun evdeydim ama calismaya basladim. bir sonraki gun de cok stresli ve bozuk fiziki kosullari olan isime dondum. Bir de yumurta toplamadan sonra cok inatci bir kabizlik gecirdim. Transfer sonrasinda da uzun zaman devam etti. Bana verdikleri transfer sonrasi nelere dikkat etmem gerektigini bildiren kagitta kabiz olmamaya dikkat edin yaziyordu, hemsirem de ayni seyi tekrarladi. Bildigim her dogal usulu denedim ama fayda etmedi, kafama gore ilac da almadim, doktora sormayi da nasilsa gecer diye erteledim ve maalesef en kritik gunleri afbuyurun tuvalette ikinmakla gecirdim.

Bu ikinci tedavimde bunlara cok dikkat edecegim, bir hafta rapor alip isten ve stresinden uzak duracagim, yatip yatmamak cok da onemli degil. Yumurta toplanmayacagi icin tekrar kabiz olmam diye umuyorum ama eger olursa da doktorumun onerecegi ilaci mutlaka kullanacagim.

benim durumumda seninkiyle ayni bende adetimi bekliyorum ilk negatifimi aldim dun drm devam edicez dedi bende senin gibi evde hic durmadim iki tane dondurulmusum var onlarla deniycez insallmah hayirlisiyla cozulurlerde ikiside transfer olur

Back