• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

vereliniortakhelal be arkadaşım inşallah.
gaza getirelim birbirimizi .
ay no olursun son olsun bu kpss:tomato:

inşallah canım gerçekten tak dedi artık bi şekilde çözmemiz lazım canımızı dişimize takıp halledeceğiz birdaha bu sınavın adını bile duymak istemiyorum inşaallah son olur ...
aasık sık girip takip et hemşocum burayı... çalışan çalışmayan hepimiz varız.. desteklerle ufak ufak yol gidiyoruz.. ben türkçeyi bitirdim sayılır.. yarında test çözeceğim tüm gün işte eylül bir dediğindede eğitim bilimlerine atlayacağım...
sende başla canım .. bitsin biran önce şu konular tekrarımızı yapıp stressiz halledelim şu sınavı...
yarın görüşürüz ben yatayım erken kalkmayı alışkanlık haline getirdim... bunun içinde elimden geldiğince erken yatıyorum tavsiye edilir :D

kocaman öptüm tatlı rüyalar

slmm kıslar ben de dersane arıyorum , evde sanırsam disiplini oturtamıyorum...izmir de hangi dersaneye gitsem bilemedim..bana yardım edin kıslar..

herkese başarılar..bu arada ben de ç.ekonomisi mezunuyum..

günaydın ballarım kaymaklarım ... umarım çok güzel bir gün geçirirsiniz...
sabah 8 de kalktım bir duş aldım biraz spor yapıp 9 gibi arabaya binip eşimin köydeki okuluna geldik... şimdi ordayım yanıma kitaplarımı aldım..
saat 11.15 gibi ders çalışmaya başlayacağım ve bugün türkçenin kökünü kazıyacağım...
yarın büyük gün asıl bilmediğim konulara geçiyorum planım başlıyor q eylül tak dedi geldi .. daha geçen gün 1 eylülde başlayacam diyordum ve geldi çattı o gün içim rahat ... istediklerimi yaptım 1 eylüle kadar .. umarım sınav zamanı gelincede bunu söylerim .. çalıştım istediklerimi yaptım rahatım diyebilirim..

sizler ne yaptınız hala başlamadınızmı çalışmaya kızlarr... bakın zaman geçiyor suu gibi tuttamıyoruz geri geiteremiyoruz kaldırın totolaı artık .. zorlansakta isteemesekete önümüzde vermemiz gereken bir sınav var biz ne sınavlardan geçtik bumu zor gelecek hadi bakemm yarın sizlerdende iyi şeyler duymak istiyorum ...

ben de ufak ufak konuara bakmaya basadım,ama bazen sınavın haziranda olması rehavete kapımama yol aciyor,simdi calissam nasilsa unutacagim diyorum,yinede elimden geleni yapmaya calisiyorum

ben ramazandan sonra başlayacağım..aslında daha erken başlasaam daha iyi ama öyle kendime söz verdim zamanında..ama dersaneyle bu işi götüreceğim Allahın izniyle..yoksa moda giremem kanımca..hadi hayırlısı olsun..

ben de ufak ufak konuara bakmaya basadım,ama bazen sınavın haziranda olması rehavete kapımama yol aciyor,simdi calissam nasilsa unutacagim diyorum,yinede elimden geleni yapmaya calisiyorum

bibercim canım en iyisini yapıyrsun başlamana çok sevindim canım bugün akşam olunca ne kadar ne çalıştın bizede söyle az olsun öz olsun canım ....
başlamak bitiremenin yarısıdır demişler alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sınava daha çok var ama bizimde halletmemiz gereken çok konu var ve bol bol tekrar yapıp soru çözmemiz lazım böylelikle unutmayacak ve tam bir öğrenme sağlayıp sınava bomba gii gireceğiz .. hiç rehavete kapılma en güzelini yapmışsın kendini sıkmadan yormadan çalışmak en güzeli en stressizi ...

ben ramazandan sonra başlayacağım..aslında daha erken başlasaam daha iyi ama öyle kendime söz verdim zamanında..ama dersaneyle bu işi götüreceğim Allahın izniyle..yoksa moda giremem kanımca..hadi hayırlısı olsun..

