2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mahkeme antakyadaydı gidrken birlikte gittik yolda bakıcı konusunu konuştuk kendisi eltimde kalmaya devam etsin istiyo orda beklerken ailelerden falan söz ettik ben baban babama annesi eserle konuştu zgeçirdi demiş deim o da evet annem bana e.s.i.n çok değişti eniden düşün dedi bende düşündüm dedi iimiş dedim değiştin mi dedi neden dedim neden değişeyim insanlar değişmez sende değişmedin zaten değişmemi erektiren bişey yok senle evli kalmak istemiyorum dedim sadece oğlumu ihmal etme ona babalık yap yarın öbür gün sevgili karın görüşmeni istemezse o dengeyi kur beni bitek bu ilgilendiriyo dedim sonada girdik çıktık ayrıldık sadece ayrılırken nafaka mevzuu geçti hakim çok buldu ama değiştirmedi sadece ödeyebilecek misin die sordu çıkarken eser bu nafakayı sadece bebek için deil ende rahat et die veriyorum dedi biliyorum saol dedim aklımda kalanlar bu kadar gayet sinirli ve ukalaydıbeni sevmediği akıyordu her yerinden ve ben o gidrken hala üzülebilecek kadar salaktım

kendin hakkında kurduğun cümleyi hiç beğenmedim.

alışkanlıklardan vazgeçmek her zaman zordur, üzülmen de gayet doğal, boşver düşünme bile artık.
ben bundan sonraki hayatında seninle olan ilişkisini mumla arayacağı bir hayat temenni ediyorum. başka da diyeceğim bir şey yok.
kurtuldun geçmiş olsun

Karavanam, ne diyeyim bilemedim... Sonuçta bir yuva dağıldı tabi, o yüzden ilk anda üzülmedim desem yalan olur.
Ama sonra, mahkemeye giderken olanları okuyunca, o adamdan kurtulmakla ne kadar iyi yaptığını bir kere daha görmüş oldum.
Allah hakkınızda hayırlısını versin, mis gibi oğlunla birlikte, mutlu huzurlu sağlıklı bir hayatınız olsun.
Sen cıvıl cıvıl, neşeli, insana neşe veren bir kadınsın, sen böyle olduça güzel günler çok yakında arkadaşım, kocaman öpüyorum seni.

karavanam benim, neden öyle diyorsun yıllarca bi hayatı paylaştınız, mis gibi bir bebeğiniz oldu, anlaşamadığınız noktalar olabilir eserle ama birbirinizi sevdiniz, kolay bişey değil boşanmak, ben kendimi senin yerine koyuyorum da ağlıyor olurdum şu an herhalde boşandığım için her nekadar ayaklarının üstünde durabilecek gücün, arkanda ailen olsada, ben kendimi çırılçıplak hissederdim herhalde, yapayalnız hissederdim yerinde olsam, seni ayakta alkışlıyorum ben eser senin kadar güçlü olamadı, senin verdiğin savaşı veremedi, korkağın teki o ama sen bir çınar edasıyla dimdik ayaktasın canım, oğluşunla yepyeni mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum sana

mevlam hakkınzıda hayırlısı ne ise onu versin inşallah pişnalık duymayacağın güzel mutluluk dolu günler seni beklesin, evlendiğin kadın derken esrin böyle biri varmı hayatında ?

mevlam hakkınzıda hayırlısı ne ise onu versin inşallah pişnalık duymayacağın güzel mutluluk dolu günler seni beklesin, evlendiğin kadın derken esrin böyle biri varmı hayatında ?

yenniden slm son sayfayı okudum çok içlendim gerçekten
her bitişin ardından yeni başlangıçlarla devam ediyoruz mecburen hayata karavanacım bundan sonra inşallah seni daha güzel günler bekliyordur ben öyle olacağına inanıyorum herşey insanlar için yarının ne getireceği hiç belli olmaz keşke daha yakınında olabilsek elimiz omzuna dokunabilse bugünleride atlatacaksın merak etme canım seninde yazdığın gibi cemyy için her zaman iyi birer anne baba olacaksınız sen zaten öylesin umarım babasıda hep öyle olur dilerim artık hep mutlu olursun

