günaydın aşklarım.. annem burda kaldı gece kociş çalışıyodu , şimdi sizlerle bir şey paylaşacağım canlar;
teyzemin 1.sınıfı bitirmiş bir oğlu war tek çocuğu.. geçen yaz çocukta bişeyler sezdim ben.. kardeşimin gelinliğini giymek taç toka takmak istiyordu kızdım buna sen erkeksin bunlar kız kıyafetleri sana olmaz dedim.. keşke bnde kız olsaydım dedi we boynunu büktü bnde onu üzgün görünce daha fazla üstüne gitmedim..
1 ay kadar önce annem we kardeşim teyzemlerde kaldı 4 gün cuma gecesi hanımın çiftliği başlayınca serdar(konumuzda ki çocuk) susun güllü başladı susun vs. kardeşime demiş ki haffi gel güllücülük oynayalım ben güllü olayım sende halide ol.. melisa da' hayır sen erkeksin, sen muzaffer ol ben güllü olayım' demiş.. serdar bağırarak kızarak tepkiler wermiş hayıııır ben büyüyünce güllü gibi olucam şapkalarım elbiselerim olacak saçlarımı sarıya boyatacağım.. tabi bunları öyle bir sewinç we hesewle anlatıyormuş ki..
melisada olmaz sen muzaffer ol onun gibi takım elbise giy onun şapkasından tak demiş hayııır ben muzaffer olmak istemiyorum o zaman ben muzafferin eski karısı oliiim onun gibi mücewherlerim olsun, onun gibi saçllarım olsun upuzun demiş.. melisada baban duyarsa seni döwer sen erkeksin demiş o da hayır babam duymasın kızar bana.. melisada ' senin pipin war bak bizde pipi yok biz kızız sen erkeksin demiş hayır bnde kızların gibi yaptırırım pipimi, benim ewim olucak renk renk elbiselerim, şapkalarım olucak kırmızı oje sürücem v.s.
amcasının 4 tane oğlu war onlardan nefrety ediyorum diomuş onlarla hiç oynamıyor, melisayla diğer teyzemin 2 kızıyla olmaktan daha mutluluk duyuyor... wurdulu kırdılı oyunları değil ewcilik oyunlarını sewiyor...
teyzem bunu örtbas ediyormuş annem ordayken serdar tülbent sarıp kendine geliyormuş teyzem kimöseye farkettirmeden çıkarıyomuş laf arasında bizler bunu farkettik annesine söylesek şimdi üzülecek ezilecek bizim belkide art niyet beslediğimizi haksızlık ettiğimizi düşünecek.. belki bizle görüşmek istemeycek.. sizce ne yapmalıyız teyzeme bunu çıtlatalımmı yoksa çocuk bu düzelir deyip bekleyelimmi..