kardeşimin puanı 370,473 sıralama 0092581 iyi bir yer gelirmi arkadaşlar ya çok merak ediyorum hiç bir fikrim yok bu sistemle ilgili edebiyat gelirmi?
bölümü sözelse olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kardeşimin puanı 370,473 sıralama 0092581 iyi bir yer gelirmi arkadaşlar ya çok merak ediyorum hiç bir fikrim yok bu sistemle ilgili edebiyat gelirmi?
0420286 kızlar buda benim kardeşimin sıralaması tm bölümü alanında yerleşirmi bi yere yaa tembel teneke kendisi
Diğer bölümleri bilmiyorum ama eşit agırlıksan mutlaka kazanırsın çok çok iyi yerleri=)Zor gibi ama kimse bilmiyor bu seneki puanları ben bu yıl kendim evde hazırlandım dershaneye falan gitmedim 8 bin küsüratlı oldum sıralamada..Bana bile kazanamazsın falan dediler..Bende şimdi bi dershaneye gitcem rehber öğretmeniyle konuşmaya.Onlar beni bilgilendirsin bende sizi bilgilendiririm..
Zor gibi ama kimse bilmiyor bu seneki puanları ben bu yıl kendim evde hazırlandım dershaneye falan gitmedim 8 bin küsüratlı oldum sıralamada..Bana bile kazanamazsın falan dediler..Bende şimdi bi dershaneye gitcem rehber öğretmeniyle konuşmaya.Onlar beni bilgilendirsin bende sizi bilgilendiririm..
Zor gibi ama kimse bilmiyor bu seneki puanları ben bu yıl kendim evde hazırlandım dershaneye falan gitmedim 8 bin küsüratlı oldum sıralamada..Bana bile kazanamazsın falan dediler..Bende şimdi bi dershaneye gitcem rehber öğretmeniyle konuşmaya.Onlar beni bilgilendirsin bende sizi bilgilendiririm..
ya ben cilt bakımı ve güzellik hizmetleri bölümünü istiyorum meslek lisesi cıkıslı degilim yerlesirmiyim
Diğer bölümleri bilmiyorum ama eşit agırlıksan mutlaka kazanırsın çok çok iyi yerleri=)