2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bosnacım sağol, sizi daraltmak için yazmıyorum çoğu zaman, ama paylaşınca yüküm ve sinirim biraz azalıyo ondan yazıyorum buraya, yoksa yazmayım diyorum yanlış anlaşılır belki diyorum ama dayanamıyorum napıyım:78::79:
kahvaltıyı fazla kaçırdım bugün şiştim patlıycam şimdi korumalardan biri kek getirmişti üstüne bide ondan yedim
bosna bacakların niye ağrıyo canım:26:

ben iki gündür sorayım diyorum unutuyorum mutlu sen kızılayda çalışıyodun patlamanın olduğu sokakta, inşallah size bişey olmamıştır:18: çok geçmiş olsun

Günaydın..
2 gün boyunca iğne ve serum yedim, baygın vaziyette yattım, zombi gibiyim, ama bugün çok daha iyiyim çok şükür.. İşe geldim ve kaldığım yerden son hız işlere devam anlayacağınız..
Ankara daki patlama beni çok etkiledi, benim işe gelirken bindiğim dolmuşlar o sokaktan geçiyor, orada çalışan bir arkadaşım gördüklerini anlattı dün, tüylerim diken diken oldu, senin orada yaşadıklarını düşünemiyorum bile Gülşancım, Allah yardımcın olsun, dualarımdasınız...
Bosnacan, bacakların neden ağrıyor, kuzudan dolayı mı uykusuzsun, aman hastalanmayın arkadaşlar, bu 3. hafta ben hastalanalı, nasıl süründüm anlatamam..

Teşekkürler Gülşancım..

Bu arada unutmadan yazayım, beni merak edip arayan arkadaşlarıma da çok teşekkürler..

Simenay,çok geçmiş olsun...salgın var galiba..benim kızım da nezledir şuan,dün 4 saat(Allah tan 2 saat uykuda)serum yedi,pazartesi ye kadar oyun grubu yok ona..hemen bilirtme ihtiyacı duyorum-komşumuzun kızı bir yere gitmiyor (15 aylik)..o da kulak iltihabı ve annesi emzirmeye bırakmış-kendisi bronşit olduğundan dolayı..yani ortam çok etkilemiyor ..salgın var

merhaba ,amanda
İstanbulda olan arkadaş çok,bazıların okul telaşları vs vardır,yakında foruma dönerler..ben buluşma konusunda çok istekli olsam da ,onlar kadar aktif,organizasyon yapan değilim ..o konuda beklemen lazım...neredesin?sempt veya yaka ?ben kızım ile anaokuluna ait oyun gruba katılıyorum hafta başından beri..

GNAYDINLAR SİMENAY çok geçmiş olsun arkadaşım evde yattığını tahmin ettim umarım çok daha iyi hissediyorsundur

GÜLŞANcım allah yardımcınız olsun arkadaşım ayrıcada çok yeme bak şişko olucan sonra kamil nie bana bakmıyo artık die gelip bize dert yanıcan

BOSNACAN senin nie bacakların ağrıyo bakem

HEPATİT kaçırdım seni özgür de alışır annesi sende alışırsın bu arada çalışan bir annenenin bebekle sürekli bi arada kalmaya da alışması zaman alır kendine de ona da zaman tanı çok bunalırsan kulaklarını gözlerini kapat yavaşça 10 a kadar say bende iş yarıyo

AMANDA hoşgeldin ben hataydayım ama sen buluşalım de ben atlar gelrim

Teşekkürler Esmira, kesinlikle salgın var evet, mevsim geçişi olmasıda cabası.. Önce kızım hastalandı ardından ben, sonra annem ve kvalide-kpeder-görümce, hastaneye gelenlerin hepsinde ishal-kusma-sinüzit-bronşit-boğaz enfeksiyonu vardı..

