• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

haklısın pimpirikli. hangi konudan başlasak ki bölümüm gereği ea idim mat çok kotü değil ama ekisk çok!!sen ne çalişiyorsun?:ecrin_bebek:

slm maii .. matematikten benimde eksik çok ama matemeiği ön taraflara almadım son aylar eğitim ve genel kültür genel yetenekteki diğer konuları tekrar edip test çözerken matematik çalışacağım yani son iki ay

şimdi tempo tutturmak ve ders çalışmaya adapte olmak için bir hadtada başarabileceğim hemde kendi bölümüm olan türkçeyi seçtim bitirmek için kendime ... eylül 1 dediğinde de eğitim gelişimden başlayacağım ...
sen neler yaptın canım ? başladınmı bir yerden ?

arkadaşlar bu arada yargımı yoksa datamı denmiş şunu söylemek istiyorum data bu yıl konu anlatımından 2 soru yakaladı tarihten evet ayrıntılı bir anlatımı var ama zaten onca çeldirici ve ayrıntılıki sorular bizimde en ufak bir ayrıntıyı atlamadan çalışmamız lazım ki hedefimiz olan 90 üzerine çıkalım..
ayargının tarihi coğrafyası vb.. var elimde onada bakacağım not çıkarırken ama asıl takip ettiğim kaynak data olacak ...

tabiki bu benim fikrim kızla belki data size gıcık gelir yargı iy gelir ben yargının eğitim bilimlerini seviyorum genelde sorularını severim o kadar ...

birde dün ihtiyacın türkçe testlerini çözüyordum yaprak testlerini aynı bu yılki türkçe soruları gibi kıl kıl çeldirici sorular vardı ... düşündüm durudum acaba hangisi bu iki şıktan doğru olan diye... ihtiyacın konu anlatımını sevem ama görüntüye bakılırsa sorularda bizi düşündürmesi açısından işe yarayacak ...

yarın görüşürüz kızlar...
ve artık çalışmaya başlayın yaw hadi bir soluk gelsin bir hırs yapalım hepirlike bir elele verelim artık bugünde çaışamadım yarında derken zaman geçiyor bakın bu topiği açalı ne kadar zaman oldu aüzülüyom vallahi...
gelecek sene bugünler geldiğinde hepimiz oturup yüksek panlarımızdan hangi şehirleri yazacağımızdan konuşuyor olalım istiyorum...
akendim için değil sadece şu illetten herkes kurtulsun istiyorum ....

hadi bayanlar kaldıralım artık tootolarımızı aaaaaaaaaaaaaaaaane kadar çabuk başlarsak o kadar çabuk ilerler ve eksiklerimizi o kadar çabuk farkedip kısa zamanda düzeltme imkanı buluruz bunalmadan heycan panik yapmadan ...

işte böyle canlarım hepinizi öptüm yarın umarım çok güzel ve azimli bir gün olur hepimiz için
iyi geceler tatlı rüyalar

kızlar ben de bugün biras tarihe ve anayasaya basladım.bu arada söz. öğretmenim.kadroya ne zmn gecerim bilmiorum o yüzden calışmam lazım...ama cok mu erken acaba,subatta fln bıkar mıyım diye düşünüyorum....

kızlar ben de bugün biras tarihe ve anayasaya basladım.bu arada söz. öğretmenim.kadroya ne zmn gecerim bilmiorum o yüzden calışmam lazım...ama cok mu erken acaba,subatta fln bıkar mıyım diye düşünüyorum....

slm burcak ... ne güzel ders çalışmaya başlamışsın ama ben sözleşmeliler kadroya alınacak diye biliyorum CADIARZU
hatta benim bir arkadaşm var kastamonuda sözleşmeli türkçeci o da ve alınacak dedi kadromuz verilecek demişti ...
bulunduğunuz bölgede belli bir zaman çalışma zorunluluğu olacak diye biliyorum ben kadroya geçmeniz için ...
ama dur ben bugün bir daha konuşayım senin için arkadaşımla ve rehberlik bölümünde görev yapan bir arkadaşla boşu boşuna çalışma şu illete canım
en geç akşama yazarım sonucu

slm pimpirikli ve diğer ismini sayamadıklarım..ramazan bize negatif etki yaratsada başlamak bitirmenin yarısıdr demişler..:emir_bebek:
yeterki aklımızda bedenimzle bu yola başkoyalım..CADIARZU
ben misal planlı başlamasamda alıyorum kitabi buğün içimden anayasa mı geldi aç oku,,hihoyyyt
diğer gün tarih mi aşerdin aç oku göz gezdirrr şimdilik boyle kuul takıılıyorum sonu Allah kerim ramazanı bi atlatalım da!!! başka ilginş ve sağlam çözüm önerisi olan var mııı??
:teytey:

