2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar nasılsınız
okuyup çıkıyorum muhabbeti bi yerlerden yakalayamadığım için kusura bakmayın
simenay düğün kardeşininmiydi videoları izledim 1saat önce ama yazmamışsın kimin olduğunu Allah mutlu etsin
hoşgeldin minik kuş nasıl?
aktiviteler çok güzel kürdanı bizimkide sevdi biz rendeye attık 3 -3 attı
mercimek nasıl onu anlayamadım
bizim oğlanda herşeye benim benim diyor çok gülüyoruz
pantalonu kıvrılsa çorabı dönse kolu badinin içinde kalsaağlıyor çok nazlı .

ağlak bebeler kervanında bizimkide var bu yaz hastalık kol kırığı diş derken tabi bizim boşanmamızın da etkisiyle biraz şımarttım ve bugün farkettim ki hayır demiyorum diyemiyorum herşeyi ağlayarak istiyo çünkü yaptırıyo ayrıca ağladığında dikkatini dağıtırsam çok inat diil hemen başka şeye yöneliyo ama ben galiba basiretsiz davrandım biraz acilen disipline girmem gerek 2 yaş sendromuna da girerse hiç müdahale edemem diye korkmaktayım

2 yaşistedikleri şeyi) tutturma ve elde edene kadar krize girme yaşı evett.bizdede şimdiden başladı diyebilirim..şöyle ki.her istediği şey tabikide yapmıorum..örneğin bi sakız krizi çıktı yağmur da..bi iki defa ağzımdaki sakızı istedi..verdim..sonratekrar dika dikaa yani sakı tutturmaya başladı.ee bi verdim iki verdim..15 20 dk çiğneyip yutuor..sonra tekrar istior..vermediğimde krize girio ..ağlamalar..falan..bi şekilde başka şeylere ilgisini çekip unutturmaya çalışorum..kesin ve net hayırlarım var evet bazı konularda oda bunu bilior fakat sakız olayını bi raya oturtamadım..belli sattle vermem gerekio sadece..ya sabah yada akşam günde sadece bi en fazla iki hakkı olmalı aksi takdre her daim sakız istiyo benden..
kesinlikle ağlayarak istediği her şeyi elde etmesine izin vermeyin..başka şeye yönlendirin unuttutrun o an..çünki her ağladığında elde ettiği şeyi bi dahaki sefere daha çook ağlayarak elde edeceğinin bilincini geliştrioruz..

esin senin bi suçun yok aslında herşey bukadar üstüste gelmişken senin istemedende olsa yavruşunu şımartman cok cok normal ..annelik içgüdüsü bu..ama bundan sonra seninde bunalmaman için bazı konularda kesin ve net hayırların olmalı bencede..aksi takdrde tepemize cıkmaya her an müsait bu bilmiş cücükler:))
mercümk yani barbun aktvitesi için tahnks beybim..peki bunu şöölede yapabilirmiyiz sanki bi yere okumuş ve aklımda kalmış bu beni,m..barbunları bi şişeye eliyle teker teker atablir dimi? ama bu kaşığa teeker teker almaktan daha kolay olucak:)
bu arada cemy yavruşada geçmiş olsun.faranjit bendede var..

mamur uyandi kati bunun başında oturtmuyo beni..bu arada peppeyi izletiomusunuz çocuklara..gayet eğitici ve eğlendirici..pür dikkat izlio benim kuş:)annanesine neneeeee dedi bigün tabi ananenin hiç hoşuna gitmedi bu:):KK53:

GÜLŞAN geçen bi fırında hamsi tarifi vermiştin bi daha yazarmısın geride bulamadım

TEPSİNİN DİBİNE YAĞ DÖKÜYOR YA DA YAĞLI KAĞIT SERİYORSUN (büyük harfte kalmş pardon) hamsileri unlayıp diziyorsun fırına veriyorsun.

