kızlar motive olamıyorum resmen elim gitmiyo napıcam ben yaaaaa....nişanlım kızıp duruyo çalışmıyorum diye.onun basksı da var galiba iyice soğudum herşeyden...yok şukadar ay kaldı yok çalışmıyosun hiç istek yok sende bilmem ne bunaldım şimdiden yaaaaa çok moralim bozuk
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
(
slm minish 21.. .
sendeki aynı durum bende geçen sene vardı .. senin nişanlın söyler dururmuş benim eşim söyler dururdu.. canan çalış bak bu bizim için çok önemli diye... birtek o olsa iyi bak sana ne anlatayım:
geçen sene bir arkadaşımın yerine 4-5 ay kadar dersanede çalıştım.. öğretmenler gününde ortaokul bölümündekiler çiçek getirmiş biri çikolata almıştı falan bende o kadar sevindimki bunu babama anlattım yaa dedim babacım sizin sayenizde okudum ve bu duygu çok güzelmiş inşaallah bu sene atanırım falan dedim babamın bana cevabı neden bu kadar seviniyorsunki sen daha öğretmen değilsin ben kpss yi kazanmadan sana öğretmen falan demem sen şimdi ev hanımısın falan dedi.. ben kendimi öyle kötü hissettim ki saatlerce ağladım.. kaynananam arar çalışıyorsun değilmi babam arar çalış eşim zaten 7/24 tepemde3 .. derse bir oturuyoırdum stresten saatlerce konsantre olamıyordum....çalışmakta istemiyordum tembellikte vardı.. baskılarda iyice soğutmuştu beni...
sonuç ne oldu kazanamadım... herkes biz demiştik dedi eşim hariç eşim sınavdan sonra canın saolsun dedi diğer her kes vır vır konuştu.. gene günlerce ağladım bunalıma girdim resmen ama kazanamamın nedeni bunlar değildi kendimle yüzleştiğimde... kendi tembelliğimdi ... çevredekiler ne derse desin güçlü olup iyice motive olabilirdim... bu benim elimde olan bir şeydi... herşey beyinde bitiyordu çünkü... ben zaten çalışmak istemiyordum duyduğuklarım ve üstümdeki baskıda çalışmamak için bana bahane oldu... kime ettim peki kendime ... bir sene daha evdeyim...
demem o ki canım benim kim nederse desin kulağını tıka... üşenme erteleme başla iradeli ol ve çalış biz elimizden geleni yapalımda bir olmazsa olmaz ne yapalım ... ama herşeyden önce içimiz rahat olsun...
seninde benim gibi seneye bu zamanlar aynı üzüntüleri yaşamanı istemem.. aynı pişmanlıkları...
bir sene canım bir sene sonra daaha iyi olacağız... biliyorum çalışmak istemiyorsun zor geliyor herkes aynı durumda ama türkiye koşullarında başka şansımız yok..
ir karar verip biran önce başla canım benim kimse için d3eğil kendin için çalış ... elimize mesleğimizi almadan daha bu tip şeyleri çok yaşarız..
bence başlayacaksın en kısa zamanda ben buna inanıyorum... erteleme canım erteleyiyorsun ve bir bakıyorsun sınav günü gelmiş çatmış.. tüm pişmanlıklar içinde çöreklenip kalıyor.. zamanı geriye alamıyoruzda..