• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 LYS-YGS'ciler Toplaşalım. Bizimde Paylaşım Başlığımız Olsun.

Arkadaşlar son gün ama yinede çalışıyorum.Yarın bu saatlerde akmı karamı belli olacak :) Herkese başarılar dilerim.Kolay gelsin.Allah'ım herkesin kalbine göre versin...

heyecan dorukta yarın ılk sınav.ben acıköğretım ıstıyorum sıze bışı dıcem kızıcaksınız kesın ama bende kızıyorum şimdiki aklım olsa kayınvalıdemı dınlerdım..
Ben çocuk gelısımı mezunuyum stajerlıgımı devlet anaokulunda yaptım ve orda sözlesmelı olarak kaldım ayrıca öss sınavınada gırdım 6 yıl once 306 puan aldım ve ıstedıgım heryere gırebılırdım.ama ben sozlesmelı calışıyorum dıye tercıh yapmadım 2 yıl sonra kadroya gectım ve tayınım doguya çıktı buseferde erkek arkadasım ışı bıraktırdı zorla ve hemen evlendık şimdide açıköğretım ıstıyorum bakalım

heyecan dorukta yarın ılk sınav.ben acıköğretım ıstıyorum sıze bışı dıcem kızıcaksınız kesın ama bende kızıyorum şimdiki aklım olsa kayınvalıdemı dınlerdım..
Ben çocuk gelısımı mezunuyum stajerlıgımı devlet anaokulunda yaptım ve orda sözlesmelı olarak kaldım ayrıca öss sınavınada gırdım 6 yıl once 306 puan aldım ve ıstedıgım heryere gırebılırdım.ama ben sozlesmelı calışıyorum dıye tercıh yapmadım 2 yıl sonra kadroya gectım ve tayınım doguya çıktı buseferde erkek arkadasım ışı bıraktırdı zorla ve hemen evlendık şimdide açıköğretım ıstıyorum bakalım

açıkoğretimm okuloncesıımı ıstiyosunn

yha kızlar nasıl geçti sınav matematik zordumafoldumben türkçe çok kolaydı ama mantıksız geldi bana tarih felaket kazıktı yha tarihim süperdi benim ama battım galibamafoldumben coğrafya felsefe iyiydi:sinifsinif: sizinkiler nasıldı hayırlısı olru inş. rabbim:Saruboceq:

uf moralim çok bozuk ben sözelciyim türkçede 1-2 yanlış sosyaldede 3 yanlış flan yapardım şimdi türkçede 3 yanlış 1 boş sosyalde 6 yanlışım war 5 tanede matematik çözdüm onlar doğru.bu kadar.bu moralle oturupta lys çalşmam ...ne yapcm bilmiyorum

canım benım bıldıgım kadarıyla barajı aştıgın surece acıköğretıme yazılabılıyorsun

okul öncesı bölümü ,baya bır yuksek puan ıstıyor ama ,baraj yeterlı degıl

normal iktisat ,işletme,çeko,maliye,kamu baraj yeterlı ama okul oncesı tee bızım zamanda bıle bı haylı yuksek puan ıstıyordu,eyvahedigeldismile

ben gırmedım ama kpssye hazırlanıyorum ,soruları cozdum bıraz once ,kolay geldı sorular bana

gercı ev ortamı ıle sınav ortamı cok farklı ,hepinize gecmıs olsun

uf moralim çok bozuk ben sözelciyim türkçede 1-2 yanlış sosyaldede 3 yanlış flan yapardım şimdi türkçede 3 yanlış 1 boş sosyalde 6 yanlışım war 5 tanede matematik çözdüm onlar doğru.bu kadar.bu moralle oturupta lys çalşmam ...ne yapcm bilmiyorum

sözelciymişsin zaten kötü değil bence netlerin moralini bozma hazirana daha çok varyerimseniben
ben de soruları çözüyorum şuanda türkçe ve mat çözdüm henüz çok kolaymış bence ama ben sayısalcıydım ve türkçem hep iyi olmuştur.

okul öncesı bölümü ,baya bır yuksek puan ıstıyor ama ,baraj yeterlı degıl

normal iktisat ,işletme,çeko,maliye,kamu baraj yeterlı ama okul oncesı tee bızım zamanda bıle bı haylı yuksek puan ıstıyordu,eyvahedigeldismile

ben gırmedım ama kpssye hazırlanıyorum ,soruları cozdum bıraz once ,kolay geldı sorular bana

gercı ev ortamı ıle sınav ortamı cok farklı ,hepinize gecmıs olsun

okul öncesine sınırlı sayıda ve sadece bölüm öğrencileri alınıyor.
geçen yıl son tercih olarak yazarım diye düşünüyordum ama sonra böyle olduğunu öğrendim.
bence de sorular kolaymış henüz türkçe ve mat çözdüm kolay geldi bana.

denemelerde 400 yapardım sınavda 300ü göremicem 160 dkka yetmedi soruların iişlemleri uzundu lanet olsun böyle eğitim sistemine 160 dkkada harcadılar bizi

kızlar ben hıç kıtap açmadan gırdım sına va bazı sorular gercekten cok kolaydı hatta sımdı sorulara baktım acayıp bas agrısı var hatırlayamadım çogu cvpları turkçede 26 net dogrum var sosyal 18 7 yanlış ve bırsuru boş var matematıkte hatırlayamadıgım cok soru var suankı dogru cevap 14 yanlışta 5 fende 22 dogru 8 yanlış boş bıraktıgım ve hatırlamadıgım sorularda var

ya benimde çok kötüydü aslında sorular zor değildi ama bende aşırı derecede heyecan vardı:(Sınava ilk başladığım dakikalar ellerim titriyodu bi yandanda kendimi toparlamaya çalışıyodum ama olmadı:( Sınav sırasında başım dönmeye midem bulanmaya başladı.Gözetmenler beni lavaboya götürüp yüzümü yıkadılar sonra hemen sınava geri döndük kendime gelemeden soruları yapmaya çalıştım ama nasıl yaptım bilmiyorum inş 180 barajını geçerim mafoldumben

Back