2010 LYS sonuçlarımız ve Tercihlerimiz

kızlar benm 350ygs 6 ygs5 ama alandışı 291e düşüyo kahretsin ya öf ne yapıcam bilmiyorum resmen açıkta kalıcam bu senemafoldumben

Kızlar sınavsız geçiş için tercihlerinizi nasıl yapıyosunuz ? Kardeşime tercih yapıcaz ama bi bilgimiz yok.

kızlar benm 350ygs 6 ygs5 ama alandışı 291e düşüyo kahretsin ya öf ne yapıcam bilmiyorum resmen açıkta kalıcam bu senemafoldumben

canım bence hemen moralini bozma istersen
Rekreasyon falan gelio sanırım :) sana adres göndereyim listenin sonunda sana uygun olanlar bulursun sanırım [:teselli:[/url]

cnm ygs puanımız aynı ama ben sözelciyim alan dısı puanım 225 sen ögrebildinmi dersaneden falan gelebilir mi? vereliniortak

Hocalar sağlık bölümlerinin tutma ihtimali çok düşük dediler. Sağlık mesleklere öncelik tanınıyor, eğer onlardan geriye boş kontenjan kalırsa da başvuru yapanlardan puanı en yüksek öğrencilerden almaya başlıyorlarmış. Ben yine bi kaç tane yazdım ama pek de heveslenemiyorum çünkü hocalar malesef haklı. Geri kalan tercihlerime de kendi bölümü yazdım. Bence sen de öyle yap ilk tercihlerine asıl istediklerini yaz ama çoğunluğu kendi bölümüne ayır. Kolay gelsin... opuyorumnanaktan

kafam çok karıştı kızlar sizce 9 eylül edb öğretmenliği veya sınıf öğretmenliği mi yoksa kocaeli sınıf mı?

bence dokuzeylüle git.iyi bir üniverste iyi bir bölüm

yardımcı olduğun için teşekkür ederim tubicik:) ilk ikiye dokuzeylülü yazmayı düşünüyorum aslında da balıklama atlamak da istemiyorum malum beş yıl da az bi süre değil..

arkadaşlar dilciyiim,bu sene alandışı falan çok kafamı kurcalıyor etrafınızda var mı sayısal cıkışlı falan olup ilk 5bin içersinde olup dilden tercih yapcak olan

öncelık meslek liselerine verecekler
ki onuda gectım gecıs hakkı olan bölümler var cok zor gelır..kontenjan dolmazsa yerlesırsın ancak

yardımcı olduğun için teşekkür ederim tubicik:) ilk ikiye dokuzeylülü yazmayı düşünüyorum aslında da balıklama atlamak da istemiyorum malum beş yıl da az bi süre değil..

maalesef bu bölümden ve üniversiteden 5+1 eğitim süresi yüzünden ailemin de etkisiyle vazgeçmek zorunda kaldım.asıl hedefim olmıcak gibi görünsede pdr'ydi.şimdi tercihlerimi sınıf öğretmenliği üzerine yapıp tercih faslını bitirdim.karar vermek çok zormuş artık açıkçası rahatım :)

kızlar erkek arkadaşımın bu sınava 3.grişi geçen sene terch yaptı diye puanı kırıldı.
bu sene ygs den giricek yani 2yıllık yazıcak.
ygs 5-291
ygs6-286
500.000 -650.000 arasında
çok kötü biliyorum ama 2yıllık bir yere yerleştrmi.afyon pazarlama-mimari restrsyon- vs....
birde süleyman demirel besyo yu denemek istiyor.ihtimal varmı beden egtmi içn.?

arkadaşlar var mı etrafınızdaa komşularınızda arkadaşlarınız akrabalarınızda dil bölümünden mezun olmayıp dil bölümünü seçecekkk

bugün verdim tercih formunu hepsi istediğim bölümler gelme şansları da çok yüksek,allah herkesin gönlüne göre versin diyorum,üzerimden büyük bir yük kalktı opuyorumnanaktan

bugün verdim tercih formunu hepsi istediğim bölümler gelme şansları da çok yüksek,allah herkesin gönlüne göre versin diyorum,üzerimden büyük bir yük kalktı opuyorumnanaktan

hadi hayırlısı olsun tatlım hakkımızda bende dün gece 11de yaptım inş. hayırlıyısla yerleşiriz:Saruboceq:

kızlar benim diploma notum 69. ygs-230 falan ama hoca yazmayalım boşa gelmez dedi ama ben yazdım ya tutarsa diye:lepi: bu sene 2 yılık geçiş hakların son senesi ondan herkes geçiş hakkını kullanır bizede sıra gelmez benceeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…