2yaş sendromu beni de korkutuyor, bizde de tutturmalar başladı, ben olmayacak birşeyse hayır deyip sebebi söyleyip kendi haline bırakıyorum, biraz mızıklayıp susuyor ama babasında durum farklı o fazla taviz veriyor o zaman da biz tartışıyoruz :KK59:

bu eser işi epey yoracak sanırım seni, sakın kızgınlığını gösterme ona daima rahat görün, onsuz zorlandığını düşünmesin

merhaba:)
2 yaş sendromumu başka bişeymi bilmem özgür ü uslu oğlumu zapdetmek imkansız hale geldi..yeni huyumuz günde 10 saatten cok uyumayıp gecede 3-4 defa uyanıyoruz:KK43:( sabah 6 da evde koşturan biri var..uykusuzluktan yorgunluktan geberiyorum.
ağlama krizleri son hızdevam.bir de arada susuyor bakıyor tepkim ne sonratekrar başlıyor..ağlaman bitsin konuşalım diyorum hemen susuyor:KK9:
1.5 dk ağlamasına izin veriyoum.
hala kucak istiyor..günün yarısındaa tepemde.nereye gitsem dibimde..hala işe gideceğimi sanıyor..çocuk psi. her gittiğin yeri söyle demişti evdeyken ondan beri aZcıkrahatım..en azından ağlamıyır..(buraya gelmeden önce gitmiştim)
mercimekler v.s..den sıkıldık biz..çok önce başedemeyip vermiştim çünkü..yeni oyunu resim yapıp panoya asmak..ve tabi bitmeyen tutkusu elek.süpürgesi..
biz evde birde hayvan taklitleri yapıyoruz ikimizde köpek oluyoruz yılan oluyoruz v.s..hem hareketlerini hem de seslerini taklit ediyoruz..sürekli konuşturmaya çalışıyorum hala konuşmak istemiyor..işaret dilini çok geliştirdi teyzeler sormayın.. ecnebiler bile anlıyor oğlumu..
birde sorum var..kek yapacağım(uzunn bir aradan sonra:))çiçek yağı az kalmış..zeytin yağı kullansam olur mu kine??

EPRUCUM zoralıp yapamayacak gibi olursa öyle yap ama aktivitenin faydalı olması kaşıkla tekek alıp koymasında gizli

ZEMHERİ evet uğraşıcaz gibi görünüyo içimde iyi niyetli olmayan fikirleri varmış gibi bi his var hayırlısı bakalım

kızlarrr ben geldim:KK16: iki tane ikizlere takke aldım:21::KK23:
2010 mart bebeklerinin oyunları topiği benim fikrim değil aslında:kk77::78: arkadaşların yoğun isteği üzerine önerdim ama iyi olmuş anlaşılan:KK9:
merto mercimekleri elleriyle alıp atıyo kaseye, kaşık kullanmıyo:KK1:
hamsinin tarifini zemheri yazmış, anlaşılmayan noktalar varsa sorabilirsiniz, itina ile cevaplanır:KK1:
kremasız mantar çorbası tarifi olan varmı, çıkmadan yazsanıza bilen varsa:26:

pepeyi bizde çok seviyoruz
metin 2 ay önce babanneme nine nine diye çağırıyordu
bu arada herşeye bu ne bunlar ne diye sormaya başladı

hazırladığım kürdan ve tuzluk la bi 5 dk kadar oyalandı ve bıraktı..teker teker hepsini attı içine başarıncada bi esprsimi kalmadı acep?:=))
artııı bi kasye makarna koyup yanında da pet şişe verdim makarnaları yemeye başladı makarnacı kızım:) budamı hüsran ALLAHIMM:))))ŞİMDİYSE MIZILDANIYO..HEPATİT YAĞMUR DA KUCAĞA COK DÜŞKÜN VE HEP İLGİ İSTİYO HEP ONUNLA OYNAYAYIM İSTİYO..ARADA PARKA GİDİORUZ ÇOCULARLA TAKILIO YAŞITLARYLA OYNAMIOR BÜYÜK ÇOCUKLARI İZLEMEK HOŞUNA GİDİO..

