- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.761
hayat garip işte başlagıçlar bitişler (( oğlusunla birlikte mutlu bi hayat diliyorum sana herşey gönlünce olsun ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mahkeme antakyadaydı gidrken birlikte gittik yolda bakıcı konusunu konuştuk kendisi eltimde kalmaya devam etsin istiyo orda beklerken ailelerden falan söz ettik ben baban babama annesi eserle konuştu zgeçirdi demiş deim o da evet annem bana e.s.i.n çok değişti eniden düşün dedi bende düşündüm dedi iimiş dedim değiştin mi dedi neden dedim neden değişeyim insanlar değişmez sende değişmedin zaten değişmemi erektiren bişey yok senle evli kalmak istemiyorum dedim sadece oğlumu ihmal etme ona babalık yap yarın öbür gün sevgili karın görüşmeni istemezse o dengeyi kur beni bitek bu ilgilendiriyo dedim sonada girdik çıktık ayrıldık sadece ayrılırken nafaka mevzuu geçti hakim çok buldu ama değiştirmedi sadece ödeyebilecek misin die sordu çıkarken eser bu nafakayı sadece bebek için deil ende rahat et die veriyorum dedi biliyorum saol dedim aklımda kalanlar bu kadar gayet sinirli ve ukalaydıbeni sevmediği akıyordu her yerinden ve ben o gidrken hala üzülebilecek kadar salaktım
mahkeme antakyadaydı gidrken birlikte gittik yolda bakıcı konusunu konuştuk kendisi eltimde kalmaya devam etsin istiyo orda beklerken ailelerden falan söz ettik ben baban babama annesi eserle konuştu zgeçirdi demiş deim o da evet annem bana e.s.i.n çok değişti eniden düşün dedi bende düşündüm dedi iimiş dedim değiştin mi dedi neden dedim neden değişeyim insanlar değişmez sende değişmedin zaten değişmemi erektiren bişey yok senle evli kalmak istemiyorum dedim sadece oğlumu ihmal etme ona babalık yap yarın öbür gün sevgili karın görüşmeni istemezse o dengeyi kur beni bitek bu ilgilendiriyo dedim sonada girdik çıktık ayrıldık sadece ayrılırken nafaka mevzuu geçti hakim çok buldu ama değiştirmedi sadece ödeyebilecek misin die sordu çıkarken eser bu nafakayı sadece bebek için deil ende rahat et die veriyorum dedi biliyorum saol dedim aklımda kalanlar bu kadar gayet sinirli ve ukalaydıbeni sevmediği akıyordu her yerinden ve ben o gidrken hala üzülebilecek kadar salaktım
GÜNAYDINLARRR
GÜLŞANCIM aktivite sayfası için teşekkürler ii olmuş ayrıca antbe kadar gelmişsin aşkolsun arasan bende gelirdim burdan bi buluşma ayarlayıverirdik bu arada ben antep mezunuyum özledim hem görürdüm hem sizi gezdirrdim
bizde aktivitelere başladık bizim bi balık tutma setimiz var onunla oyndık birlikte bulaşık yıkadık ben temizlik yaptım o da yardım etti ben büyük süpürgeyi o el süpürgesini aldı ooohhh mi gibi yaptık heryeri yalnız nohut aktivitesinde sinir sistemimi sınadı önce yemeye çalıştı sonra kaseyi yere boca etti ki ben çok yorgundum sinirden gözlerimin yandığını hissettim ama yinede bağırmadım hatta gülümsedim biraz hasta ve huysuzdu ctsi acak taşınmakla ve yerleşmekle uğaştım annem benimle gelmişti ctsi geri döndü pazar kuzuyla evde yalnızdık keşke bu eve geçmeseydim yada keşke hemen boşanmanın ertesinde geçmeseydim zor geldi
Geldim geldim, günaydın :)
Yorucu ama güzel iki gün geçirdik, kötü bitti, Eko'yla küstük ama sağlık olsun, oğlum çook mutluydu bu hafta sonu. Kendi kendine takla atmayı öğrendiğini beyan etmek isterim.
Gülşancım, Mardin'de buldun mu aradıklarını?
Mustim, aktivite yağmuruna ve cadının ilgilenmesine sevmesine, becermesine bayıldım.
yorucu ama güzel geçen haftasonunuz için sevindim canım , takla atan cüceye koca bi alkış :) bizim cadı beceremiyor :)) asıl videoları izleyince çok güleceksiniz :)
BOSNACAN takla atan doruğa koca bi alkış benden yerim akrobat cüceyiii
bu arada annemle konuşup bakıcı ramalarına hız verdim annem güvenilir ve hatta yatılı biri osun akşam da arkanı toplasın yorulma diyo bakalım hepsi uyar bana