canım kendine bir tarih koymuşsun ve ona adapte olmuşsun o nedenle çalışmaya başla diyemiyorum kendin için en doğrusunu sen bilirsin... ama çalışmasan bile şöyle eline kitapları alıp bir göz gezdir arada...
hepimiz için hayırlısı olsun canım inşaallah kazanacağız

canım kendine bir tarih koymuşsun ve ona adapte olmuşsun o nedenle çalışmaya başla diyemiyorum kendin için en doğrusunu sen bilirsin... ama çalışmasan bile şöyle eline kitapları alıp bir göz gezdir arada...
hepimiz için hayırlısı olsun canım inşaallah kazanacağız

evet canım yaa ...ama z tv yi izliyorum .soru çözmesem bile...amin canım inşallah.........

kızlar bence ertelemeyin çalışmalarınızı yoksa hep bişiler çıkar ramazandan sonra bayramdan sonra temizlikten sonra vs. bence nezama müsaitseniz o an başlayın ve planlı çalışın kesinlikle yoksa çalışmalar boşa gider.bende matematikten 5 konu bitirdim pegama ve datanın testlerini çözdüm çarpanlara ayırmada biraz takıldığım için güvenderinde sorularını çözdüm şuan 6, konuya mutlak değere geçmiş bulunuyorum türkçede de parağraf konusunu bitirmek üzereyim.tarihle coğrafyayı daha sonraki aylara bıraktım çünki çok çabuk unutuyorum benim sınavım eylülde olmasına rağmen erken başladım çünki erken kalkan yol alır erken evlenen döl alır :)))) şaka bi yana başlayın kızlar ertelemeyin kendi kendinizin doktoru olun ve psikolojinizi hazırlayın

kızlar bence ertelemeyin çalışmalarınızı yoksa hep bişiler çıkar ramazandan sonra bayramdan sonra temizlikten sonra vs. bence nezama müsaitseniz o an başlayın ve planlı çalışın kesinlikle yoksa çalışmalar boşa gider.bende matematikten 5 konu bitirdim pegama ve datanın testlerini çözdüm çarpanlara ayırmada biraz takıldığım için güvenderinde sorularını çözdüm şuan 6, konuya mutlak değere geçmiş bulunuyorum türkçede de parağraf konusunu bitirmek üzereyim.tarihle coğrafyayı daha sonraki aylara bıraktım çünki çok çabuk unutuyorum benim sınavım eylülde olmasına rağmen erken başladım çünki erken kalkan yol alır erken evlenen döl alır :)))) şaka bi yana başlayın kızlar ertelemeyin kendi kendinizin doktoru olun ve psikolojinizi hazırlayın

evet katılıyorum..psikolijimi hazırlıyorum şu an için. başarılar.

selam arkadaşlar ben önlisans halkla ilişkiler okudum bu yıl gireceim kpssye umarım olur benimde 9 aylık oglum var dershanee gitmeyi düşünüyorum umarım başarırız .birbirimize destek olalım.

inşallah canım gerçekten tak dedi artık bi şekilde çözmemiz lazım canımızı dişimize takıp halledeceğiz birdaha bu sınavın adını bile duymak istemiyorum inşaallah son olur ...
aasık sık girip takip et hemşocum burayı... çalışan çalışmayan hepimiz varız.. desteklerle ufak ufak yol gidiyoruz.. ben türkçeyi bitirdim sayılır.. yarında test çözeceğim tüm gün işte eylül bir dediğindede eğitim bilimlerine atlayacağım...
sende başla canım .. bitsin biran önce şu konular tekrarımızı yapıp stressiz halledelim şu sınavı...
yarın görüşürüz ben yatayım erken kalkmayı alışkanlık haline getirdim... bunun içinde elimden geldiğince erken yatıyorum tavsiye edilir :D

kocaman öptüm tatlı rüyalar
pimpirikli slm ya ben de bı kac gundur yoktum sehırdısına cıkmıstım calısma kaldı yanı ama egıtım bilim 2009 aldım kaldgım yerden devam etcem öğtm

slm kızlar bende azbuçuk ucundan başladım ama karmakarişik bşr şekılde tarıh kitabı elimde coğrafyayyı düşünüyorum,,,anayasa ellımde mati düşünüyorum işler arab saçi kurslara bakıyorum bu yıl 3. girişim olucak ama tam olmalı gecen yıllarda hiç çalişmadım dewlet B den 2 yıla bir düz memur alımı yapıoyr diye bu yıl inş..ama boş dura dura da kımseye başarı oturduğu yerden gelmz her cefanın sefası vardır demişler....nasipkaydirigubbakcemile4
pimpirikli nin formülne bayıldımKARAR VER + BAŞLA + ERTELEME + ÇALIŞ = KAZAN inş değerlendiririz bu güzel ark yazdığı vakıt ayırdığı bizi düşündüğü noktaları.. zaten onun için burdayızzz PAYLAŞıM::[/B
kaydirigubbakcemile

