Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır canım mattaki yanlışlar diğer netleri götürmüyor ama kolay olanları yap sallama bnce türkçeyle sosyali yapınca zaten açıköğretime yeter puanın.
güvender türkiye geneli denme sınavına giren varmı??
güvender türkiye geneli denme sınavına giren varmı??
Arkadaşlar sınava çok az bir zaman kaldı ama benim hala tam anlamıyla bilmediğim birşey var.YGS ye giren bir meslek lisesi mezunu iki yıllık tercih ederken sınavsız geçişi tercih edenlerden sonramı yerleşir.Yani öncelik sınava girenlere değilde girmeyenleremi tanınıyor?
ya ben girdim aslında cok kotu degerlendiriyorum ben aslnda iyi ama şöyle iyi bildiğiniz üzere puandan cok sıralama ve yüzdelik ddilim önemli ben sayısalcıyım ygs %19 dilim ygs2 (asıl beni ilgilendiren yer)%17 ama ne bilim sınavda cok zor geldi sorular ama cıkınca yapılıurmıs dedım o sınav anındaki psikoloji cok kötü oldu sizlerin nasıl yüzdelik dilimleriniz bide sınava cok az kaldı c.tesi günü bu egitimcilerin dediği gibi ders çalısmayı bırakcakmısınız yoksa benim gibi çalışmayı düşünen varmı???
ya ben bırakamıyorum sonra vicdan yapıyorum kendi kendime sen şimdi yan gelip yatıosun rakiiplerin ders çalısıyo diorum
ben düz oldugum için hiçbir bilgim yok ama yinede siz bilirsiniz ama 4 yıllık öyle cok yuksek puanlarla almazlar hem siz meslekseniz öncelik tanıyolar..
Ahh canım keşkeee 4 Yıllık olsa.Diploma notum oldukça iyi aslılnda ama ne olacak bilmiyorum.Sayısalım hiç yok.Kendi alanımda 4 yıllık olsa seve seve gidecem