inşallah yerleşirsin canım umarım olur:)
ya tercih yaparken hangi puana göre tercih yapcaz?
Haklısın sözel için çok çok yüksek puanlar gerekiyor fakat seninki çok da kötü değil, yerleşirsin yani canını sıkacak kadar da kötü değil, abartmışlar=) Ümitsiz olmaz direk.Canım sözelim benkime sorduysam 8 bin kötü kazanamazsın dediler...İçim fena oldu.Aldığım puana bile sevinemedim.İnşallah olurr ya Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Canım sözelim benkime sorduysam 8 bin kötü kazanamazsın dediler...İçim fena oldu.Aldığım puana bile sevinemedim.İnşallah olurr ya Allah hepimizin gönlüne göre versin.
peki aobp puanları ne?
Onlar okul puanının eklenmiş haliyse benim puanım orda neden düşüyo?
okul bana eksi puanmı verdi o zmn?
ya kızlar benim puanlarımda yanlışlık var yaa netlerim çok olduğu halde puanım çok az offf
Arkadaşlar ben az önce yaptım tercihlerimi.Umarım yerleşirim biyere az yaptım sanki 13 tane tercihim var.30 tane hepsini yapsamıydım ya...Ama sadece istediğim bölüm tercih ettim..Doğrumu yaptım sizce??
canım 13 tercihin puanına ve başarı sırana yakın olan yerlerimi yazdın ... hocalarım bana riske atmak istemiyosan son bikaç tercihin puanından düşük ama istediğin yerleri yaz dediler hani zaten gelirse ilk tercihlerimiz gelir ama hiç olmadı en azından son tercihler puanımızdan düşük yerleri yazarsak en azından onların gelme olasılığı çok daha yüksek açıkta kalmayız hiç değilse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?