Meslek lisesi gerçekten memleket meselesi oldu...boshayallersmile
Yazık onca okuyan öğrenciye
Bence ihmal etme çalışmaya devam et
Eminim fazla bişey değişmez yine buna benzer bi sistem ortaya koyacaklar...
merhaba arkadaşlar bn sözel öğrencisiym matematik yapmam lazım off stres bastıı
cnm ben de ankara uluslrarası ilişkiler iç mimarlık vs istiyorum inşallah :Saruboceq:
yha evt inanım şuanki aklım olsa meslek lisesinin önündn bile geçmem ben giyim üretim teknolojisimafoldumben bölümündeyim ben bölümümden moda tasarım istediğim için girdim ama maalesef olmuyormuş sayısalmış tekstil müh. istedim oda olmuyormuş o da sayısalmış sadece hazır giyim öğretmenliği- deri işletme öğretmenliği Giyim öğretmenliğine gidebiliyorum bunların toplam kpss atama sayısı ise sadece 13 kişi ne yapıcam bilmiyorum tüm hayallerim yıkıldı öff ülkemizde herşey niye bu kadar zor.Sınava 58 gün kala bunları yapıyorlarmafoldumbenmafoldumben
ben dersaneye gitmiyorum
elfcn evet canım anlıyorum seni gerçi ben lisede staj yaparken dersaneye gitmedim ama bende geçen sene dersane okul kurs koşturup duruyodumm insan koşturmaktan bişey yapamıyorki ztn... hakkında hayırlısı olsun canım:)
denemeler nası gidiyor?
denemeler iyi de yarın özdebir sınavı var sorular zor oluyor o sınavda moralim bozulucak diye korkuyorum
merhaba kızlar bende bu seneki kurbanlardanım :) sayısal öğrencisiyim fem dershanesine gidiyorum konularda ise nerdeyse biirnci bölüm konuları bitti gerçi bu seneki program cok farklı birinci bolum konularını hep en sona atmıslar mesela fizik 1. bolum hiç görmedik nerdeyse basınç. madde özellikleri vs.. gibi .. sınavada çok az kaldı
deneme puanlarınız nasıl sizce 370 400 iyimi?
cnm az kaldı kararnı vermeliisn yoksa sınav sonrası o telaş ve stresle istemediğin mesleği yapıyor olarak bulabilirsin kendini.. gerci bende tam karar verebiilmiş dilimde :) bende tıp istiyorum yani sağlk alanında olmazsa fizik tedavi falan işte .. :)
gayet iiyi ama bölüme göre değişir istedğine göre 500tavan puanı olarak düşülürse iyi dir yani bnde 300-320lerdeyim hayla:gitme::gitme: gerçi 500puan alsamda gidicek bölümüm yokmafoldumbenmafoldumben
cnm az kaldı kararnı vermeliisn yoksa sınav sonrası o telaş ve stresle istemediğin mesleği yapıyor olarak bulabilirsin kendini.. gerci bende tam karar verebiilmiş dilimde :) bende tıp istiyorum yani sağlk alanında olmazsa fizik tedavi falan işte .. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?