2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zemheri ne siirti? haberim yok hemen bakıyorum, elektrikler yoktu bugün bakamadım
dünde bizim ilçede vardı ilköğretim haftası kutlamaları, tüm randevular kaydı patronun, tabi benimde şaftım kaydı kolay gelsin canım sana

ZEMHERİ kolay gelsin canım anlınızın akıyla çıkarsınız inş.

valla canlar bakıcı benimde çok istediğim bişey iyi de olacağını düşünüyorum ama şu ana kadar 3 kişi buldum 3 ü de olabilir bile deil imkansızdı biri çok ağır kanlıydı öbürünün aklı bi karış havadaydı zaten yaşı da küçüktü diğeri de suratsızdı cemy korktu kadından bakalım hayırlısıyla olabilecek birini bulursam denicm

mustican yarın misilleme yaparlar kesin bi yerlere, dediğin gibi ceremesini biz çekecez, ama yerinde bi operasyon olmuş bence, çünkü kışın inlerine çekiliyo bu itler, biranönce tepelerine binmek lazım
karavana ümidini kesme bakıcı konusunda sen yine bakarak ol etrafınabizim mertoda bakıcısı evden içeri adım attığı anda ağlamaya başlıyo, çünkü onu bırakıp gideceğimi biliyo sıpa ama ben gidince oyunlar oynuyolar sevinç çığlıkları atıyo sıpa, kapıdan seslerini dinliyorum çok mutlu, yakında havalar serinleyince dışarıda çıkartmaya başlayacak bakıcısı , ozaman daha mutlu olacak, sen içine sinen birini bulduktan sonra cemy de alışır merak etme illa bakıcı bulduracam sana

aboww burası karıştı yine, tuncelideki operasyonu protesto ediyolar:18: yine taşlama var anlıycanız, arabanın boyası kabardı bunların attığı taşlardan,nefret ediyorum burdan eve hangi sokaktan gitsem acaba:26: mobese kamerasınıda yaktılar gittiğimz yoldaki, göremiyoruz çocuklar toplanmışmı diye, bana dua edin kızlar kesin toplanmışlardır üç gündür anadilde eğitimi protesto etmek için okulada gördermiyolar çocukları:18: hepsi sokaktadır şimdi bende iyice sıyırttım valla gülüyorum ağlanacak halime

delirmek üzere bir anneden selam...
sabha 7.30 da kalkan oğlum daha şimdi uyudu..sabahtan beri hiçbişey yemedi.uyumadan önce en az 30dk ağladı(
heryer devgibi sinek dolu çöpler başa bela her çöp türünün günü vesaati vepoşet rengi var balkonu görseniz...
kocacım istanbul da ..yalnızım yine..ulaşım felaket biyere çıKAMIYORUM.keza iyi de olsa çıkamam bitürlü gelmek bilmeyen eşyalarımızı bekliyorum..
v.s..
bu 2 yaşsendromumu yoksa yeni evstresimi bilmiyorum..oğluş beni çokyoruyor..çalışmayıözledim hemen..

hepatit, yiğit özgürü anlamaya çalış yeni bir ev, yabancı eşyalar, havası suyu farklı, kendini güvende hissetmiyordur,normaldir yani yememesi ,uyumaması, merto ankaraya gittiğimizde bu dediklerini 10 gün boyunca yaptı avrupanın göbeğinde çöpmü var şaşırdım eşin sizide götürseydiya istanbula

haklısın..ama memeden kestiğimden beri zorluyor zaten beni..yememesine alıştımzaten..dün sana cok dua ettim aMA.aklımdakalmış mertoyayaptığın biçorba..onu yaptım veyedi..nasıl sevindimanlatamam.:)) sağol valla..
kociş 5 günlüğüne gitti. cumaya burda ..ondan götürmedi bizi..
çöpe gelince..plastik ayrı metal ve kağıt ayrı mutfak ayrı..adamlar evde dosdoğru yemekyapmıyorlar ki benim ki kadar mutfak çöpü çıksın...poşet bulmak da mesele evsahibinden almak lazım...
unuttum derdimden..sen nasılsın? merto nasıl?

gülşan yüreğim ağzımda okuyorum her söylediğini, nasıl yer orası öyle yav bizim gördüğümüz yerlerine baktığında gayet modern ve yaşanası duruyor, senin anlattıklarınla aynı yer olduğuna inanamıyor insan :18: allah yardımcınız olsun dualarım sizinle

seninkinin durumu ortaya karışık cinsinden ama yer değiştirme stresi baskındır sanırım, bir de eve henüz yerleşememiş olmanızın düzensizliğinizin de etkisi büyüktür eşyalar yerleştikçe rahatlar bence. kolay gelsin sana

gulsancım yeni gördüm yazdıklarını..allah yardımcın olsun..

