- 4 Mayıs 2009
- 4.224
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #117.021
1. si cadı malum durum benle yatıyor ,
2. si asla çorap kabul etmez yatarken ayaklarına masaj yaparak uyur hatta gece kalkarsa yine masaj ister yapmazsan ağzına kadar sokar ayakalarını yap diye :) örtüye gelince asla örtmez örtersek anında uyanır üşüyeceğini düşüdüğümde ona göre kat giydirrim yada soyarım ,
3. sü gündüzleri sabah sekizde kalkarsa 12 de uyur bir saat eğer 10 da uyandıysa akşam 4-5 gidi uyur yedi sekize doğru uyanır günde ne kadar az ve ya çok uyursa uyusun gece 12,30 dur onun uyuma saati tüm ev halkını dolaşır herkesin ışığını kapatıp uykuya daldığından emin olur ve ancak öyle yatağa girip uykuya dalar diyelim ki unuttu dolaşmayı uyku gözlerinden akıyordur ama kalkar yataktan mutlaka herkesi bi dolaşır :)
4. sü gece yatarken birlikte dualarımız eder amin der öyle yatarız :)
mustm aslında oda ayırma vakti çoktan gelmiş ama malum durumdan ötürü sanırım bende kızımla yatmayı tercih ederdim..bende üstünü örtüorum ama gece açtığı için havaya göre giydiriorum sen gibi..bazen bakıorum bunalıyo uyanıyo huzursuz oluyo sonra üstünü hafifletiorum rahat uyuyo..3.süne çok güldüm..bunların hepisi aynıı:)))
ben serhanın odasını ayırdım taşındığımızdan beri ayrı odada yatıyo bi sıkıntımız olmadı çünkü serhan hiçbizaman bana bağımlı olmadı sadece gece ve gündüz uyandığında birtek beni görmek ister başka birine asla tahammülü yok onu beşikten ilk ben alıcam hatta odaya ilk ben giricem o derece yanii o yüzden gece birine bırakma giibi bi ihtimalim sıfır çünkü asla susmuyo beni görene kucağıma gelene kadar buna babası da dahil kimseyi istemiyo bende başka
günaydınlarrrrr,,,,
ya ben kuzumu çok özlüyorum akşamları görmek yetmiyor artık , gitikçe daha bi tatlı daha bi doyumolmaz hale geliyor bu bıdıklar :)
Günaydın, güzel cumalar,
Kış çok erken geldi bu sene, İstanbul buzzz gibi, ayağıma çizme giydim.
Yatağında mis gibi uyuyan çocuğum uyumaz oldu, gecede 5-6 kere uyanıp anne diye bağırıyor, ben yanına gidince uyuyor, yatağıma dönünce uyanıyor, napıcam bilmiyorum ve çok uykusuzum.
günaydınlarrr çok uykum var dün babası kuzumu parka götürmüş akşam da ben götürdüm sevinçten delirdi tabi çığlıkları duyulmaya değerdi eve döndük gece de 20 kere uyandı 6,5 tada hepten uyanıp saçımı başımı yoldu bugün anneme gidip uyuyiciiimmm
ha bu arada bankaişini de çözdüm arkadaşlarım her sektörde biraz şirret olmak gerekiyo dost arkadaş demeyin sakın
selam..
kızlar nedir bu uykusuzluk vakaları..
1.si yatakları odaları ayırdınızmı?
2.si gece üşüyen ve ya terleyen bunalan çocukta sık uyanır dikkat edin..
3.sü gündüz günde kaç kere kaç saat uyuyorlar..
4.sü çocuklarınızı gece gündüz bool bool okyunn ..
mamur günde 1 veya akşam 6 gibi ikinci ykusunu uyuyor..1 veya 2 saat aras sürüo uykusu..gece 11 e kadar ful ayakta..
Merhaba Anneler,
Güzel bir hafta diliyorum hepimize, An.ka.ra buzzz gibi, kış geldi yahuu, ben bu yazdan bişey anlamadım, anlayan var mı aranızda?
Hafta sonum berbat geçti, kızım artık hiç kimsenin yanında durmak istemiyor, hep beni istiyor, kendi evimizde olmak istiyor, çıkmaza girdim, şaşkınım, sabahları benden ayrılamıyor, ağlıyor, bu sabah babannesine bırakırken içim parçalandı yine, geçen hafta anlatmıştım ya, diyet yapması ve sıcak suya oturması gerekiyor diye, annem bu işi başarmıştı ama tedavi yarım kaldı malesef, kv yapmıyor-yapamıyor, moralim sıfır, bakıcı mı tutsam eve acaba, ama onu da istemezse, kreşe mi versem, offf akıl verin nolur, kafam durdu resmen..
canım benim çok üüzldüm(
aslında kreş değilde bakıcı iyi fikir oalbilir , bu arada bizim cadı bugün kreşe başlayackatı ama hastalandığı için ilk günden okulu ekti :)) ateşi var ve kusuyor bakalım babsı bugün öğleden sorna doktora götürecek ,
Merhaba güzel annelerr
Buraya yazmayalı uzuun zaman oldu. Çok özlemişim bu ortamı.
