• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 LYS-YGS'ciler Toplaşalım. Bizimde Paylaşım Başlığımız Olsun.

Evet canım bende onu farkkettim.Bu netler çokda iyi değil matematik olmadıkdan sonru :çok üzgünüm:

Ya peki anlamadığım başka birşey var.Geçen yılın ham puanlarıyla bu yılınkiler karşılaştırılmış.Benim girmek istediğim örgün bölümün ham puanıyla benim ham puan aynı.Geçen yılın ham puanının üzerine eklenmiş puanlar gelince giriş puanı çıkıyor yani o ham puanla istediğim bölüme girebiliyorum sanki

uff ne biçim sınavdı ya
dershanede olduğumuz sınavlara yaptığımız denemelere hiç mi hiç benzemiyordu
mat çok basitti
türkçe çok oyalayıcıydı
fen de kolaydı
sosyal e diyecek bişi bulamıyorum banane italya nın habeşistanı işgal etmesinden almanya nın ren bölgesinden
her neyse ..

kızlar lys denemelerine basladnzmı ben zaman denemelerine giriorum bugun ilk kez lys denemesine girdim ve baya erken ckdm ygs de yetmiodu zaman belkide bu ilk deneme die salladm ya bende hiç ders calsma isdeği yok surekli kendimi ders dısında baska seylerle mesgul edmek isdiorum içimden ders calsmak gelmiyor sizdedemi böyle bahar rehaveti bu olsa gerek..

kızlar lys denemelerine basladnzmı ben zaman denemelerine giriorum bugun ilk kez lys denemesine girdim ve baya erken ckdm ygs de yetmiodu zaman belkide bu ilk deneme die salladm ya bende hiç ders calsma isdeği yok surekli kendimi ders dısında baska seylerle mesgul edmek isdiorum içimden ders calsmak gelmiyor sizdedemi böyle bahar rehaveti bu olsa gerek..

canım bende de hiç ders çalışma isteği yok hatta çevremde kimsede yok ygs den sonra hepimize bi rahatlık geldi nedense.bu nereye kadar böyle gider bilmiyorum inş.kısa zamanda kendimizi toparlayıp asılabiliriz derslere

canım bende de hiç ders çalışma isteği yok hatta çevremde kimsede yok ygs den sonra hepimize bi rahatlık geldi nedense.bu nereye kadar böyle gider bilmiyorum inş.kısa zamanda kendimizi toparlayıp asılabiliriz derslere

vallahi ya aslnda rahatlk dil daha cok aksmamız gerek kend,imizi ama tersi oldu kızlar bu arada ygs sonucları cuma gunune kadar acıklancakmış

bu ara herkeste bi rahatlık var zaten ama bence siz bunu değerlendirin siz çalışın söyleyene bak yalnz :d bi de benim netlerede bakar mısınız bi türkçe 37 sosyal 22 mat 32 nasıl sizce ya poffff

arkadaşlar sadece saatler kaldı sonuçlar açıklanıyor
umarım hepimiz bizi hedeflerimize ulaştıracak puanlar alırız
umarım emeklerimiz boşa çıkmaz, açıklanınca buraya mutlu bi şekilde gelir sevincimizi paylaşırız
iyi geceler herkese...

ya kızlar benim eşim girdi sınava...
onun sonuçlarına bakıorumda..
valla son sistemden hiç haberim yok..
ama lys ye girebilir yazıo....

yha ben de baktım sımdı de son sınav sıstemını hıc bılmıorum sımdı kaç alırsak ıyı ne oluoo anlamıom

kzıalrr banada yardım edin. ygs ye girdim. şimdi bu ygs puanlarıyla 2 yıllıklaa başvurulabiliyormuve nezaman başvurulacak

şuan hiç bişey belli değil ki.
hiç bi ünv. puanını açıklamadı, 2 yıllıklarda dahil.
lys bittikten sonra 2 yıllık-açıköğretim-4 yıllık tercihleri yapılacak. hazirandaki sınav bittikten sonra yani.

yuppııı ıstedıgım puanı aldım bu bana yeter ınanın kıtap bıle acmadım esım bıle acsan daha yuksek olurdu dıyor.225 en duşuk puanım 252 en yuksek lgs gırebılır dıyor ama ben gırmeden dırek acıkögretım ıstıyorum hayırlısı

biri bi açıklama yapabilir mi hiç haberim yok yeni sistemden 6 tane sınav sonucu var hangisini baz alıcaz
bu sınav eski sistem gibi mi yani ne kadar yüksekse ikinci bölümüde o derece etkiliyor mu

Back