hazırladığım kürdan ve tuzluk la bi 5 dk kadar oyalandı ve bıraktı..teker teker hepsini attı içine başarıncada bi esprsimi kalmadı acep?:=))
artııı bi kasye makarna koyup yanında da pet şişe verdim makarnaları yemeye başladı makarnacı kızım:) budamı hüsran ALLAHIMM:))))ŞİMDİYSE MIZILDANIYO..HEPATİT YAĞMUR DA KUCAĞA COK DÜŞKÜN VE HEP İLGİ İSTİYO HEP ONUNLA OYNAYAYIM İSTİYO..ARADA PARKA GİDİORUZ ÇOCULARLA TAKILIO YAŞITLARYLA OYNAMIOR BÜYÜK ÇOCUKLARI İZLEMEK HOŞUNA GİDİO..

aynıcanım aynı..flm izler gibi dikiyor gözlerini.büyüklerin yanına gidiyor bir de işaretdiliyle konuşup yaptıklarını taklit etmeye çalışıyor:)
ne yazık ki burdaki park bomboş..tek başımıza oynuyoruz genelde..bu yüzden haftada 1-2 gün 1-2 saatliğine kreş bakçaya başladım..

merhaba:)
2 yaş sendromumu başka bişeymi bilmem özgür ü uslu oğlumu zapdetmek imkansız hale geldi..yeni huyumuz günde 10 saatten cok uyumayıp gecede 3-4 defa uyanıyoruz:KK43:( sabah 6 da evde koşturan biri var..uykusuzluktan yorgunluktan geberiyorum.
ağlama krizleri son hızdevam.bir de arada susuyor bakıyor tepkim ne sonratekrar başlıyor..ağlaman bitsin konuşalım diyorum hemen susuyor:KK9:
1.5 dk ağlamasına izin veriyoum.
hala kucak istiyor..günün yarısındaa tepemde.nereye gitsem dibimde..hala işe gideceğimi sanıyor..çocuk psi. her gittiğin yeri söyle demişti evdeyken ondan beri aZcıkrahatım..en azından ağlamıyır..(buraya gelmeden önce gitmiştim)
mercimekler v.s..den sıkıldık biz..çok önce başedemeyip vermiştim çünkü..yeni oyunu resim yapıp panoya asmak..ve tabi bitmeyen tutkusu elek.süpürgesi..
biz evde birde hayvan taklitleri yapıyoruz ikimizde köpek oluyoruz yılan oluyoruz v.s..hem hareketlerini hem de seslerini taklit ediyoruz..sürekli konuşturmaya çalışıyorum hala konuşmak istemiyor..işaret dilini çok geliştirdi teyzeler sormayın.. ecnebiler bile anlıyor oğlumu..
birde sorum var..kek yapacağım(uzunn bir aradan sonra:))çiçek yağı az kalmış..zeytin yağı kullansam olur mu kine??

egoşun aynısı hala konusma yok işaret dili ,kucakcı ve süpürgeci ... z.yağı kekte ii olmaz arkadasım ağır kaçar

egoşun yorgunlugundan tek bi iş yapmadım bugün ve hala ruhum dinlenmedi yorgunum dostlarım yorgunum artık 2. bir baby noooooooo :))) Allahım büyük konustu kulum deme bakamayacam

günaydınlar:KK16:
yorgunum dostlarım yorgunum yorgun:KK37: mertonun üst azı dişlerinden biri daha çıkıyor ve bu yüzden durmadan emmek istiyor sıpa, gece bebiiii diye ağladı resmen memeyi vermeyincede beni tekmelemeye başlıyo:KK1: mecbur her istediğinde verdik bizde ve durumum şuna benziyor bu sabah=) :KK37: :KK35:
bu arada oğlum artık bana caniii yani canım diye hitap etmeye başladı, babasınada babiiii diyo:KK1: bi yeri karıştırmak istediğindede açiiii yani açıyımmı diyo, hayır diyincede sert bir mizaçla aç diyo sıpa:KK1:
dün akşam eve gittiğimde merto parktaydı iki saate yakın parkta esir tuttu beni, ama hep yaşıtları vardı parkta, ecrin isminde bi kız arkadaşı ile çok iyi anlaşıyor sıpa, kızda onunla iyi anlaşıyo tabi:) sonra yemeğimizi yiyip koruma arkadaşlardan birine gittik, kamil uyuduğu için merto ile ben gittim, abi künefe yapmıştı , yediğim en güzel künefeydi valla sonra biraz dedikodu yapıp eve gittim, sızmışım yorgunluktan:KK1:

X