GÜLŞAN aynen dediğin gibi çırılçıplak hissetm temennileriniz ve yanımda olduğunuz için sonsuz teşekkürler evet hiç ağlamadım 1 damla gözyaşı dökmedim çok mutsuz hissediyorum ama geçecek tüm acılar geçer bilecek kadar yaşadım sizi seviyorum

karavanacım hakkında hayırlısı olsun canım. her boşanmada arş titrer derler. yuva yıkılıo kolay bişey değil benim tek üzüntüm oğluşun.. inş mutlu olur sağlıklı büyüyebilir ikinizide sömürmez yada sevgisiz kalmaz. kadınlar daha duygusal daha hassas olduğu için etkilenmen çok normal ama geçecek atlatacaksın.
gülşana katılıorm aktivite sayfası yapın takip edemiorm ben.
umarım hwerkes iyidir bizde iyiyiz bi yaramazlık yok artık iyice yemek seçio paso çorba köfte çorba köfte yiyo kafaltıyı tektek asla ymeio yumurtayı agzına sürmüo peyniride öyle günlük içio bitek. sebzeler yok bişey yok. napcaz bilmiorm ztn 11 kilo iice çirozcan olacak

günaydın ;

içi istanbulun havası gibi kapalı bir anne var ;

haftasonu aktivitelere devam ettik kuzu ile önce mercimekleri bir kaseden diğerine boşalltıık ben başladım ( bosna sen gibi :) hemen koştu devamını getirdi . çaktırmadan ikinci ve 3. boş kaseleride koydum onlara da aynı sırada doldurmaya devam etti sonra hadi geri doldur dedim dolan kaseleri aldı topluca diğer kaseye döktü :) tek tek boşaltmak işine gelmedi :) sonra mercimekleri resim defteribne yapıştırdık çiçek felna yapıp , güzeld :)

ikinci aktivite tuzluğa kürdan atma idi onuda çok sevdi hatta sıkıldıkça alıp alıp oynadı iki gün boyu güzel oldu

üçüncü aktivite süngere kürdan saplama idi 10 kürdan sağladık sayarak aldı süngeri iyiki doğdun şarkısı söyleyerek herkese teke tek üfletti :) pasta sandı cimcime :) üfledik felan sonra kürdanalra mum yuapıştırıp çiçek bahçesi yaptık eğlendi güzeldi yaww :) sevdim ben bu aktiviteleri

dördüncü ve son aktivite bizim cadıya fazla gelir yapamaz dedim ama genede denedim , küçük boy boncuk makarnaları koydum kaseye iğne iplik aldım elime bir iki tane dizdim ipe biizm cadı hemen kaptı elimden başladı dizmeye bayada başarılı idi normalde korkar iğneden ama maşşalah çok güzel dizdi tabi hemen aldım sakladım hatıra olarak bence büyük başarı idi :) videoalrını yüklerim birazdan :)

bizde böyle işte aktiviteler uzun sürdü sabah sabah kusura kalmayın artık :)

günaydınlar
hafta sonu antepteydik çok yoruldum mert anamı ağlattı dönüş yolunda, resmen arabadan atmak istedim onu ama çok eğlendik, hayvanat bahçesine gittik,mert bütün hayvanlara hırladı akvaryumdaki balıkları çok sevdi ama düğüne gittik, düğün salonunun pistinden hiç inmedi tipik çocuk işte, oynayanların arasında gezindi, pistin kenarındaki ışıklarla oynamak için piste uzandı, lambaları yerinden sökmeye çalıştı şarkıcılar onu kaldırmaya çalışırken şarkıyı unuttu sonra o gürültüde bebek arabasında uyudu:44:
karavana bugün iyisindir inşallah
musti bu paylaşımlarını yeni konumuzda da görmek isteriz şaka bir yana çoğu arkadaştan talep geliyor aktiviteleri kaçırıyoruz sık giremediğimizi için diye, ordada paylaşırsak onlarda öğrenirler
mertoyla oyun hamuru oynayalım diye kutularını açtık, oğlum 1 saat boyunca sanki dokunsa eli yanacakmış gibi hamura dokunup dokunup kaçtı, bizimki biraz tiklidir, eline bulaşacak bişey sandı galiba, çamur falan eline deyince onu temizleyene kadar ağlar da bizim sıpa sonra eline aldı bi sevindi ki görmeyin, çok hoşuna gitti

