- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.021
Günaydın..
2 gün boyunca iğne ve serum yedim, baygın vaziyette yattım, zombi gibiyim, ama bugün çok daha iyiyim çok şükür.. İşe geldim ve kaldığım yerden son hız işlere devam anlayacağınız..
Ankara daki patlama beni çok etkiledi, benim işe gelirken bindiğim dolmuşlar o sokaktan geçiyor, orada çalışan bir arkadaşım gördüklerini anlattı dün, tüylerim diken diken oldu, senin orada yaşadıklarını düşünemiyorum bile Gülşancım, Allah yardımcın olsun, dualarımdasınız...
Bosnacan, bacakların neden ağrıyor, kuzudan dolayı mı uykusuzsun, aman hastalanmayın arkadaşlar, bu 3. hafta ben hastalanalı, nasıl süründüm anlatamam..
Kızlar hepinize merhaba,
Bende Mart 2010 annesiyim, çok önceleri bir kaç kere ortak olmuştum sohbetlerinize ama sizin kadar sık internete giremiyorum. Sizlerle birşey paylaşmak istiyorum. Biz İstanbuldayız ve kızıma arkadaş bulmak konusunda zorluk yaşıyorumEğer görüşme programlarınız olursa katılmak isteriz... Ya da gelmek isterseniz misafir etmek... Canım kızım camdan bakıp arkadaş arkadaş diye sesleniyor inanın çok üzülüyorum. Bilmiyorum sizde durumlar nasıl, fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim,
Hepinize selamlar...
Simenay,çok geçmiş olsun...salgın var galiba..benim kızım da nezledir şuan,dün 4 saat(Allah tan 2 saat uykuda)serum yedi,pazartesi ye kadar oyun grubu yok ona..hemen bilirtme ihtiyacı duyorum-komşumuzun kızı bir yere gitmiyor (15 aylik)..o da kulak iltihabı ve annesi emzirmeye bırakmış-kendisi bronşit olduğundan dolayı..yani ortam çok etkilemiyor ..salgın var
lazer yaptıracam , tecrübeli olanlar bana akıl versinler, kaç seans sürüyor, nekadara mal oldu,tavsiyeleriniz varmı, her yerime yaptıracam
Ayy bu arada öğle arasında mert kepçenin plastik tarafıyla burnuma bi vurdu, burnum çizik içinde şuanSızım sızım sızlıyor Sıpa sevgisini bile döverek gösteriyor artık, elleriyle yanaklarımı sıktırıyo morartıyo