2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

frambunun eşi haftasonu gelmeyecekmiydi:26:
çokooo keroya çorba dışında yemek yedirmeye başladınmı
zeynep kuzum inşallah su çiçeği değildir:44:
zemheri eşine pes diyorum valla, 45.000 tl ye araba almasın ev alın yazıktır, idareten ikinci el bir araba neyine yetmiyor canım

ayy bi sürü işim var gnaydın günaydın bütün gece dört dönmüş bi anneden sevgiler

sütsüz gece denememiz 2. gününde başarısızlığa uğradı öncelikle an tahlilimiz temiz çıktı demir eksikliği falan da yok şkür ama gece sütünü kesinlikle kes ağlasın alışır dedi doktor yalnız kan verirken ben tutamadım eltim ve hemşire tuttu sanırım aşı yerini sıkmışlar dün kızardı ve şişti kaşınmaya başladı gece de haliyle kaşındı durdu öyle olunca uyandı süt istedi su verdim tam daldı yine kaşındı uyandı bu sefer beni elimden tutup mutfağa götrdü sütünü kendisi hazırlamaya çalışt ve mecburen kutunun yarısını verdim neyse buna da şükür gecede 3 kutu içiyodu kızarıklık sabaha geçmişti eltim doktoru aramış dün ateşlenirse hemen getirin yksa aşı reaksiyonudur geçer demiş çok şükür ateş falan olmadı

gelgelelim yeni evin işi bitmiyo yok mutfa dolabı yok demiri ustalar attıkça atıyo kasıma kadar taşınamayacak gibi görünüyorum gerçi havalar güzel gidiyo iş çıkışı kuzuyla deni keyfi yapıyoruz çok da sorun deil yani

birde anadolu yakasındaki arkadaşlarım havaşla kozyatağına geliyorum ordan bağdat caddesine nasıl giderim taks uygun mudur birde o civarda nerde alışveriş yaparım oğlu için bişeyler alıcam avm de olur hem uygun fiyatlı şeyler alıcam hemde dışarısı için biraz daha marka şeyler bakmak istiyorum nerer olabilir ulaşımı da hesaba katın doktora geç kalmıyalım dimi

Günaydın,

İşe 1 saat geç kaldım, şimdi de hiç çalışasım yok.

Şerife, inşallah değildir ama öyleyse bile aşı olduğu için hafif atlatır. Geçmiş olsun, doktor sonrası haber ver bize de.

Karavanam, taksi çok, tutmaz binebilirsin. Bağ.Dat'ta çok hesaplı şeyler bulamayabilirsin, bir sürü dükkan var ama çok hesaplı olmaz genelde. MC, Boy.ner, Ma.r.ks&Spe.nc.er var, başka küçük dükkanlar da var. Oralarda AVM yok, bebek kıyafetleri c ve a'da uygun oluyor o da en yakın Pal.la.dium'da var, ulaşımı kolay ama taksi lazım. Telefonlaşıp ayarlayalım istersen, beraber gidelim.

şekerim tabi çok isterim ama sana zor olur dimi yani akşama da planın var malum senle gecek bikaç saatimi de alışverişte harcamiyim oturup adam gibi sohpet ederiz oki ben hepsine taksiyle giderim o zaman anadoluyu kardeşim de bilmiyomuş o günde çalışıyo sora sora yapcaz bişiler artık olmadı ctsi ankaradan yaparım alışverişi oraları biliyorum bide teyzem falan orda annemin akrabaları heralde gelip beni alacak biri de annem söölemiş yani arabam da olacak demektir istanbuldan alamazsam ordan alırım ama istanbulda çok boş vaktim oluyo gezeyim alayım istyrm

Canımcım, o zaman AVM işine çok bulaşma, Bağ.Dat kocaman yer, mutlaka istediğini gibi şeyler bulursun. Ben de burdan mümkün olduğunca erken kaçmaya çalışıcam, zaman kalırsa bakarız beraber.

Ben Cem Ad.ri.an gibi bebek yüzlü adamları sevmem. Uzuuuun zamandır Kı.Va.Nç hastasıyım :))

günaydınburalardan kaytarmış ama ceza olarak tüm geçmişi okumuş ve hepinize cevap verecek olan anneden sevgiler.
çıldıracağım,casper oğlum iki gecedir canıma okuyor,4-5 gibi kalkıyor ve çok ağlıyor,uyumak istemiyor.memeden kesmek istiyorum ama vermeyince uyumuyor.o saate kadar beşiğinde yatıyor sonrasında yanımızda.off niye böyle yapıyor.