sanırım..eşyalarınhiçbirisi bizimdeğil..yerleşik sayılır yani..ev eskisine göre küçük..en azından yastık yorgan tabak v.s.. oyuncaklaımız gelseydi...
sağol canım..umarım dediğin gibi olur..

zemheri burda bir sokak var şirin sokak diye, orda hergün mobese kamerası taşlanır, polis gider molotof ve havai fişek atılır, sonra grup dağılır, hergün ama hergün olur bu bide hükümet konağının yan tarafında nevroz alanı diye bir yer var boş alan orda toplanıyolar büyük eylemlerde, bugünde orda toplanmışlar, biraz gaz yiyip dağılacaklar muhtemelen ama yollara barikat kurmuşlar bugüne özel çarşıya giremiyorlar zaten eylemciler, emniyet izin vermiyo oralara gazı yiyip dağılıyolar yarı yolda, yoksa ilçenin merkezi sakin,ondan sana garip geliyordur anlattıklarım
hepatit merto mücverede bayılıyo haberin olsun bi dene istersen özgür paşaya, bide sucuklu yumurtanın yumurtasına bayılıyor

zemheri arkadaş olanların yanına çıkıyo o artı doğru tahmin etmişsin
mutlu ve hepatit sağolun alıştım artık, istedikleri kadar taşlasınlar ,yeterki bomba falan atmasınlar

hepatit tarhana çorbası yiyomu özgür, mertin en sevdiği çorba, daha tabağı görünce mammam diyo ağzını açıyo sıpa, denemediysen bi dene derim yakında yeni düzenine alışır nasılsa merak etme, ben kaçıyorum yarın görüşürüz inşallah

yiyor canım da bizimkilerin kini yiyor..kv nin kini yemedi maalesef..ekşi yapmışlar..annemin verdiği de hala kargoda eşyalarla bekliyopr..
ya özgürün boğazı hiç çok ii olmadı..hala 10.5 kilo ordan anla:) ek gıdaya gectiğimizden beri sorun yaşıyorum..umarım düzelir artık..
sen aklınageldikçe yaz yine..çok iime yarıyor yazdıklarınız..

Kızlar hepinize merhaba,

Bende Mart 2010 annesiyim, çok önceleri bir kaç kere ortak olmuştum sohbetlerinize ama sizin kadar sık internete giremiyorum. Sizlerle birşey paylaşmak istiyorum. Biz İstanbuldayız ve kızıma arkadaş bulmak konusunda zorluk yaşıyorum Eğer görüşme programlarınız olursa katılmak isteriz... Ya da gelmek isterseniz misafir etmek... Canım kızım camdan bakıp arkadaş arkadaş diye sesleniyor inanın çok üzülüyorum. Bilmiyorum sizde durumlar nasıl, fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim,
Hepinize selamlar...

hepatit kargonuz en kısa zamanda gelir ozaman inşallah yemiyor diye üzülme, merto yiyoda ne oluyo, hep hasta, önemli olan sağlıklı olması
amanda hoşgeldin aramıza, bizim sıpaların durumuda seninkinden farksız, kitaplarda gördüğü çocuklara abiii, abbaaa diye sesleniyo kuzum ben mardinde oturuyorum oyüzden buluşmalardan pek haberim yok maalesef
dün eve ara sokaklardan gittik yine, sabah iyiki ara sokaklardan gitmişiz demeden edemedim, çünkü normal yolda atılan taşlardan dağ oluşmuştu resmen bişeyler yakmışlar yollarda çöp konteynırı diye tahmin ediyorum vede lastik, heryer kapkaraydı, bide cam kırıkları vardıki hiç sormayın arabaların camlarını aşağı indirmiş küçük teröristler, yeşil cam kırıkları vardı bide molotof atmışlar yollara nefret ediyorum burdan

Günaydın,

Çok uykusuz, çok yorgun, bacakları ağrıyan bir anne olarak işimin başındayım, ama bugün iş yapmasam şirketin hayrına olur kanımca, sersem gibiyim :)

Hepatiti yine yakalayamadım

Amanda hoşgeldin. İstanbul'da nerdesiniz? Pek buluşma olmuyor artık ama olursa haberleşiriz tabi. Benim oğlum yaşıtı çocuklarla oynamıyor bu arada :)

Gülşan, sen yazdıkça ben daralıyorum, Allah yardımcınız olsun arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…