Karavanacım, teşekkürler, bugün daha iyiyim çok şükür, 2 gün baygın yattım valla, çok fena çarptı sorma :))

lazer yaptıracam , tecrübeli olanlar bana akıl versinler, kaç seans sürüyor, nekadara mal oldu,tavsiyeleriniz varmı, her yerime yaptıracam

lazer yaptıracam , tecrübeli olanlar bana akıl versinler, kaç seans sürüyor, nekadara mal oldu,tavsiyeleriniz varmı, her yerime yaptıracam

kerim genital bölge ve kltuk altımın 6. seansları oldu koltuk altı bitti genitalde çok az var bacak ve koldaysa 2. sansım oldu %75 azalma var doktorum 4. seansta bter rötuş atmaya başlarız dedi bununla beraber gittiğim yeri değiştirdim şu an gittiğimden çok memnunum hala eski cihazları kullanan yerler va ve onlar çok can yakıyor şu an gittiğim yerde mevsim kısıtlaması olmadığı gibi yani bronz tene de rahatlıkla yapıyor ve hemen sonra neşe çıkabiliyosun ayrıcada sıfır acı bööle ultrason başlığı gibi bi başlığı var jel sürüp üzerinde geziyo hem diğerinden kısa sürüyo seans süresi hemde hiç acımıyo sadece batıklarda biraz a oluyo ama öbür cihazda ağlardım bu hiç ööle diil

tam kol ve tam bacak için 10 taksitle toplam 2250 ödedim bitene kadar genitalle koltuk altına başka bi yerde başlamıştım orda seansına 200 ödedim

Son düzenleme:
karavana 6 seansta bitiyosa iyidir benim tenim açık, tüyler koyu renk çabuk biter diyolar benim içinde, burda biyer var 1000tl civarı aleksandır lazer kullanıyomuş,bacak genital bölge ve koltuk altı için bu fiyat, bitene kadar diyo çok ucuz geldi bana o yüzden bi soriim dedim, orayı bana tavsiye eden arkadaşında 3. seansı nerdeyse hiç tüyü kalmamış,soğutmalımı ne yapıyomuş acı çok yok diyo:26:
bide bıyıklarımada yaptıriim diyom ben

bu hafta bi an önce bitsin istiyorum... kabus gibi ya... ptesi ben rahatsızlandım sabaha kadar uykusuzdum salı tüm gün yattım .dün egoş ne yediyse çıkardı emdikleri dahil gece 10 da acile gidip serum taktırdık, tabi 100 cc gitti gitmedi durdurmadı serumu eve geldik sabaha kadar tekrar aynı seyler... cok şükür son 3 saattir ii az corba yedi ...

kv salagı saf salak hemde , gerçi umrumda da deil söyledikleri takan yok ama . geldi bi daha dısarda yemek yok diyo bana ptesi dısarda yemek yemiştik kocamdan almıs haberi orda zehirlenmiş cocuk .ne alaka dedim 3 gün sonra mı zehirleyecek cocugu sasırdı kaldı ben öle deyince beklemiyodu benden böle bi cvp . esimde salgın varmıs anne dedi yemekten değil dedi annem nerden biliyo yemege gittiğimizi dedim ben söledim dedi eşim ,ne yiyo ne içiyosak herşeyi anlatıyosun o zaman sen dedim. aksam da bizi yemege cagırıyo surat asmayı planlıyorum zaten uykusuzum haddini bilsin

egoşuma çok geçmiş olsun kv ye gıcık oldum, her durumu gelinin aleyhine çevirmek için torunlarını bile kullanmaktan çekinmiyorlar, ayrıca ona neki dışarda yemekten zehirlense bile ona mı soracaksınız dışarı çıkarken, ayyy çok gıcık oldum valla

Ayy bu arada öğle arasında mert kepçenin plastik tarafıyla burnuma bi vurdu, burnum çizik içinde şuan Sızım sızım sızlıyor Sıpa sevgisini bile döverek gösteriyor artık, elleriyle yanaklarımı sıktırıyo morartıyo

sorma benim kollarım çizik çizik, sıktırıyo devamlı,gören kedi bakıcısı sanacak beni cok haşin bizim oğluşlar :))) kv umrumda bile değil yine kırmızı kartı yedi bugünkü davranısıyla kendisi düşünsün :))) haftada 1 gidersem şükretsin havalar soğudu gelin de soğudu

ege çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir kim bakıyor şimdi istifra ediyorsa süt ürünleri vermeyin ve az az yedirin
ya bende metine gıcığım akşam uyumuyor anne diye babnnesine sesleniyor üf

metine babannesimi bakıyor mutlu genelde anneanneler bakıyoda kıskanma boşuna,benim kuzenin kızıda 9 yaşına kadar anneanneye anne, annesine ayten diye seslenirdi
yaw ankaradaki patlama senin işyerinin orda oldu, sorayım dedim hep unuttum varmı sizde bi sıkıntı geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…