2010 LYS sonuçlarımız ve Tercihlerimiz

ya tercih yaparken hangi puana göre tercih yapcaz?

Alanın Sosyal ve İstediğin Bölüm 4 yıllıksa TS-1 ve TS-2 puan türüne göre 2 yıllıksa şayet YGS-3 ve YGS-4 e göre tercih yapacaksın.

Alanın Fense ve İstediğin Bölüm 4 yıllıksa MF-1 MF-2 MF-3 MF-4 puan türüne göre 2 yıllıksa şayet YGS-1 ve YGS-2 ye göre tercih yapacaksın.

Alanın TM ise ve İstediğin Bölüm 4 yıllıksa TM-1 TM-2 TM-3 puan türüne göre 2 yıllıksa şayet YGS-5 ve YGS-6 ya göre tercih yapacaksın.

Başarı sıran puanından daha önemli bunuda unutma canım..

Canım sözelim benkime sorduysam 8 bin kötü kazanamazsın dediler...İçim fena oldu.Aldığım puana bile sevinemedim.İnşallah olurr ya Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Haklısın sözel için çok çok yüksek puanlar gerekiyor fakat seninki çok da kötü değil, yerleşirsin yani canını sıkacak kadar da kötü değil, abartmışlar=) Ümitsiz olmaz direk.

peki aobp puanları ne?
Onlar okul puanının eklenmiş haliyse benim puanım orda neden düşüyo?
okul bana eksi puanmı verdi o zmn?

Canım sözelim benkime sorduysam 8 bin kötü kazanamazsın dediler...İçim fena oldu.Aldığım puana bile sevinemedim.İnşallah olurr ya Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Canım istediğin üniversite ve bölümlere bağlı ama "yerleşemezsin, kazanamazsın" yorumu çok komik.. Sen de yerleşemezsen, kimse yerleşemez..

kıslar sonuc belgeleriniz geldimi bnmkisi daha gelmedi ne zamn gelicekk yaaa

kılavuzda puana bakınca her yere rahatlıkla girebilirim
sıralamaya bakınca zor
nasıl iş bu ya

kıslar sonuc belgeleri ne zamn geliyoo

Arkadaşlar benim sıralamam 0096569...Sözelciyim ayrıca. Bi yer gelir mi bu puana? 2 yıllık flnda olsa hiçbir şey gelmiyor mu ya

Arkadaşlar ben az önce yaptım tercihlerimi.Umarım yerleşirim biyere az yaptım sanki 13 tane tercihim var.30 tane hepsini yapsamıydım ya...Ama sadece istediğim bölüm tercih ettim..Doğrumu yaptım sizce??

Arkadaşlar ben az önce yaptım tercihlerimi.Umarım yerleşirim biyere az yaptım sanki 13 tane tercihim var.30 tane hepsini yapsamıydım ya...Ama sadece istediğim bölüm tercih ettim..Doğrumu yaptım sizce??

canım 13 tercihin puanına ve başarı sırana yakın olan yerlerimi yazdın ... hocalarım bana riske atmak istemiyosan son bikaç tercihin puanından düşük ama istediğin yerleri yaz dediler hani zaten gelirse ilk tercihlerimiz gelir ama hiç olmadı en azından son tercihler puanımızdan düşük yerleri yazarsak en azından onların gelme olasılığı çok daha yüksek açıkta kalmayız hiç değilse...

canım ilk tercihimi zaten sıralamam 8 bin iken geçen sene 21 bin ile alan Uludağla başlattım...Yine geçen sene 27.600 ile kapatan Trakya ile bitirdim..Yerleşirim umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…