- 4 Ağustos 2011
- 331
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.341
Günaydın,
İşe 1 saat geç kaldım, şimdi de hiç çalışasım yok.
Şerife, inşallah değildir ama öyleyse bile aşı olduğu için hafif atlatır. Geçmiş olsun, doktor sonrası haber ver bize de.
Karavanam, taksi çok, tutmaz binebilirsin. Bağ.Dat'ta çok hesaplı şeyler bulamayabilirsin, bir sürü dükkan var ama çok hesaplı olmaz genelde. MC, Boy.ner, Ma.r.ks&Spe.nc.er var, başka küçük dükkanlar da var. Oralarda AVM yok, bebek kıyafetleri c ve a'da uygun oluyor o da en yakın Pal.la.dium'da var, ulaşımı kolay ama taksi lazım. Telefonlaşıp ayarlayalım istersen, beraber gidelim.
şekerim tabi çok isterim ama sana zor olur dimi yani akşama da planın var malum senle gecek bikaç saatimi de alışverişte harcamiyim oturup adam gibi sohpet ederiz oki ben hepsine taksiyle giderim o zaman anadoluyu kardeşim de bilmiyomuş o günde çalışıyo sora sora yapcaz bişiler artık olmadı ctsi ankaradan yaparım alışverişi oraları biliyorum bide teyzem falan orda annemin akrabaları heralde gelip beni alacak biri de annem söölemiş yani arabam da olacak demektir istanbuldan alamazsam ordan alırım ama istanbulda çok boş vaktim oluyo gezeyim alayım istyrm
Gülşan herkes gider mi de bi şarkısı var dinle mutlaka hastası oldum facete paylaşamıyorum malum neenlerle
Canımcım, o zaman AVM işine çok bulaşma, Bağ.Dat kocaman yer, mutlaka istediğini gibi şeyler bulursun. Ben de burdan mümkün olduğunca erken kaçmaya çalışıcam, zaman kalırsa bakarız beraber.
Ben Cem Ad.ri.an gibi bebek yüzlü adamları sevmem. Uzuuuun zamandır Kı.Va.Nç hastasıyım :))
Dinliyorum tavsiyeniz üzerine ama daha adamı görmedim yorum yapamayacağım.
Evi almışsın hayırlı uğurlu olsun,allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin, artık o yeni eve yeni koca lazım
Yaşasın K.ıvançççççççççççççççççççççç
Hoşgeldin Yazgülü
hihh,biri kı.van.ç mı dediayy çok sev diyormuş hapşırınca, sevimli yaratık:78:
bu arada hoşbulduk çoko cum
İvet, anlaşıldı, yalnız değilim :)
Çok sev diyormuş hakkaten, dibim düşüyor :)))
Küçük anne, hiç de bile caymadım, bakıcıyı da ayarladım, yarın fön, kırmızı oje kırmızı ruj eşliğinde kutlama yapacaz.
İvet, anlaşıldı, yalnız değilim :)
Çok sev diyormuş hakkaten, dibim düşüyor :)))
Küçük anne, hiç de bile caymadım, bakıcıyı da ayarladım, yarın fön, kırmızı oje kırmızı ruj eşliğinde kutlama yapacaz.
Cem Ad.ri.an hanginize ayarlıyayım buraya geliyor arasıra :)) hiçte bebek yüzlü değil bikerem gayette hoş hoş hoş bi herüf :) böyle bebek yüzlü dediğin bur,ak k,ut un eski hallerine denir bunun onla ilgisi yok,,
bu arada kıv,anç,,
Kı.van.ç gelmiyor mu :) Ben taaa Gü.müş dizisinden beri çok bayılırım da, son reklamları ve dizisi ile ağzımın suyu akıyor artık :))
Beğenmiyorum şekerim Cem'i, zorla mı :)
asla yanlız değilsin,emin ol
kırmızı oje,kırmızı rujayy Allah iyiliğini versin,hadi bakalım,bukadar kırmızı ile ne olacak bilemem
buarada ÇOKO arkadaşım tatilinin güzel geçmesine çok sevindim,iyi gelmesinede sevindim,dönmenede sevindim.sevinip durdum işte senin için
yazgıcan cevaplşarın için saolasın cnm ,
karavana kuzum harikasın valla yeni hayatına hızla geçişin ve düzenin adaptasyonun beni nasıl sveindiriyor hatta imreniyoum :) mutluluk bundan sonraki hayatında yakanı koyuvermesinnnn :)
dün bizim cadı için biçilen naf,aka için bir adet k.kartı çıkatmış babası bana verdi nafakanın 50 tl üstünden çıakrtmış heray o ödeyecek ben tüm ihtiyaçlarını ordan tek seferde alacağım , 4 gündür hiç konuşmuyorum onla hatta oalbildiğince öküz davranışlar sergiliyorum medeniyetten uzağım yoksa başka türlüsünü ben beceremiyorum napalım böyle olsun içim soğuyunca düzene girerim bende herhalde o yüzden karavana senide ayrıca tebrik ediyorum , birazda ben hatalı oalyım napalımha diğer önmli konu k.kartı eski soydımla çıakrttırmış t.ckimlik numaramı istedi verdim orda hala evli soyadım var ama o özlelikle eski syadımı kullanmış demekki artık akrarlı buda bana diğer hakalrı veriyor artık deği lmi ):
oyyyy o son reklam bi acayip bişi olmuş yaww valla eritir insanı :) :82: başka smale lerde geliyor aslında aklıma ama :)