- Konu Sahibi Pimpirikli
ben valla tatil yapıyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar spor yemek yapma tamam şimdi sofraya otuaracağız iftara 5-6 dakika var ... ardındanda derse geçeceğim ... siz neler yaptınız
seide slm neler calıısosnkızlar merhaba bende başladım çalışmaya matematik bitirip cepte hissettikten sonra asıl zorlu kısım baslıyo
seide slm neler calıısosn
kızlar bırde kıtap alacaksınız istanbuldakiler beyazıtta ozbek carsısı var oradan alın kıtaplarda yarı yarıya ındırım oluyo ben en ust katında bır yerden aldım adını hatırlamıyorum
meraba arkadaşlar.bende inşallah giricem sınava.ama hamileyim ve bebeğim inşallah şubatta gelicek.nekadar çalışabilirim başarılı olabilir miyim bilmiyorum.işletme fakultesşii mezunuyum.daha doğrusu bir dersim kaldı.inşallah eylülde bütünlemeye giricem ve biticek.ama şöle bi sorun var.ben şimdi KPSS B olarak giricem.fakat bu dersi geçmezsem önlisans olarak girebiliyorum ve önlisansın B ye göre daha kolay olduğunu duydum.acaba dersi bırakıp önlisansamı girsem diye düşünüyorum.bu konuda bilgisi olan var mı? B grubu daha mı zor? inşallah hepimizde dilediğimiz puanı alır atanırız.hepinize kolay gelsin inşallah.
lida canım hoşgeldin.. çalışmaya başlamamanı çok iyi anlıyorum tatilde yapmamışsın bunlamışsındır... ama yavaştan şöyle sevdiğin bir konudan ufak ufak başla derim ben .. benimde canım çaılmak istemiyor ama zorluyorum kendimi ve 1 hafta içinde bir tempo tuttururum buna inanıyorum .. başlamak btirmenin yarısıdır... bir bismillah deee otur hiç değilse şöle kitapları tara bir ne var ne yok diye onun bile bir faydası olur...
bu boş zamanlarımızı gün gelir ararız sonra
yanlış anlama canım seni sıkıştırmak için demiyorum baskı kurmak değil niyetim sadece istiyorm ki herkes başarsın kazansın şu sınavı.. rahat bir soluk alsın...
nese ben kaçıyorum daha bitirmem gereken işler var öptüm hepinizi akşama görüşürüz
merhaba meltem ya riske atma geç dersini derim ama benmde şimdiki aklım olsa önlisans mezunu olmak isterdim kpss de daha kolay işleri benm enişte 88le atandı son atamada önlisans ama bizim min lısansta 80 almamaiz şartt.. bzim 4 yıllık düzeyi daha baya zor ama B nin zor tarafı yok çaliştıiğn sürece..bende çalişcam 2010 B YE Bakalım nasipp!!hiç bişi kolay deil..
bayanlar 2010 kpss bu seneye alınacak deniyordu noldu bi haber alanınz varmı
:lepi: pimpirikli tebrikler planını başarıyla uygulamışsın