2010 Mart Annelerinin Göbüşleri

Koca göbekli Canan ve ve oğlu Yiğit Eren... :) (Kahvaltıdan sonra olduğundan böyle, yoksa minicik göbeğim.. :)))

Teyzeleri bugün oğlum uyandığından beri kıpır kıpır, el sallıyor size. :)

maşallah arkadaşlar....göbek yakışmış...benimki de bi bu kadar var daha ne kadar büyüyecek Allah bilir...ama kilolu olmak gibi değil.insan göbeğini de severmiş meğer.....:CüvCüv:

:1shok: anamm maşaallah gerçekten edebiyatçı arkadaşım
benim bebişi niye göremediğini anladım şimdi kaydirigubbakcemile3

daha hamile olduğumu bilenlen dışında anlayan yok zaten :)

yağmurcum sana da maşaallah opuyorumnanaktan
ama siz benden tam 2 hafta öndesiniz vereliniortak

dimple kız nereye sakladın bebiki?
edebiyatcı ve yağmur kızlar göbek yakışmış bende koyayım bari 22 haftalık göbeğimi özendim şimdi....

canan yağmur ve selkie maşşallah size.göbüşler bayağı büyümüş ama çok yakışmış.sizin göbeklerin eline su dökemez benimki valla.:1shok:

resmimi çektim hazırladım ama mesaj sayım 100 olana kadar link veremiyormuşum 1-2 güne koyarım artık (

bnde koyamıyorum bizde 23 haftalığız bu zamana dek 5 kilo aldım bana küçükmüş gibi geliyor ama normal sanırım ilerleyen dakikalrda koyacağım becerebilirsem:)

Son düzenleme:
hepinizin bebisini Allah korusun.Cok guzel gobusleriniz var :CüvCüv:
Masallah cogunuz 40 haftayi yarilamissiniz.
Saglikla meleklerinizi kucaginiza almak nasip olur insallah

Selkie, çok güzel göbeğin, maaşallah... Sağlıkla gelsin Emir bebek...
sagol şekerim ama senin göbeğinde çok güzel...yiğit brbrk annesine bir güzellik getirmiş...
hepinizin bebisini Allah korusun.Cok guzel gobusleriniz var :CüvCüv:
Masallah cogunuz 40 haftayi yarilamissiniz.
Saglikla meleklerinizi kucaginiza almak nasip olur insallah

çanım sağol,darısı başına inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…