• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 LYS-YGS'ciler Toplaşalım. Bizimde Paylaşım Başlığımız Olsun.

Arkidişler ben de girdim YGS'ye. LYS'ye de giriyorum hayırlısıyla (=
Benim sorum şu, yazdıklarınızı okudum, bazı arkadaşlar kendi sıralamalarından behsetmişler. Bildiğim kadarıyla cevap kağıdı gönderilmiyor, internetten bakıyoruz hepimiz puanlarımıza, ben baktığımda yalnızca puanlarım vardı, sıralamayı nereden öğrendiniz şekerler?

slm arkadaşlar benim ys puanlarımda çok düşük anca barajı gecebilmisim lys ye girmicektim ama şansımı denememi söylüyorlar...
lys ye girme kararı aldım başvurular uzamıs zaten. ea için lys1 ve lys3 e girmem gerekiyor değil mi?

arkadaşlar bugün yatırdım parayı ,sistemde arıza olduğu için ayın 18 ine kadar uzatıldı lys ler..tercihimi de yaptım 3 oturumdan giriyorum Allah izin verirse..lys 1,3,4 ..herkese şimdiden başarılar..

arkadaşlar bugün yatırdım parayı ,sistemde arıza olduğu için ayın 18 ine kadar uzatıldı lys ler..tercihimi de yaptım 3 oturumdan giriyorum Allah izin verirse..lys 1,3,4 ..herkese şimdiden başarılar..

aa sen nasıl yatırdın ben yatıramadım ösymnin sistem çalışmıyo dediler:bbo:

kızlar zihin engelli öğretmenliği için hangi testlerden soru cozmek lazım ben 2011 deki sınav için şimdiden çalişmaya başlıycam 1 yada 2 hafta sonra kızlar hangı derslerden sorumluyum aslınde ben okul oncesı ogrt okudum yarım donem okulumu bırakırken içim kan ağladı ama bırakmak zorundaydım bu yıl okulumu bıraktım

ben para yatıramadım basvurunun da son günü ben de meslek lısesıyım sınavsız gecıs yok dıye bılıyodum ama

kızlar ıkıncı sınav stresınız basladımı.ben a.ö istedıgım ıçın gırmıcem buarada bende çocuk gelişimi mezunuyum işitme engelliler öğr, istiyorum buyuk bır ıhtımalde olucak sabır gerektıren bır meslek ama ben sevıyorum konuşma dılı egltiml almıştım.

Kızlar, benim kızım ygs-3 'den 244 puan aldı. Fakat ona puanlamanın geçen seneki karşılıklara göre olacağını söylemişler. Eğer bu şekilde olursa puan çok düşük oluyor. Benim bildiğim kadarıyla 140-180 arası puan alanlar iki yıllık meslek yüksekokullarını tercih edebilecekler. Bu söylenenler doğru mu? Puanlama geçen seneki karşılıklara göre mi olacak?

kızlar zihin engelli öğretmenliği için hangi testlerden soru cozmek lazım ben 2011 deki sınav için şimdiden çalişmaya başlıycam 1 yada 2 hafta sonra kızlar hangı derslerden sorumluyum aslınde ben okul oncesı ogrt okudum yarım donem okulumu bırakırken içim kan ağladı ama bırakmak zorundaydım bu yıl okulumu bıraktım

Zihinsel engelliler öğretmenliği için ygs4 den başvuru yapacaksınız.

ya arkadaşlar bu ösym nin sitesinden baktığımız puanlar okul puanımız eklenmiş halimi ya

Back