Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diler giricenmi canım ikincilere komşunun oğlu çok güzel almış ya bizde çalışmayınca bu kadar oluyor ama yinede ümit verici 337 değil mi?ikincilerden çok yüksek almak lazım o da zor yahu..
evet canım o çok iyi aldı maşallah istedigi yere girer 2, deböle olursa..
ben 2. gircem canım mat.dan çok korkuyorum bende zor olacakmış bu sınav birde geometrti var amannn ben unutmuşum konuları çalışmadan çok zor ama gircem yinede ...sen iyialmışsın yine canım girmeyecek misin ...grşemedik bayadırda nasılsın...
YGS 3 : 317,936
YGS 4: 318,859
Çocuk Gelişiminden bu yıl mezun olacağım.4.5 diploma notum.Aobp ve ek puan yüksek gelecek yani.Sizce nasıl ?
hayırlı akşamlar kızlar benim aklıma biş takıldı ben bu sınavda sadece 1 mat yaptım ve oda doğruydu dün sonuçlar açıkladındığında baktım matematikte 1 doğru 1 yanlış yazıyordu ben adım gibi eminim ki sadece 1 adet matematik sorusu yaptım bu yanlış nerden geldi anlamadım acaba bir açıklaması var mı bu 1 yanlışınalsanaalsanasmile
cevapladığın sorunun doğruluğundan eminsen, yanlış kodlamış olabilirsin
mat.da 1 soru hatalı olduğundan herkesin o sorusu doğru kabul edilmiş
bundan 1 doğru 1 yanlışın olmuştur diye düşünüyorum.
aferim deliboncuk aferim sana
kızlar bırınız bılıyorsa bır acıklık getırse ben esıt agırlıktan tercık yapıcam oda 252 sozel daha yuksek ondanda yapmayı duşunuyorum fakat bu 252 nın ıçınde okul puanımız varmı yoksa bızmı eklıcez neolur cevap verın