ben ingilizce öğretmenliği okuyorum 4 .sınıf,
türkceyi bitirdim
eğitime ve matematiğe başladım ama calıştıgım içime sinmiyor :(
o an calışınca anlıyorum ama sonra unutuyorum :(

bugün de anayasa baktım biras...aksama tarih(inkılap tarihinden basladım en cok o cıkıo cünkü)sıkmadan calışııyorum en fazla 2 saat.yoksa subat mart gibi fenalık geciririm....

slm ballarım kaymaklarım kpss kabusunu birlikte paylaştığım canlarım :)))
bugün sabahtan eşimin okuluna gittik oraya kitaplarımı götürdüm güzelce çalıştım cümlede anlam konusuda bitti testlerinide çözdüm ... ama akşam misafirlikte olduğumuz için yeni konuya başlarım diyordum içimden başlayamadım aslında şuan saat çok geç değil ama çok yorgun hissediyorum nedense

şimdi gelelim sizlerin msjlarına :::

burcak09 canım bugün eşimin müdürüyle konuştum okullara sözleşmeli öğretmenlerle ilgili hiç bir yazı gelmemiş yada milli eğitimden böyle bir habwer yok sitelerinde .. sadece bakanlığın söylediği bir laf sözleşmelileri kadroya alacağız o kadar !!!! resmi hiç bir duyuru yok...
bence çalışmaya başlamakla en iyisini yapmısın canım Türkiye şartlarında ne olur bilinmez haldeyiz ..

maiii_85 canım çok iyi yapmışsın inanki... şimdilik konsantre olmak açısından alıştırma gibi boş durmadan zihninde şemalar oluşturuyorsun bu çok faydalı olacaktır inanıyorum buna ... dediğin gibi ramazandan sonra daha sıkı başlarsın hemde biraz tempoya alışmış olursun canım... tebrik ederim seni bende böyle okuyunca inanın gaza geliyorum motivem yükseliyor :lepi:

sharma demekki bu sitenin tek pimpiriklisi ben değilmişim seni pimpirikliler grubuna dahil ediyorum canımdelikafadulden neden diyeeksin bende senin gibi çabuk unuturum çalıştıklarım bir türlü içime sinmez test çözerim iki yanlışım çıksa ben nerde hata yaptım neye eksik çalıştım olmuyor der dururum... hafızamda balık gibidir... ama bunu yeniyorum yavaş yavaşş.. nasıl diyeceksin.. önceleri daha çok konu ağırlıklı ilerliyordum teste pek önem vermiyordum ama eşim dediki soru çözdükçe aklında kalır canan bol soru çöz denedim oldu.. elime hangi kaynak geçerse geçsin ayırt etmiyorum çözüyorum yanlışım çıkıncada elhamlanmıyor olsun çıkacak tabi diyorum kendi kendime... zaten bu öyle bir sınavki başlıyorsun çalışmaya sonuna geldiğinde başta öğrendiğin konuları unutuyorsun o nedenle bence bol tekrar ve soru çözmek bizi hedefe dahada yakınlaştıracak ben bunu yapıyorum istersen bir dene ... ama önce rahat ol ders çalışırken ve tam anlamıyla pimpiriklenmeden yavaştan çalış beynini zihnini uyanık tut kötü düşünme sonrada soru ve tekrar umarım sendede işe yarar canım
olmadı şunu unutma allah çalışanın hakkını er geç verecektir ... bir bakacaksın sınavda inşaalllah çalıştığın şeyler aklına geliverecek sen eşeğini sağlama al gerisini dert etmeyecez artık bu arada atlamışım girip yazayım dedim canım sen son sınıfmışsın daha eğitim konularına yeni yeni geçtin kpss konularına yani ilk zamanlar çalışırken karışık gelirdi banada unuturdum hemen o an anlarım sanırdım meğer anlamazmışım unuturmuşum çünkü yabancı gelirdi birazda olsa ve karışık... yaptığın tekrarlala düzeleecek bu hatta geçtiğin bir konuyu yeniden ele alınca daha iyi pekişecek