Ensarcım hala konuşamıyor :26: Baba, mama gibi şeyler sadece..
Sizinkiler baya baya konuşmaya başladılar herhhalde?
Simenaycım merhaba, bana kalırsa en iyi fikir biraz daha büyüyene kadar annelerin bakması. Çünkü hala çok küçükler. Sadece kendi annen baksa sorun mu oluyor diğerleri için?
Evet dr kontrolünde bunu öğrenmiştim, ama insan sabırsızlanıyor işte, onun tatlı sesinden birşeyler duymak için.Merhaba canım, 2,5 yaşına kadar konuşmasa bile bir sorun teşkil etmez ama 2,5 yaşından sonra hala konuşmuyorsa mutlaka uzmandan yardım alın diyor dr. lar, sıkma canını olur mu?
Bu zamana kadar yani 1 senedir benim annem bakıyordu, şimdi eşim tutturdu benim annemde baksın diye, kv bakmak istemiyor aslında ama eşimin dayatmasına karşı koyamadığı için mecburen bakıyor, neymiş 15 gün arayla annemle kv dönüşümlü bakacakmış, e çocuk 1 senedir benim anneme alışkın olduğu için haliyle kv yi istemedi-yadırgadı-yaptığı yemeği bile yemiyor, ev-ortam değişikliği olduğu içinde bocaladı, ama kaz kafalı eşim bunu anlamak istemiyor ve çocuğumun durumunu göremeyecek kadar kör, çocuğun kurulu düzenini bozdular, sürekli bir tartışma içindeyim, ya eşimle ya kv ile, annemin evi uzakta diye istemiyorlar annemin bakmasını, bir sürü anlatacak şey var ama yazmaya kalksam günler sürer, çok doluyum..
Evet dr kontrolünde bunu öğrenmiştim, ama insan sabırsızlanıyor işte, onun tatlı sesinden birşeyler duymak için.
Sağol arkadaşım.
Hımm bir çocuğun en sevmediği şey olmuş, ortam değişikliği. Çocuklar benimsedikleri yeri değiştirdiklerinde dediğin gibi olurlar hep, yemesi değişirr, uykusu değişir, huyu değişir ve sonuçta huzuru kaçar. Anlamıyorum nedir bu ego tatmini mi? Kendi annesi bakmakta istemiyormuş hem, daha ne işte..
Bence bu konuda ısrarcı olmaya devam et. Tatlı dille tekrar tekrar anlat belki dank eder.
Ya da kv denle konuş, o eşinle konuşsun bu işin olmadığını.
:))) Durum anlaşıldı..Aynen öyle oldu arkadaşım, ortam değişikliği, çocuğun huzuru kaçtı, az evvel aradım kv yi, çoktan uyku saati geldi mesela, bana diyor ki kv, ''evdeki saatler durmuş çalışmıyor saatten haberim yok, geç uyusa ne olur sanki'' ölür müsün öldürür müsün, ne komik bir bahane, cep telefonunun saatine bak evdeki saatler bozuksa değil mi, delirecem valla, yüz kere anlatıyorum ne zaman ne yedirmesi gerektiğini akşam bir gidiyorum ki hiç birini uygulamamış, kv ile konuştuk ben bakamam dedi, eşime de söyledi, eşim bakacaksın diyor başka bişey demiyor, benim anneme karşı kendini borçlu hissediyor çünkü eşim, onun annesi hiç ilgilenmedi bu zamana kadar, eşimin gücüne gidiyor haliyle, oysa bende annemde çok memnunduk kv nin ilgilenmemesinden :))
Aynen öyle oldu arkadaşım, ortam değişikliği, çocuğun huzuru kaçtı, az evvel aradım kv yi, çoktan uyku saati geldi mesela, bana diyor ki kv, ''evdeki saatler durmuş çalışmıyor saatten haberim yok, geç uyusa ne olur sanki'' ölür müsün öldürür müsün, ne komik bir bahane, cep telefonunun saatine bak evdeki saatler bozuksa değil mi, delirecem valla, yüz kere anlatıyorum ne zaman ne yedirmesi gerektiğini akşam bir gidiyorum ki hiç birini uygulamamış, kv ile konuştuk ben bakamam dedi, eşime de söyledi, eşim bakacaksın diyor başka bişey demiyor, benim anneme karşı kendini borçlu hissediyor çünkü eşim, onun annesi hiç ilgilenmedi bu zamana kadar, eşimin gücüne gidiyor haliyle, oysa bende annemde çok memnunduk kv nin ilgilenmemesinden :))
canım benim çok üüzldüm(
aslında kreş değilde bakızı iyi fikir oalbilir , bu arada bizim cadı bugün kreşe başlayackatı ama hastalandığı için ilk günden okulu ekti :)) ateşi var ve kusuyor bakalım babsı bugün öğleden sorna doktora götürecek ,