• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 LYS sonuçlarımız ve Tercihlerimiz

0420286 kızlar buda benim kardeşimin sıralaması tm bölümü alanında yerleşirmi bi yere yaa tembel teneke kendisi:(

0420286 kızlar buda benim kardeşimin sıralaması tm bölümü alanında yerleşirmi bi yere yaa tembel teneke kendisi:(

Zor gibi ama kimse bilmiyor bu seneki puanları ben bu yıl kendim evde hazırlandım dershaneye falan gitmedim 8 bin küsüratlı oldum sıralamada..Bana bile kazanamazsın falan dediler..Bende şimdi bi dershaneye gitcem rehber öğretmeniyle konuşmaya.Onlar beni bilgilendirsin bende sizi bilgilendiririm..

kıslar bn lys degilde Ygs puanıyla ilgili sormak istiyorum bölümüm sözel.ygs3 280 iki yıllıklara yerlesirmiyim )okul puanım ekli degil

birde butercihler ne zamn baslıyorrr kitapcıkları ne zamn alcaz

tercihler 26 temmuz-6 ağustos arası yapılcak..Kitapçıklar gelmeden yorum yapılamaz ama 2 yıllıklara yerşelirsin büyük ihtimal...Tabi seçeceğin 2 yıllık okulada bağlı;)

ya ben cilt bakımı ve güzellik hizmetleri bölümünü istiyorum meslek lisesi cıkıslı degilim yerlesirmiyim

ayriyetten bilgilendirdigin iiçin sana kocamn bir muckss

Zor gibi ama kimse bilmiyor bu seneki puanları ben bu yıl kendim evde hazırlandım dershaneye falan gitmedim 8 bin küsüratlı oldum sıralamada..Bana bile kazanamazsın falan dediler..Bende şimdi bi dershaneye gitcem rehber öğretmeniyle konuşmaya.Onlar beni bilgilendirsin bende sizi bilgilendiririm..
Diğer bölümleri bilmiyorum ama eşit agırlıksan mutlaka kazanırsın çok çok iyi yerleri=)

tşkler cnm takip edecem seni

Kim demişse saçmalamış.. Puan önemli değil önemli olan sıralama.. 8 bin küsür olanda kazanamazsa kimse kazanamaz..

Benim sıralamam 3000 küsür.. Sanırım rahat rahat her yere girebileceğim. Umarım herkes dilediği bölümü kazanır.. Bol şanslar

Selam kızlar. Anlamayan arkadaşlar için yazayım,

"sınav puanları ve başarı sıraları" başlıklı sütunda ham puanlarınızı görüyorsunuz.
"yerleştirme punaları ve başarı sıraları" başlıklı sütunda ise okul puanlarınız eklenmiş son puanlarınız yani yerleştirmede kullanılacak olan puanları görüyorsunuz.

Benim tam da tahmin ettiğim gibi eşit ağırlık ve sözel puanlarım çok çok iyi, sıralamalar da öyle. MF4 puanımla yerleşmek istiyorum ideallerimdeki meslekler bu bölümde. En düşük puanım da bu, kahbe kader...Sıralamam 57bin küsur...

Arkadaşlar puan yazarken hangi tür ve numarada olduğunu da yazın lütfen yoksa anlamıyoruz. Benim tam 15 farklı puanım geldi. Dil e girmedim, girseydim 18 farklı puan olacaktı naniknanik :roflol:
Yani hepsini yazmanızı beklemiyorum da. Hangi puanla yerleşecekseniz, tercihiniz neyse onu yazıyorsunuz zaten ama onun hangi türde puan olduğunu da belirtelim ki herkes anlasın. Misal ben MF4 demiştim... gibi...

Diğer bölümleri bilmiyorum ama eşit agırlıksan mutlaka kazanırsın çok çok iyi yerleri=)

Canım sözelim ben:(kime sorduysam 8 bin kötü kazanamazsın dediler...İçim fena oldu.Aldığım puana bile sevinemedim.İnşallah olurr ya Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Back