2010 Mart Annelerinin Göbüşleri

çok gzlmiş:))
valla bende bi göbiş var harbi göbiş bebekle alakası yok :CüvCüv:şimdiden 4,5aylık gibi duruo.zavallı göbeğim içeride yer bulamayınca dışarı fırladıakannehir

çok şeker göbüşleriniz maşallah.heyecanınızı anlıoyorum.geçen yıl biz de böyleydik.tamammına erdirsin inş.bizimkiler bu sene büyüdüler kızımın canı çekiyor beni öpüyor bu günler daha tatlı

k9gtup.jpg

anım teşekkürederim çok hoş olmuş....

hepiniz süpersiniz en kısa sürede bende bir resim ekleyeyim bakalım şu an için 14 haftalık bir göbek ben ekleyene kadar 15 haftalık olur edebiyatcı bende bayıldım şekerim tşörtüne çok şeker ankarada göremedim bu tşörten gerçi gebe markası başka buldum ama senin tşörtüde çok beğendim
hepimizin göbişleri hayırlı olsun inşallah doğumdan sonra eritmek de nasip olsun hepimize :)))

hepiniz süpersiniz en kısa sürede bende bir resim ekleyeyim bakalım şu an için 14 haftalık bir göbek ben ekleyene kadar 15 haftalık olur edebiyatcı bende bayıldım şekerim tşörtüne çok şeker ankarada göremedim bu tşörten gerçi gebe markası başka buldum ama senin tşörtüde çok beğendim
hepimizin göbişleri hayırlı olsun inşallah doğumdan sonra eritmek de nasip olsun hepimize :)))

ANKARA/Kızılay İzgi Hamile Mağazası ..:: İZGİ HAMİLE ::..
Selanik Cad.Üst Geçit Altı No:2 Kızılay Tel: (312) 435 04 04

ANKARA/Kızılay - Mine Mağazaları MİNE MAĞAZALARI ---------------------------------------------------------------------------------------- Bay, Bayan, Çocuk spor giyim, ayakkabı, büyük beden, hamile, hamile kıyafetleri, hamile kıyafeti, bayan giyim, bayan spor giyim, mine, mine mağaz
Atatürk Bulvarı No:65 Tel: (312) 433 92 93 / 94

Buralarda bulabilirsin arkadaşım.

Bekliyoruz fotoğrafını...

maşallah göbişlerinize bende nisan annesi olacağım rabbim izin verirse sizleride takip ediyorum bendede göbiş var birazcık belli şimdilik rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eğlesin inşallah

arkadaşlar bende bugün kendime artık hamile pantolonu aldım kilo falan alamadım aslında ama karnımdaki şişlik sebebiyle özendim işte. Bayram için önerilir izmir zuhal butik 70 tl

başka resim koyan yok herhelde. benimde fotoğraf makinem gelecek o zaman koyacami nşallah

ahan da size 17+0 ikiz bebek göbüşü acele çektim kusura bakmayın opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $image200910120002.jpg
    $image200910120002.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 68
  • $image200910120001.jpg
    $image200910120001.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 63
hepiciğinizin bebişlerine maşallah canlar

bende 10 gün önce göbeğim yok diye sızlanıyordum birden bire öyle büyüdükü herkes şaşırıyor

buyrun bakalım

dsc04384v.jpg

X