• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 LYS sonuçlarımız ve Tercihlerimiz

ben şimdi dersaneden geliyorum okula daha tercih klavuzu gelmemiş bilmiyorumkismile
dersaneden birkaç kağıt aldım tercih kağıdı...
ben istanbulda istediğim üniversitnin istediğim bölümüne yani çoğu yere girebiliyorum çok mutluyum o yüzden hihoyyyt
herkese başarılar dilerim bol şanslarr opuyorumnanaktan

kızlar tercihleri 2009 kılavuzuna göre mi 2010 kılavuzuna göremi yapıyorsunuz.benim dersanemde 2009 kılavuzuna göre yaptırıyolar ama ben güvenemedim 2010 a da güvenmiyorum çok kararsız kaldım:(

kızlar tercihleri 2009 kılavuzuna göre mi 2010 kılavuzuna göremi yapıyorsunuz.benim dersanemde 2009 kılavuzuna göre yaptırıyolar ama ben güvenemedim 2010 a da güvenmiyorum çok kararsız kaldım:(

bana dersaneden verilen kağıtta tüm bilgiler ösym ye ait
yani güvenebilirim o yüzden
sen de keşke sorup öğrenseydin emin olmak adına cnm

bana dersaneden verilen kağıtta tüm bilgiler ösym ye ait
yani güvenebilirim o yüzden
sen de keşke sorup öğrenseydin emin olmak adına cnm

canım sadece kendi dersaneme bağlı kalmadım bikaç dersaneye daha sordum bazıları 2009 a göre yapın dedi.bazılarıda 2010 baz alınacak dedi o yüzden napıcağımı şaşırdım:((

ben de yarın bir kaç dersaneden fikir alacağım bakalım onlar ne diyecek

kızlar dilciymm sıralamam 5bin dolayların
girmek istedğim yer geçen sene 4790 ile kapatmışş sizce bu sene gelir mi? tek tercih gibi bişi yapcammm

kızlar dilciymm sıralamam 5bin dolayların
girmek istedğim yer geçen sene 4790 ile kapatmışş sizce bu sene gelir mi? tek tercih gibi bişi yapcammm

canım bence sıralaman çok iyi ama sen yinede tek tercih gibi bişey yapıp kendini riske atma fazla tercih şansın varken değerlendir derim .. dersenki istediğim tek yer yazacağım bu yer burası olursa olur olmazsa başka yere gitmem olmazsa seneyede hazırlanırım diyosan bu riski göze al ama eğerki bu sene istediğim yer olmazsa illa başka yerlerede gidebilirim diyosan bence tercih sayını arttır zaten istediğin yeri ilk başa yazacaksın gelirse zaten o gelecek gelmezse bir sonraki tercihlerinden biri olmuş olur hiç değilse açıkta kalmamış olursun ...sıralaman iyi ama hergün klavuzda hata falan çıkıyo heleki bu eğitim sistemine hiç güven olmuyo ne olacağı hiç belli olmaz aldığın puana yazık etme çok iyi düşün.. gönlünden geçen seni mutlu edecek olan neyse senin için o olsun ..

kızlar klavuzda ki sınıf öğretmenliklerindeki sıralamanın yanlışı dikkatinizi çekti mi?benim geçen yıl 47 binle giremediğim öğretmenliği 103 bin ile gösteriyo da....

Ya kızlar ben normalde meslek lisesi pc bölümü mevzunuyum ama sağlık bölümlerinden istiyorum. YGS-2 puanım 225.651 bu puanla fizyoterapi, anestezi, radyoloji, patolojik laboratuvar... gibi sağlık bölümlerden birine yerleşbilir miyim, bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim. Bu arada diploma puanım 67,87

canım bence sıralaman çok iyi ama sen yinede tek tercih gibi bişey yapıp kendini riske atma fazla tercih şansın varken değerlendir derim .. dersenki istediğim tek yer yazacağım bu yer burası olursa olur olmazsa başka yere gitmem olmazsa seneyede hazırlanırım diyosan bu riski göze al ama eğerki bu sene istediğim yer olmazsa illa başka yerlerede gidebilirim diyosan bence tercih sayını arttır zaten istediğin yeri ilk başa yazacaksın gelirse zaten o gelecek gelmezse bir sonraki tercihlerinden biri olmuş olur hiç değilse açıkta kalmamış olursun ...sıralaman iyi ama hergün klavuzda hata falan çıkıyo heleki bu eğitim sistemine hiç güven olmuyo ne olacağı hiç belli olmaz aldığın puana yazık etme çok iyi düşün.. gönlünden geçen seni mutlu edecek olan neyse senin için o olsun ..

teşekkür ederim canım önerilerini dikkate alıcam...

bugün gittim bir kaç dersaneye hepsi kendi klavuzuna göre bilgi veriyor öğrencileri gittiklerim arasında en iyi sistemin rehberlik hocası çıktı,istediğim bölüm ve okul geliyor,umarım herkes istediği yere ve bölüme yerleşir

bunlar ne yapıyor boyle anlamıs degilim bizim dershanenininde kılavuzu farklı herkes baska birsey soyluyor asıl kıyamet yerlestirme sonucları acıklanınca koparsa hic sasmam! ayrıca dogru mf4 puanlarını nerden ogrencez?

bunlar ne yapıyor boyle anlamıs degilim bizim dershanenininde kılavuzu farklı herkes baska birsey soyluyor asıl kıyamet yerlestirme sonucları acıklanınca koparsa hic sasmam! ayrıca dogru mf4 puanlarını nerden ogrencez?

canım benim dersaneminkide farklı 2009 a göre yaptırıyo tercihleri bn ona mı bağlı kalsam yoksa 2010 u mu baz alsam bilemedim çok kararsızım hala senağlama

ya mantıkmen benim icin onemli olan resmi olandır ama hocam dediki ikisinide dikkat edcez cunku osym bu yıl cok genis tutmus acıkta kalmamak icin bisuru tercih yaptırıo hoca simdi sizler nasıl yapıyorsunuz?

günaydın kızlar bnm kızım 8.sınıfı bitirdi onunda bugünler tercih zamanı sizler bilgilisinzi bize akıl verirmisiniz kızım 3.63 aldı toplamda bakırköy büro yönetimi ve sekreterlik bölümünü istiyordu ama bazı tanıdıklarım bu bölümü önermiyor bu bölümün kurslarıda var gider öqrenir başka bölüm seçsin diyorlar ama bnm kızım sadece bakırköy meslek istiyor böro yönetimi anadolu meslekte bulunuyor eqer bürodan vazgeçersek normal meslek lisesine gidecek hangi bölümleri daha iyi meslek liselerinin bilgi verirmisiniz grafik yada çocuk eqitmenliqi olabilirmi

Ya kızlar ben normalde meslek lisesi pc bölümü mevzunuyum ama sağlık bölümlerinden istiyorum. YGS-2 puanım 225.651 bu puanla fizyoterapi, anestezi, radyoloji, patolojik laboratuvar... gibi sağlık bölümlerden birine yerleşbilir miyim, bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim. Bu arada diploma puanım 67,87
cnm ygs puanımız aynı ama ben sözelciyim alan dısı puanım 225 sen ögrebildinmi dersaneden falan gelebilir mi? vereliniortak

Back