kimse buraya uğramayacak sanırım bugün :)

gülsanım biz konuşalım bari :) demek yumurcak oyun hamurları ile oynadı he :) bizim ki onalrla hamur açtı poğaça yaptı :) zaten ne zaman bez bulsa yerleri felan siliyor çok hamarat olacak hiç annesine çekmemiş aferim oona : )

Son düzenleme:
GÜNAYDINLARRR
GÜLŞANCIM aktivite sayfası için teşekkürler ii olmuş ayrıca antbe kadar gelmişsin aşkolsun arasan bende gelirdim burdan bi buluşma ayarlayıverirdik bu arada ben antep mezunuyum özledim hem görürdüm hem sizi gezdirrdim

bizde aktivitelere başladık bizim bi balık tutma setimiz var onunla oyndık birlikte bulaşık yıkadık ben temizlik yaptım o da yardım etti ben büyük süpürgeyi o el süpürgesini aldı ooohhh mi gibi yaptık heryeri yalnız nohut aktivitesinde sinir sistemimi sınadı önce yemeye çalıştı sonra kaseyi yere boca etti ki ben çok yorgundum sinirden gözlerimin yandığını hissettim ama yinede bağırmadım hatta gülümsedim biraz hasta ve huysuzdu ctsi acak taşınmakla ve yerleşmekle uğaştım annem benimle gelmişti ctsi geri döndü pazar kuzuyla evde yalnızdık keşke bu eve geçmeseydim yada keşke hemen boşanmanın ertesinde geçmeseydim zor geldi

Geldim geldim, günaydın :)

Yorucu ama güzel iki gün geçirdik, kötü bitti, Eko'yla küstük ama sağlık olsun, oğlum çook mutluydu bu hafta sonu. Kendi kendine takla atmayı öğrendiğini beyan etmek isterim.

Gülşancım, Mardin'de buldun mu aradıklarını?

Mustim, aktivite yağmuruna ve cadının ilgilenmesine sevmesine, becermesine bayıldım.

ama ben sana dedim boşver be canım yei hayatında sne çok mutlu olacaksın sne çok şanslı birisin bunu unutma canım ):

yorucu ama güzel geçen haftasonunuz için sevindim canım , takla atan cüceye koca bi alkış :) bizim cadı beceremiyor :)) asıl videoları izleyince çok güleceksiniz :)

BOSNACAN takla atan doruğa koca bi alkış benden yerim akrobat cüceyiii

bu arada annemle konuşup bakıcı ramalarına hız verdim annem güvenilir ve hatta yatılı biri osun akşam da arkanı toplasın yorulma diyo bakalım hepsi uyar bana

yorucu ama güzel geçen haftasonunuz için sevindim canım , takla atan cüceye koca bi alkış :) bizim cadı beceremiyor :)) asıl videoları izleyince çok güleceksiniz :)

Teşekkürler :)
Ayy becermesinler zaten Mustim ya, ne acelesi var :)
Olmadık bir yerde atıp da kafasını patlatacak diye ödüm kopuyor valla :)

Sağol Karavana teyzesi, akrobat cüce lafına çok güldüm :)

İyi yapmışsın, yatılı da mantıklı tabi, rahat ettirir seni.
Her şey güzel olacak, biraz daha zaman ver kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…