2010 LYS sonuçlarımız ve Tercihlerimiz

TCeydaT

KK Pro
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
583
0
116
İstanbul
Arkidişler, 2010 LYS'ye girenler puanlarını (şimdilik açıklanmadı ama kaç net yaptığımızı tahmin ediyoruz, açıklandıktan sonra da kesin puanları yazarız) ve tercih etmek istedikleri okul ve bölümleri paylaşınlar diye düşündüm. Hem puanlar hakkında hem de tercihlerdeki talepler hakkında fikir sahibi oluruz.

Haricinde henüz kılavuz yollanmamış olsa da kılavuz elimize geçtikten sonra aklımıza takılanları birlikte çözeriz.

Herkese bol bol şans...

Benim sınavım pek iyi geçmedi :gitme:
O yüzden netlerime bile bakmadım.:sinifsinif:
Puanların açıklanmasına az kaldı zaten..
Neyse artık sınava giren tüm arkadaşlarım adına da hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Arkidişler temmuzun 15'ine kadar açıklanacakmış sonuçlar. E kadar olunca daha da erken olabilir anlamına geliyor sanırım bu.

Temmuzun 10'u ile 15'i arasında açıklanacakmış.
Bu demek oluyor ki 3 gün sonra heyecan sonlanabilir.. delikafadulden
Herkes için hayırlısı olsun

Beni sınavdan daha beter bi heyecan sardı arkadaşlar. Bütün hayatımı bu sınav üzerine kurdum resmen. Elimden geldiğince kendi çabalarımla yapmaya çalışltım. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.

Canım benim anlıyorum seni kesinlikle.
Benim sınava 2. girişim ve herkes "amaaaaaan artık zaten bir üniversite kazanmışsın okumuşsun %0 heyecan, eğlencesine giriyorsun herhalde" diyor. ama kesinlikle ideallerimin peşinde olduğum için ve senelerimi feda ederek, bir daha okumaya şevk, istek, aşk hissederek girdim sınava.. Ve ben bile çok heyecanlıyım şuan. Halbuki sınava girmeye son anda karar verdim ve 2 aycık çalıştım sadece. O süre zarfında da kendi okulum, çalıştığım işim, nişanlım, vsvsvs birsürü sorumluluğum vardı. Yani pek iyi çalışamadım, döneminde giren arkadaşlarla rakip değilim. Amma ve lakin ben bile çok heyecanlıyım sonuçlar açıklanacak diye. Öyle kolay değil yani. Üstelik sınava ilk defa giren arkadaşlar için çok daha heyecan verici bir durum söz konusu.
Anlıyorum seni..

PAZARTESİ günü yani temmuz 12'de açıklanıyor sonuçlar arkidişler. Duyduk duymadık demeyin :teytey:

Al işte buyur burdan yak. Dur artık durabilirsen Allahım yarabbim sinir krizi geçircem resmen nie böle uzatıyolar hemen koyuversinler şu siteye işte. ılla gerilim yaratacaklar

PAZARTESİ günü yani temmuz 12'de açıklanıyor sonuçlar arkidişler. Duyduk duymadık demeyin :teytey:

canım nerden duydun bu haberi ben baya baktım 12 sinde açıklanıyo gibi bişey görmedim ... sonuçları sabırsızlıkla beklediğim için yazını görüncede heyecanlandım birden ...hayalkırıklığına uğramayayım diye sorayım dedim saatleri sayarım valla

Yaaaaaaa ben birsürü web sitesinde okuyup galeyana geldim arkidişlerrrr.
Ama sonradan kaldırmışlar haberi çünkü yorumlardan birinde biri yazmış ve herkes haber olarak yayınlamış. Asparagas çıktı yani :çok üzgünüm: Çok özür dilerim.
Ben de çok heyecanlandım.. Saaat 10.00'dan beri bilgisayar başındayım.
Puuuuffffff

valla her saat başı netten haberleri takip ediyorum en son adam akılı bi açıklama buldum burda link vermek serbest mi bilmiyorum ama yazının bi kısmını paylaşayım .... " Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarının bu hafta içinde açıklanacağını, ancak 15 Temmuz Perşembe gününden önce olmayacağını bildirdi." umarım yanlış bir haber değildir ...

ayın 15inde kesinlikle açıklanır çünkü bütün haberler o yönde 10-15 temmuz arası diyorlar ama son güne bırakırlar -bence-

hepsinin aynı gün açıklanacak olması da çok güzel,herkes için hayırlısı diyorum zemuszemus

Ay sağol canım yaaa, merakta kalmak çok kötü.
Şimdi en azından perşembe günüymüş deyip bekleyeceğiz.
İnş canım hayırlısı inş. yaaaa

Ösym nin sitesinde duyurulduğu üzere, 15 temmuz yani bugün saat 10.30 da açıklanıyor sonuçlar...

Tanrımmmm yardım et.:Saruboceq:

kardeşimin puanı 370,473 sıralama 0092581 iyi bir yer gelirmi arkadaşlar ya çok merak ediyorum hiç bir fikrim yok bu sistemle ilgili edebiyat gelirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…