2010 LYS-YGS'ciler Toplaşalım. Bizimde Paylaşım Başlığımız Olsun.

ya tabiki öncelik olan sana puan kzandıran kendi bölümünün soruları..ama fizik kimya biy. ninde etkinligi biraz daha artırıldı..eger kendi bölümünden fulle yakın cıkarıtırm diyorsan gerek kalmaz onlara..sen ilk basta kendi bölümünün sorularını cöz konularını tamamla ..digerlerini sona bırak ama calısmayıda himal etme

ikinci sinava gırabilmek için %35 etkiliyor..

Anladım canım saol sonuç çok çalışmaktan geçiyor :) neyaptın çalışıyomusun bakiym napıyosun nette git çalış kaydirigubbakcemile3

sen napıyosan bnde onu yapıyom:)baslıcam birazdan..ayrıyetten hamile oldugum için cok midem bulanıyor bugünlerde.. o yüzden pek oturamadım der basınaa ama şimdi iyyim ders anlaltan siteler var onlara bakıyorum hemde foruma bakıyorumm..senini ne işin varrrr bakaklım nette:)

Son düzenleme:
ben senden gelen mesajı bekliyodum içime doğdu tubicik cevap yazıcak diye :)
Hamilemisin kaç aylık oy bebiş geliyoo :ecrin_bebek:

7 haftalık daha ablasıııı biraz bni yoruyorrr ama olsun baslamam gerekkk dersleree..birlikte caslıcaz artıkk bebişimlekaydirigubbakcemile3

oh maşşallah ya Allah analı babalı büyütsün çok sevindim daha minicik :) şimdiden öğrensin bilgileri ilerde lazım olucak :smiley-cool:

ya biz onlarıda çözücez dimi onlarında bi getirisi oluyor ama çözmezsek nolur ben nefret ediyorumda o derslerden :)

benimde pek sevdiğim söylenemez hatta fizikten nefret ediyorum.katsayı farkı kalktı.ne kadar fen yapabilirsek o kadar iyi.ygs de ea sıralamasında fenlere tamamen hakimiyeti kaptırmamamız lazımkaydirigubbakcemile3bu arada azminize hayran kaldım.sizler bebeklerinizle bile yeniden birşeylere bu kadar sıkı sıkıya sarıldıysanız her şey başarılabilir demek kia.s.

nefret ediyorum fizikten kötükedihüso
zamanım kalırsa bakarım ona ilk olrak kendi derslerim kaydirigubbakcemile3

ohh be sınavlar bitti şükür ya ben mat 1 çalışmaya başlasam çok iyi olcak sene başından beri çalışmadım en iyisi bugün problemlerden çaşlayayım..

kıslar ya aranızda şimdiden denemeye giren varmı..yeni denemeleer nasıl eskilerden farkı var mı?..alırken bölümünüzü söyleyip öylemi alıyorsunuz yoksa içinde hepsi varmı..eskisi gibimi

ben girdim de herşey değiştiği için bu sene garip geldi.şimdiki denemeler 3 ayrı oturumda yapılıyor aynı ösym'nin yapıcağı gibi.ilk oturum ygs denemesi onda 160 soru var çözmemiz gereken,daha sonra alan derslerinizin sınavları onlar da 2 ayrı günde yapılıyor.bir de puan sistemi değişti malum..

bu puan sistemi nasıl oldu ben bunları tamamen öğrenene kadar deli olursunuz heralde :) ama napim öğrenmem gerekiyo :)
bide bu dershanelerin deneme sınawlarına girebiliyomuyuz

bende gırıcem sınava hem de 7 sene sonra fılan bu 5.girişim olucak ..

süreklı bır yerlerı tutturdum kımını okudum kımını okumadım..

bu sınav hakında bırsey bılmıyorum..

mat bır matı kı nedır onu da bılmıyorum :))

mat 1 sanırım klasık matematık..

basuruları duyurun emı ..
:1hug:

benm de bu 3.girişim olacak herkese başarılar dilerim,umarım sistem sürekli değişmez !!

aslında sistem aynı sadece gerekli olan bilgi :) onun içinde çalışmak gerekiyo zaten yardımcı kitaplar yol gösteriyo bişey bilmeyede gerek yok onlara kapılınca öğreniliyo az çok

bence sistem değişmez artık böyle olmasıda pek memnun etmedi beni ama napalım artık bakıcaz duruma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…