- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.001
hepatit, yiğit özgürü anlamaya çalış yeni bir ev, yabancı eşyalar, havası suyu farklı, kendini güvende hissetmiyordur,normaldir yani yememesi ,uyumaması, merto ankaraya gittiğimizde bu dediklerini 10 gün boyunca yaptıavrupanın göbeğinde çöpmü var şaşırdım eşin sizide götürseydiya istanbula
aboww burası karıştı yine, tuncelideki operasyonu protesto ediyolar:18: yine taşlama var anlıycanız, arabanın boyası kabardı bunların attığı taşlardan,nefret ediyorum burdaneve hangi sokaktan gitsem acaba:26: mobese kamerasınıda yaktılar gittiğimz yoldaki, göremiyoruz çocuklar toplanmışmı diye, bana dua edin kızlar kesin toplanmışlardır üç gündür anadilde eğitimi protesto etmek için okulada gördermiyolar çocukları:18: hepsi sokaktadır şimdi bende iyice sıyırttım valla gülüyorum ağlanacak halime
delirmek üzere bir anneden selam...
sabha 7.30 da kalkan oğlum daha şimdi uyudu..sabahtan beri hiçbişey yemedi.uyumadan önce en az 30dk ağladı(
heryer devgibi sinek dolu çöpler başa bela her çöp türünün günü vesaati vepoşet rengi var balkonu görseniz...
kocacım istanbul da ..yalnızım yine..ulaşım felaket biyere çıKAMIYORUM.keza iyi de olsa çıkamam bitürlü gelmek bilmeyen eşyalarımızı bekliyorum..
v.s..
bu 2 yaşsendromumu yoksa yeni evstresimi bilmiyorum..oğluş beni çokyoruyor..çalışmayıözledim hemen..
gülşan yüreğim ağzımda okuyorum her söylediğini, nasıl yer orası öyle yav bizim gördüğümüz yerlerine baktığında gayet modern ve yaşanası duruyor, senin anlattıklarınla aynı yer olduğuna inanamıyor insan :18: allah yardımcınız olsun dualarım sizinle
seninkinin durumu ortaya karışık cinsinden ama yer değiştirme stresi baskındır sanırım, bir de eve henüz yerleşememiş olmanızın düzensizliğinizin de etkisi büyüktür eşyalar yerleştikçe rahatlar bence. kolay gelsin sana
hepatit tarhana çorbası yiyomu özgür, mertin en sevdiği çorba, daha tabağı görünce mammam diyo ağzını açıyo sıpa, denemediysen bi dene derimyakında yeni düzenine alışır nasılsa merak etme, ben kaçıyorum yarın görüşürüz inşallah