2010 LYS-YGS'ciler Toplaşalım. Bizimde Paylaşım Başlığımız Olsun.

hadi bakem baslayın puanlarınızı yazmaya

diler giricenmi canım ikincilere komşunun oğlu çok güzel almış ya bizde çalışmayınca bu kadar oluyor ama yinede ümit verici 337 değil mi?ikincilerden çok yüksek almak lazım o da zor yahu..

evet canım o çok iyi aldı maşallah istedigi yere girer 2, deböle olursa..
ben 2. gircem canım mat.dan çok korkuyorum bende zor olacakmış bu sınav birde geometrti var amannn ben unutmuşum konuları çalışmadan çok zor ama gircem yinede ...sen iyialmışsın yine canım girmeyecek misin ...grşemedik bayadırda nasılsın...

YGS 3 : 317,936
YGS 4: 318,859
Çocuk Gelişiminden bu yıl mezun olacağım.4.5 diploma notum.Aobp ve ek puan yüksek gelecek yani.Sizce nasıl ?

iyiyim canım bnim no değişti ararım seni. ben ikinciye öylesine bi gireyim diyorum canım açıköğretim yazcam yinede

kıslar baktıgınız sonuclara aob puanlar eklenmiş mi yoksa sadece net puanlarımı

YGS-1 YGS-2 YGS-3 YGS-4 YGS-5 YGS-6
247,102 232,842 341,915 333,136 325,689 290,312

kızlar benım puanlarım bunlar. nasıl sızce

ay evet bende aynı soruyu arıyordumkı baska topıkte eklenmedıgını ögrendım eger oyleyse super benım okul puanım cok yuksektı harıka bır haber ınsallah oyledır

hayırlı akşamlar kızlar benim aklıma biş takıldı ben bu sınavda sadece 1 mat yaptım ve oda doğruydu dün sonuçlar açıkladındığında baktım matematikte 1 doğru 1 yanlış yazıyordu ben adım gibi eminim ki sadece 1 adet matematik sorusu yaptım bu yanlış nerden geldi anlamadım acaba bir açıklaması var mı bu 1 yanlışınalsanaalsanasmile​

cevapladığın sorunun doğruluğundan eminsen, yanlış kodlamış olabilirsin

mat.da 1 soru hatalı olduğundan herkesin o sorusu doğru kabul edilmiş

bundan 1 doğru 1 yanlışın olmuştur diye düşünüyorum.

hayır canım benim ben matematik sadece 1 tane yaptım ve kesin kez doğruydu ve o yanlış nerden nasıl geldi bilmiyorum sınavın bitmesine 10 dk kala matematiğe geçtim baktım soruyor ve sadece 1 soru yaptım​

ben bu sistemden hiç bir şey anlamadım yalanıyormuyum ne
herkes birşeyler söylüyor ben yine anlamıyorum :)
BENıMDE puanlarım şöyle
ygs1 228
ygs2 215
ygs3 296
ygs4 286
ygs 5 287
ygs6 262
bazı arkadaşlar bu puanların yanına farklı puanlarda eklemişler onun ne oldugunu anlayamadım
okuldan gelecek olan ek puanla beraber mi hesapladınız ?
ben bu puanla napcam onuda anlamaıdm ben hiç bişi anlamadım bu işten :)))))))))))
yaşım olmuş 30 keşke az ders calışsaymışım gerçekten aslında ülkemizde egitimin ne kadar vasat oldugunu bir kez daha görmüş olduk
nilbera
canm eşim de girdi sınava dediki matematikten dört soru yaptım :) iyi dedik neyse sonuç acıklandı 3doğru 2 yanlış :) ya diyor ben dört soru yaptım adım kadar eminim nasıl beş cıkıyor :) bende birşey anlamadım
ayrıca bizim yegenlerde girdi sınava oda baştan beri benim netim şu kadar deyip durdu ama cok düşük geldi kendisi bile inanamadı bilmiyorum böyle şikayetler cok duydum

kızlar bırınız bılıyorsa bır acıklık getırse ben esıt agırlıktan tercık yapıcam oda 252 sozel daha yuksek ondanda yapmayı duşunuyorum fakat bu 252 nın ıçınde okul puanımız varmı yoksa bızmı eklıcez neolur cevap verın

Ya okul puanına o kadar da takılıp kalmayın.Ygs bir sıralama sınavıydı.Sıralamanız emin olun puanınızdan daha önemli.

Açıklanan puanlar ham puan.Sen Açık öğretim tercih edeceksen zaten en yüksek puanından yerleşeceksin.Örgün düşünüyorsan ikinci sınava girmeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…