2010 LYS-YGS'ciler Toplaşalım. Bizimde Paylaşım Başlığımız Olsun.

Arkadaşlar.Şunu belirteyim ki sınav hakkaten zordu ve beklemediğim çok soru vardı.Ancak çok inginçtir ki denemelerimden daha iyi net yapmışım.Kendi alanımda Türkiyede 3 yerde örgün öğretmenlik var birinden biri olsun başkada bişey istemem.30 Türkçe 30 da sosyal netim var.

Türkçe 39 doğru 1 yanlış

Matematik 37 doğru 3 boş

Sosyal 35 doğru 5 yanlış

Fen 1 doğru

Fende en az 20 net yapardım sürem yetmedi ya lanet olsun.. Türkçeyi okumaktan zaman kalmadı..

soruların hepsini çözdüm hazırlık olduğum için ing dışında ders görmeyen ve kitap açmayan biri olarak hepsinden(sayısaldım ve bu netlere sosyal de dahil) 25-35 arası netler çıkardım şuanda çok pişmanım bu yıl tekrardan girmediğime:gitme:

sosyalde çoğrafya çok kolaydı tarih ve felsefe yaktı bizi ah ah

kızlar bende sayısalcıyım türkçe çok kolaydı gerçekten ama zaman kaybettrdi bayağı uzun paragraflar vardı.
matematik çok kolaydı.
sosyal de bilgi gerektiren sorular vardı hep.ekstradan yapıyım dedim aman Allahım onlar nası sorulardı öylee!
fende kolay gibiydi ama zor sorularıda vardı .biyolojiden 1 2 soru zordu.kimya zaten kötüydü benim.fizikte biraz kasmışlardı açıkçası

32 net 180 puanamı denk gelıyor ben baya bır araştırdım 12 net 140 barajı ıçın yeterlı yazmışlar
Canım yazılarından takip ettiğime göre aöf okul öncesi öğretmenliğini istiyorsun ama onun için barajı geçmek yetmiyor.Türkiye genelinde en yüksek puanı alandan başlanıyor 2000 kişiye kadar iniyor puan.Geçen yıl 310 ile kapatmış

ek olarak sadece meslek lisesinden bu alandan mezun olmuşlar bu bölüme yerleşebiliyor..

kızlar ben zaten çocuk gelışımı mezunuyum ayrıca evet 4 yıllık yuksek puanla gırılıyor ben en azından 2 yıllıkta olursa gıderım dıyorum

ya bu yıltahmını puan yapan bir site biliyosanız link verirmisiniz hemşirelik birinci bölümtahmını kac puanla alırmerak ediyorum..

Kızlar...Tarih yorum çıkacak dediler...Tv lerde bağıra bağıra çok kolay olacak,sözel kolay olacak,yorum çıkacak dediler...Şuana kadar hep mat.a ağırlık verdim..Son aylarda tarih yorumlarına baktım.bilgi değil...ve bilseydim diyorum,ah keşke bilgiye baksaydım.Tarih,coğ yaktı beni...
Mattan şuana kadar almadığım kadar yüksek netim oldu..Tr geneline göre normal,ama bana göre yüksek 30 netim var.
Türkçeden 4 yanlışım var 40 sorudan...
Ve sosyalde,17 netim var Fen de yapmadım alanım değil çalışmadım zaten...
Bu netler tr geneline göre düşük,ama bana göre güzeller.ınsan önce kendisiyle yarışır Emeklerime değdi.Hayatımdaki güzel denemelerden biriydi.Daha yüksek yapabilirdim ama çalışmadım.
.2.sınavda ise kendimle yarışın yanında tr ile yarışacağım,zaten 2.sınava güveniyorum.Umarım hayırlısı olur...

Arkadaşlar; nisan ayı sonu veya mayıs başı gibi açıklanacak olacak YGS sonuçlarımızda puan açıklanmayacakmış sadece BARAJI GEÇTİNİZ ya da BARAJI GEÇEMEDİNİZ şeklinde olacakmış.. Bu konu hakkında net bir şey bilen var mı ?

Bu saçmalık arkadaşım sonuçta 2.sınava girmeyenlerde olucak...
Puanlar açıklanacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…