- Konu Sahibi Pimpirikli
lida merhaba senın bolumun neydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lida merhaba senın bolumun neydı
peyzaj mimarlığı cnm
pimpirıklı hosgeldın halletıınmı işleri
slm kızlar .. hepinize teşekkür ederim ... şuan azimliyim ama asıl olan bunu sonuna kadar götürmek bunu çok iyi biliyorum bakalım ne olacak göreceğiz...
sizlerde eminim çok iyi puanlar alacaksınız elele verip bu işin üstesinden geleceğiz hepbirlikte...
ben ücretli öğretmenlik yapmıyorum hemde eşimin okulunda boş yer var ve istesem direk alacaklar beni ama gitmiyorum ... dersaneyede gitmiyorum canımı dişime takıp evde tam anlamıyla dikkatimi buna vererek yapacağım çalışmamı...
data genel gültür genel yetenekte gayet iyi kızlar ben güveniyorum o notlara inanki...
bugünkü planımda yargı türkçeden sözcükte anlam konusunu bitirdim ve arkasındaki testi çözdüm
dışardaki işlerimi hallettim kaşımı bıyığımı aldırıdım...
şimdi evi temizleyip yemek yapacağım ve ardından bir saat spor yapıp duş alıp sözcükte anlamla ilgili yaprak testlerimi ve diğer kitaplardaki testleri çözeceğim ...
akşam 8-9 gibi bitireceğim bunların hepsininşallah...
bu arada bende eğitimden gelişim konusuna eylül 1 de başlıyorum yazarak çalışacağım... ve sıkmadan yavaş yavaş sindire sindire ilerleyeceğim...
2006 yargı çok yetersiz kalacaktır çalışma için çünkü o zamandan bu zamana ne sular aktı ne konular eklendi ayrıntıya boğuldu eğitim bilimleri...
dersanenin verdiği kpss kitaplarının yanı sıra yargı 2009 yada 2010 almanızı öneririm kızlar başak23 canım eğitimden yargı 2009 yada çıktımı bilmiyorum ama yargı 2010 elinin altında bulunsun dersnenin verdiği kitaplarla harmanlayıp özet çıkar canım...
hem okul hemde kpss i olan arkadaşlar sıkmayın canınızı bence üstesinden geleceksinizdir... biraz daha gayretle yapılmayacak şeyler değil sizin bilgileriniz daha taze umutsuzluğa kapılmayın ben 3 sene kitap defter açmadım üniversiteden sonra şimdi sil baştan başladım herşeye zorlanıyorum ama olsun yapacam diyorum sizde sakın korkmayın ve umutsuzlkuğa kapılmayın...
86 puan alabilecekmiyim deyip umutsuzluğa kaplan arkadaşım bende sen gibi umutsuzum türkçe alımları iyice düştü 85 ve üstü almam lazım ayabii 85 de garenti değil eskisi gibi değil türkçe alımları ... ama korkup kaçarsak olmayacak ... olmazsa olmaz biz çalışalım çalıştık olmadı deriz... acaba çalışsaydım yapamıydım demekten daha iyidir...
türkiye koşullarında neyin ne olacağı belirsiz ... hepimiz bıkkın sıkılmış haldeyiz korkuyoruz ama 90 alanların dört kulağı iki beyni yok onlarda biz gibi yapacaz diyip başlayacağız ve evet sınav gelmeden biz ona hazırız gel deyip kucağımızı açacağız...
ben kaçtım şimdilik kızlar akşam kaç soru çözdüğümü neler yaptığımı anlatacağım sizlere ...
şimdi evi temizleyip kocişime bir yemek yapayım hayrıma :))))
hepinizi öptüm canlarım
egıtıme basladm işte gelişim psıkolojınden sonun gelıyorum bıtırp soru cozcem ama sadce gelıısm bıtıo özetı ama tavsıyene uyup gıdıp 2009 yargı alıp gelcem 2006 eskı bılıyorum da ııste dersane baslayıncaya kadr ıdare eder dıe düşünmustumbaşak canım hallettim bir kısmını ders olarak konuyu itirdim ve yargıdan 60 soru toplamda 3 test çözdüm yargıdan sözcükte anlam bitti... şimdi diğer kitaplara başlıyorum canım onlardaki test ve alıştırmalara bakacağım ama önce evi temizlemem lazım ve yemek yapmam :))
sen ne yaptın canım eğitime başlamışsın ? nasıl gidiyor ?
egıtıme basladm işte gelişim psıkolojınden sonun gelıyorum bıtırp soru cozcem ama sadce gelıısm bıtıo özetı ama tavsıyene uyup gıdıp 2009 yargı alıp gelcem 2006 eskı bılıyorum da ııste dersane baslayıncaya kadr ıdare eder dıe düşünmustum
sen naptın cncm basladnmı calısmaya
yyok cnm daha başlamadım hiç içimden gelmiyo stajda yaptım bu yaz ben hiç tatil yapamadım gibi bişey boş boş takılıyorum bu aralar
lida canım hoşgeldin.. çalışmaya başlamamanı çok iyi anlıyorum tatilde yapmamışsın bunlamışsındır... ama yavaştan şöyle sevdiğin bir konudan ufak ufak başla derim ben .. benimde canım çaılmak istemiyor ama zorluyorum kendimi ve 1 hafta içinde bir tempo tuttururum buna inanıyorum .. başlamak btirmenin yarısıdır... bir bismillah deee otur hiç değilse şöle kitapları tara bir ne var ne yok diye onun bile bir faydası olur...
bu boş zamanlarımızı gün gelir ararız sonra
yanlış anlama canım seni sıkıştırmak için demiyorum baskı kurmak değil niyetim sadece istiyorm ki herkes başarsın kazansın şu sınavı.. rahat bir soluk alsın...
nese ben kaçıyorum daha bitirmem gereken işler var öptüm hepinizi akşama görüşürüz
kızlar bişey daha sormak istiyorum 2010 yayınları ne zaman çıkıyor yılbaşından sonramı
büyük ihtımal yılbasından sonra cıkar cnm