BOSNA can radikal bir karar verip evlilik yıldönümüne plan yapmışsın,tebrik ederim.ama bence sen ozamana kadar cayarsın.
GÜLŞAN tayin istemişsiniz,canım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun,rabbim size yol göstersin.zor bir durum gerçekten.
FRAMBU cum senin durumunada çok üzüldüm canım,diliyorum düzelirsiniz,yoksa böyle geçmez bir ömür akadaşım.sen güzel bir adım atmışsın,inşallah eşinde güzel bir karşılık verir.
HASRET bacım çıldırmak üzereymiş,normal.ceren in tıpkısından bizdede var,oyüzden hiç yadırgamıyorum.ama senin için durumu zorlaştıran 2 bebekle birden uğraşıyor olman,cabası birde cengo var tabi,adam sırf beyin yorgunluğu.
MUSTİ CİM kışlık kıyafet sormuşsun,şu ana dek aldıklarım; zara dan bir mont,c&a dan eşotman takımı,kotonkids ten hırka ve sweat ve lcw dan yine birkaç sweat.geçen sendende olan birkaç şeyi var idare eder bence.elzem olarak alacaklarım bot,atkı bere,şu geçen sene hemen hemen hepimizin aldığı kışlık taytlardan ve kadife pantolon.gerçi benim oğlum bunları nasıl giyecek bilmem,şimdi üzerine uzun kollu bişey giydirdiğimde kendini yerlere atıyor,ağlıyor,bağırıyor,çıkarmaya çalışıyor.ateşli bücür
AZEMHAVEL geçmiş olsun arkadaşım,umuyorum değildir ama öyle ise bile aşılı imiş korkma.haberlerini bekliyorum.
HPKRVN CIM canım ev lenmişsin,hayırlı uğurlu olsun,Allah ağız tadı ile oturmanı nasip etsin.

ayy başka varmıydı yahu,vallahi aklımda bunlar kaldı:26:atladığım varsa kusura bakmasın lütfen,zombi gibi gezen,uykusuzluktan devreleri yanmış bir anne için iyi bile

Son düzenleme:
Gülşan herkes gider mi de bi şarkısı var dinle mutlaka hastası oldum facete paylaşamıyorum malum neenlerle

Dinliyorum tavsiyeniz üzerine ama daha adamı görmedim yorum yapamayacağım.
Evi almışsın hayırlı uğurlu olsun,allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin, artık o yeni eve yeni koca lazım

Yaşasın K.ıvançççççççççççççççççççççç

Hoşgeldin Yazgülü

hihh,biri kı.van.ç mı dediayy çok sev diyormuş hapşırınca,sevimli yaratık:78:

bu arada hoşbulduk çoko cum

hihh,biri kı.van.ç mı dediayy çok sev diyormuş hapşırınca,sevimli yaratık:78:

bu arada hoşbulduk çoko cum

İvet, anlaşıldı, yalnız değilim :)
Çok sev diyormuş hakkaten, dibim düşüyor :)))

Küçük anne, hiç de bile caymadım, bakıcıyı da ayarladım, yarın fön, kırmızı oje kırmızı ruj eşliğinde kutlama yapacaz.

Cem Ad.ri.an hanginize ayarlıyayım buraya geliyor arasıra :)) hiçte bebek yüzlü değil bikerem gayette hoş hoş hoş bi herüf :) böyle bebek yüzlü dediğin bur,ak k,ut un eski hallerine denir bunun onla ilgisi yok,,

bu arada kıv,anç,,

asla yanlız değilsin,emin ol
kırmızı oje,kırmızı rujayy Allah iyiliğini versin,hadi bakalım,bukadar kırmızı ile ne olacak bilemem

buarada ÇOKO arkadaşım tatilinin güzel geçmesine çok sevindim,iyi gelmesinede sevindim,dönmenede sevindim.sevinip durdum işte senin için

Kı.van.ç gelmiyor mu :) Ben taaa Gü.müş dizisinden beri çok bayılırım da, son reklamları ve dizisi ile ağzımın suyu akıyor artık :))
Beğenmiyorum şekerim Cem'i, zorla mı :)

yazgıcan cevaplşarın için saolasın cnm ,

karavana kuzum harikasın valla yeni hayatına hızla geçişin ve düzenin adaptasyonun beni nasıl sveindiriyor hatta imreniyoum :) mutluluk bundan sonraki hayatında yakanı koyuvermesinnnn :)

dün bizim cadı için biçilen naf,aka için bir adet k.kartı çıkatmış babası bana verdi nafakanın 50 tl üstünden çıakrtmış heray o ödeyecek ben tüm ihtiyaçlarını ordan tek seferde alacağım , 4 gündür hiç konuşmuyorum onla hatta oalbildiğince öküz davranışlar sergiliyorum medeniyetten uzağım yoksa başka türlüsünü ben beceremiyorum napalım böyle olsun içim soğuyunca düzene girerim bende herhalde o yüzden karavana senide ayrıca tebrik ediyorum , birazda ben hatalı oalyım napalım ha diğer önmli konu k.kartı eski soydımla çıakrttırmış t.ckimlik numaramı istedi verdim orda hala evli soyadım var ama o özlelikle eski syadımı kullanmış demekki artık akrarlı buda bana diğer hakalrı veriyor artık deği lmi ):

Kı.van.ç gelmiyor mu :) Ben taaa Gü.müş dizisinden beri çok bayılırım da, son reklamları ve dizisi ile ağzımın suyu akıyor artık :))
Beğenmiyorum şekerim Cem'i, zorla mı :)

oyyyy o son reklam bi acayip bişi olmuş yaww valla eritir insanı :) :82: başka smale lerde geliyor aslında aklıma ama :)

Gugıl amcadan arattırdım da C.em hiç de yakışıklı değil beee nesini beğendiniz

Sağol balım, kocayla yalnız kalın biraz hepinize tavsiye ediyorum.

Daha önce yazdım okudun mu bilmiyorum ama bırak şu İso yu kendi haline, ruh hali bozuk seninkini de bozuyor, madem o mahkemede boşanmak için evet dedi artık tüm bekar kadın hallerine sahipsin, al EsEs'i gidin kadın kadına tatile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…