gülşahEfe daha totonu kaldıramadınmı canım benim bak bizler konuları başladık az çok tıngıt mıngır ilerliyoruz sende hiç bişe yapamazsan en azından kitapları al eline tv izlerken şöyle bir göz gezdir... motive olman lazım önce bunun başka yolu yok... biz ilerlerken sen yerinde sayarsan bi yanım eksik kalır bu işe hepbirlikte başladık durmak yok yola devam hedefimiz 90 ve üstü olsun ... elele verip başaralım şunu artık.. zor çok zor geliyor insana çalışmak ... ama yapamayacağımız birşey değil... hayatımızı elimize almak yaşam sıtandartlarımızı yükseltip en azından bir daha birdaha bu sınav stresini çekmememk için sende çalış canım ... bir sayfa olsun fark etmez zaten hemen günde 6-7 saat çalışamazsın ... haa gayret canımmm yapacağına inanıyorum ben

şimdilik bu kadar aballarım kaymaklarım yarın yeni konuya geçeceğim bakalım ne olacak .. gene eşimin okuluna köye çıkacağız ... çantada bir dolu kitap not halimi bir görsenz:1shok::1shok: ama yapacam boşa zaman geçirmek yokkk bu sefer yeter demii ama yaww otur otur nereye kadar delikafadulden

hepinize iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum kocaman öptüm sabah görüşürüz

Son düzenleme:
bunaldım valahi........

burcak canım ne oldu neden bunaldın ? sanırsam derrs çalışıyorsun ?
bende aynı şekilde eşimin okulunda bişeler anlaya çalışıyorum kendimi zorlaya zorlaya arada kalkıp geziniyorum ortalıkta biraz iyi geliyor .. ama içimden şu kitapları yırtıp atmak amnn boşver demekte geçmiyor değil yani ama dayanmaya çalışıyorum işte senin gibi

Slm pimpirikli bende varım bu sene çok güzel bir başlık açmısın canım
ben kamu yönetimi mezunuyum bu sene gk ve gy gırıcem hedefim 80 puanın altına düşmemek ama henüz bi program hazırlayamadım neler öneriyorsunuz arkadaşlar ayrıca başladınızmı calışmaya

ben kamu yönetimi mezunuyum bu sene gk ve gy gırıcem hedefim 80 puanın altına düşmemek ama henüz bi program hazırlayamadım neler öneriyorsunuz arkadaşlar ayrıca başladınızmı calışmaya

kusayy canım hoşgeldin aramıza... birçok şey konuştuk hatta ben uzun uzun neler yapmak istediğimi ve nerden başladığımı anlattım dilersen sayfa brden itibaren şöyle bir göz gezdir canım farklı yöntemler deneyen ramazandan sonra başlayacak olan arkadaşlarımızda...
umarım sende azimlsindir ve birbirimizi iyi bir şekilde motive ederiz

slm kusey aramıza hoşgeldin!!!vereliniortak
kader arkadaşiyim senınle desem yeri bende i.i.b.f ciyim son sınavın nasıl geldi:uhm:
bizim min.80 ve hatta 85 almamız gerek neler yapıyorsun umarm kk nın bu bölümü çok şeyler katacak bize!!!
kaydirigubbakcemile4

pimpirikli canım ben sadece gk ve gy den gireceğim sen hangisini öneriyorsun ayrıca tüm ders çalışmaya başlayanlara soruyorum konu anlatımı açısından en iyisi ve ayrıntılısı hangisi bende karacan ve güvenderinki var ikiside çok iyi değiller yardımcı olun kızlar bebekle ders çalışmak acaip zor:((

merhaba daha önce sınava çalışmadan girmiştim bu sene çalışmayı düşünüyorum ben de güzel bir kitap almak istiyorum hangisi iyi karar veremedim

Pimpirikli
edebilirsin bende 2.pimpirikli :)
cok teşekkür ederim önerilerin için a.s.
soru cözmemiz lazım dogru ben türkceyi bitirdim diğer kaynaklardan küçük tekrar ve sorulaır cözüyorum umarım hatırlarım,ama eğitim dediğin gibi karışık geldi..
ben şimdilik sadece okuyorum altını cizerek sorularını cözerek kursum ekimde başlıcak ozmn daha düzenli olucak ama şimdi yaptıgım yeterlimi ki bilmiyorum kafamçokkarıştı

kızlar bende dershaneye gıtmeyı dusunuyodum ama tek eksık olan genel kultur, unıversıte hayatım boyuncada matematık dersı verdım hep o yuzden bır cok bılgım taze sızce genel kultur(tarıh,cografya,vatandaslık) ıcın gıtmeye deger mı dershaneye ?

Son düzenleme:
Back