kızlar benm 350ygs 6 ygs5 ama alandışı 291e düşüyo kahretsin ya öf ne yapıcam bilmiyorum resmen açıkta kalıcam bu senemafoldumben
google ye tercih robotu yaz cnm gelir hemen msj la adres gönderemedm
cnm ygs puanımız aynı ama ben sözelciyim alan dısı puanım 225 sen ögrebildinmi dersaneden falan gelebilir mi? vereliniortak
Ya kızlar ben normalde meslek lisesi pc bölümü mevzunuyum ama sağlık bölümlerinden istiyorum. YGS-2 puanım 225.651 bu puanla fizyoterapi, anestezi, radyoloji, patolojik laboratuvar... gibi sağlık bölümlerden birine yerleşbilir miyim, bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim. Bu arada diploma puanım 67,87
kızlar klavuzda ki sınıf öğretmenliklerindeki sıralamanın yanlışı dikkatinizi çekti mi?benim geçen yıl 47 binle giremediğim öğretmenliği 103 bin ile gösteriyo da....
yardımcı olduğun için teşekkür ederim tubicik:) ilk ikiye dokuzeylülü yazmayı düşünüyorum aslında da balıklama atlamak da istemiyorum malum beş yıl da az bi süre değil..
bugün verdim tercih formunu hepsi istediğim bölümler gelme şansları da çok yüksek,allah herkesin gönlüne göre versin diyorum,üzerimden büyük bir yük kalktı opuyorumnanaktan
Ya kızlar ben normalde meslek lisesi pc bölümü mevzunuyum ama sağlık bölümlerinden istiyorum. YGS-2 puanım 225.651 bu puanla fizyoterapi, anestezi, radyoloji, patolojik laboratuvar... gibi sağlık bölümlerden birine yerleşbilir miyim, bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim. Bu arada diploma puanım 67,87
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?