- 19 Ağustos 2010
- 2.258
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.801
GÜLŞAN geçen bi fırında hamsi tarifi vermiştin bi daha yazarmısın geride bulamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GÜLŞAN geçen bi fırında hamsi tarifi vermiştin bi daha yazarmısın geride bulamadım
hazırladığım kürdan ve tuzluk la bi 5 dk kadar oyalandı ve bıraktı..teker teker hepsini attı içine başarıncada bi esprsimi kalmadı acep?:=))
artııı bi kasye makarna koyup yanında da pet şişe verdim makarnaları yemeye başladı makarnacı kızım:) budamı hüsran ALLAHIMM:))))ŞİMDİYSE MIZILDANIYO..HEPATİT YAĞMUR DA KUCAĞA COK DÜŞKÜN VE HEP İLGİ İSTİYO HEP ONUNLA OYNAYAYIM İSTİYO..ARADA PARKA GİDİORUZ ÇOCULARLA TAKILIO YAŞITLARYLA OYNAMIOR BÜYÜK ÇOCUKLARI İZLEMEK HOŞUNA GİDİO..
merhaba:)
2 yaş sendromumu başka bişeymi bilmem özgür ü uslu oğlumu zapdetmek imkansız hale geldi..yeni huyumuz günde 10 saatten cok uyumayıp gecede 3-4 defa uyanıyoruz( sabah 6 da evde koşturan biri var..uykusuzluktan yorgunluktan geberiyorum.
ağlama krizleri son hızdevam.bir de arada susuyor bakıyor tepkim ne sonratekrar başlıyor..ağlaman bitsin konuşalım diyorum hemen susuyor
1.5 dk ağlamasına izin veriyoum.
hala kucak istiyor..günün yarısındaa tepemde.nereye gitsem dibimde..hala işe gideceğimi sanıyor..çocuk psi. her gittiğin yeri söyle demişti evdeyken ondan beri aZcıkrahatım..en azından ağlamıyır..(buraya gelmeden önce gitmiştim)
mercimekler v.s..den sıkıldık biz..çok önce başedemeyip vermiştim çünkü..yeni oyunu resim yapıp panoya asmak..ve tabi bitmeyen tutkusu elek.süpürgesi..
biz evde birde hayvan taklitleri yapıyoruz ikimizde köpek oluyoruz yılan oluyoruz v.s..hem hareketlerini hem de seslerini taklit ediyoruz..sürekli konuşturmaya çalışıyorum hala konuşmak istemiyor..işaret dilini çok geliştirdi teyzeler sormayın.. ecnebiler bile anlıyor oğlumu..
birde sorum var..kek yapacağım(uzunn bir aradan sonra:))çiçek yağı az kalmış..zeytin yağı kullansam olur mu kine??
pepeyi bizde çok seviyoruz
metin 2 ay önce babanneme nine nine diye çağırıyordu
bu arada herşeye bu ne bunlar ne diye sormaya başladı