bende 2010 kpss ye gırıcem onlısans olarak mafoldumbenoncesınde bu hafta butunleme sınavım var onu verıyım :hemen ardından calısmaya baslıycam..:delphin:
yedııklım dershanelerının 2010 baskıları cıkmıs sıtesınden uygun fıyatlarla ıncelemenızı tavsıye ederım..şutarafagitti
hepınıze kolay gelsın opuyorumnanaktan
yıne gorusucez.:kedi:.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis :lepi:
işte buuuu çok güzel ilerlemişsin canım benim tebrik ediyorum inan umarım sonuna kadar bu iradeni sabrını kaybetmezsin...

bende şu beş gün içinde türkçeyi bitirdim bugün soru çözüyorum hep ilerde tekrar aynı soruları çözmeyi düşünüyorum tekrar amaçlı kendi bölümüm ama olsun yarında asıl ders çalışma planım başlıyor...
hadi bakalım hayırlısı..
vallahi aycancım senin yazdıklarını okuyunca daha iyi motive oldum şimdi hemen gidip tekrardan oturacağım derse bir soru bir sorudur ... hadi bismillah ....

YIKILMADIM AYAKTAYIM BEN BU KPSS KONULARIN HEPSİNİ HAKLARIM :lepi:kaydirigubbakcemile3

pimpirikli slm ya ben de bı kac gundur yoktum sehırdısına cıkmıstım calısma kaldı yanı ama egıtım bilim 2009 aldım kaldgım yerden devam etcem öğtm

hoşgeldin başakçım bende nerde bu kız diyordum... olsun kendini suçlu hissetme kaldığın yerden devam eder biraz daha ağırlık verir bu çalışmadığın günlerin acısını çıkarırsın canım sakin ol ve biraz daha fazla asıl halledecez hepsini

slm kızlar bende azbuçuk ucundan başladım ama karmakarişik bşr şekılde tarıh kitabı elimde coğrafyayyı düşünüyorum,,,anayasa ellımde mati düşünüyorum işler arab saçi kurslara bakıyorum bu yıl 3. girişim olucak ama tam olmalı gecen yıllarda hiç çalişmadım dewlet B den 2 yıla bir düz memur alımı yapıoyr diye bu yıl inş..ama boş dura dura da kımseye başarı oturduğu yerden gelmz her cefanın sefası vardır demişler....nasipkaydirigubbakcemile4
pimpirikli nin formülne bayıldımKARAR VER + BAŞLA + ERTELEME + ÇALIŞ = KAZAN inş değerlendiririz bu güzel ark yazdığı vakıt ayırdığı bizi düşündüğü noktaları.. zaten onun için burdayızzz PAYLAŞİM::[/B
kaydirigubbakcemile

maiicim canım başlamana çok sevindim ama biraz panik halindesin anladığım kadarıyla kafan karışmış... bence önce bir rahatla bak önümüzde daha çok zaman var sıkmadan sağlam bir şekilde tek tek hepsini çalışacağız canım ... ama öncelikle bir plan yap bence önce hangisini ve ardından ne yapacağını planla böylelikle paniğin azalacaktır çünkü bilirsinki tarihten sonra vatandaşlığa başlayıp halledeceksin... böylelikle çalıştığın konuya daha iyi konsantre olacaksın...

KARAR VER + BAŞLA + ERTELEME + ÇALIŞ = KAZAN ben bu yazıyı evin belirli köşeleine astım gerçekten işe yarıyor...

1- bilgisayarın dayalı olduğu duvara monitörün hemen üstünde görebileceğim yere astım çünkü internette insan farkında olmadan çok zaman kaybediyor bu yazıyı görünce hedeflerimi hatırlıyorum kalkıyorum masadan ...

2- televizyonun hemen üstüne duvara kocaman yazdım... sürekli dürtüyor yazı beni ... gerçekten yayılamıyorum tv karşısında

3- buzdolabının üstüne yazdım... rejim yapıyorum aynı zamanda :))

4- yatak odama yazdım sabah uyanır uyanmaz görüyorum ve gece yatarken ... sabah uyanınca görmemin faydası daha zinde ve daha çok yolumun olduğunu güçlü olduğumu hatırlatıyor bana akşam yatarken görmem ise o gün eksiğim varsa bunun için vijdan azabı duymamı ve ertesi gün aynı hatayı yapmamı sağlıyor...

işte böle canım sende böle yapabilirsin az birazda olsa motiveyi arttırıyor

Back