2010 Mart Annelerinin Göbüşleri

hepiciğinizin bebişlerine maşallah canlar

bende 10 gün önce göbeğim yok diye sızlanıyordum birden bire öyle büyüdükü herkes şaşırıyor

buyrun bakalım

dsc04384v.jpg

hijyenim sanada maşşalah,ne güzel çıkmış göbek:nazar:

maşallah göbüşlerinize ve içindeki bebişlerinize.Allah sağlıkla yavrularınıza kavuştursun inşallah hepinizi arkadaşlar:nazar:

Kızlar maaşallah göbişlerinize.Bende şimdilik pek bir şey yok gibi.Birden çıkacak sanırım.Biraz daha çıkınca çeker koyarım buraya ok.

rabbim hepinizi sağlıcakla bebeklerinize kavuşturmayı nasip etsin sizi görünce nasıl duygulandım.geçen sene biz aynı duyguları yaşadık şimdi oğlum yanımda.hepinizi çok öpüyorum

rabbim hepinizi sağlıcakla bebeklerinize kavuşturmayı nasip etsin sizi görünce nasıl duygulandım.geçen sene biz aynı duyguları yaşadık şimdi oğlum yanımda.hepinizi çok öpüyorum

ne mutlu sana sağlıkla büyüt inşallah :) inşallah bizler de görürüz o günleri :Saruboceq:

dimple tabii kilo kontrolcümüz olarak sana da bu yakışır ne güzel bebiciğin kadar göbeğin var alkisalkisalkis

Kız sendede bir şey yokmuş ben gibi.Çıksın diye kendini önemi itiyorsun napıyosun ? kaydirigubbakcemile3
yok mu akannehir
anaaa, ben de kocaman oldu diyorum hep kendi kendime kaydirigubbakcemile3
dimple tabii kilo kontrolcümüz olarak sana da bu yakışır ne güzel bebiciğin kadar göbeğin var alkisalkisalkis
çok mersi hijyenim :1hug:
Hiç göbek yok yaff sende nereye sakladın bebişi :d
bu göbek bi bana çok gelmiş anlaşılan sırnaşık şey
ama giyilen kıyafete göre de değişiyor, eşofman giydiğimde kocaman duruyor :)

X