2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar bırde kıtap alacaksınız istanbuldakiler beyazıtta ozbek carsısı var oradan alın kıtaplarda yarı yarıya ındırım oluyo ben en ust katında bır yerden aldım adını hatırlamıyorum

kızlar bırde kıtap alacaksınız istanbuldakiler beyazıtta ozbek carsısı var oradan alın kıtaplarda yarı yarıya ındırım oluyo ben en ust katında bır yerden aldım adını hatırlamıyorum

kolay gelsın cnm sen kımya bolumındenmı mesunsun fen edebıyatmı.bende egitimden basladm yargıdan

evet günün sonuna gelmiş bulunuyorum...
amaaa iftardan sonra test çözmek için kendini planlamış olan ben tam yemek yerken gelen bir telefonla alt üst oldum !!!
yakın arkadaşımın annesi birden oturduğu yerden kalkamamış gelin hastaneye götürelim dedi götürdük çok şükür iyi şimdi ama baya bir zaman kaybettim ben ... sonra onları evlerine bıraktık arkadaşımla annesi illa çay için gelin diye ısrar edince mecbur kaldık girdik.. sonradan aklıma bişe geldi dedimki müjü (arkadaşımın adı müjgan ) sende kpss için türkçe testi varmı varsa br bakalım... o da kpss hazırlanıyor bulduk ve ondaki yaprak tesleri bitirdim herkes tv izlerken ... yaklaşık 150 civarı soru çözdüm ... kaç yanlış yaptığımı toplamda hatırlamıyorum ama yarın yazacağım kızlar... işte böle kendi kaynaklarımdaki sorular duruyor ama genede soru çözdüm :)))) hahayttt bu arada arkadaşımada gaz verdim yarın o da başlıyor sabah erkenden ona gideceğim o matematik ben türkçe çalışacağız o da ayın 1 de eğitime başlayacak :)))

gelelim bugün çalışmayan arkadaşlarımıza... eyyy türk evladıı silkin ve kendine gel geçen zamanın telafisi yok kpssnin affı yok !!!!! elele verelim başaralım şunu kaldırın totoları... şu sınavı kazanıp ekmeğimizi elimize alınca bize hergün tatil olacak :)) çünkü üstümüzden bir yük kalkacak artık oturduğumuz yerden gülüp oynarken bile dersi düşünüp vicdan azabı çekmeyeceğiz ... aklımız rahat olacak:)))

hadi bakem kızlar geç olmadan yapışalım kitaplara yavaştan :))

meraba arkadaşlar.bende inşallah giricem sınava.ama hamileyim ve bebeğim inşallah şubatta gelicek.nekadar çalışabilirim başarılı olabilir miyim bilmiyorum.işletme fakultesşii mezunuyum.daha doğrusu bir dersim kaldı.inşallah eylülde bütünlemeye giricem ve biticek.ama şöle bi sorun var.ben şimdi KPSS B olarak giricem.fakat bu dersi geçmezsem önlisans olarak girebiliyorum ve önlisansın B ye göre daha kolay olduğunu duydum.acaba dersi bırakıp önlisansamı girsem diye düşünüyorum.bu konuda bilgisi olan var mı? B grubu daha mı zor? inşallah hepimizde dilediğimiz puanı alır atanırız.hepinize kolay gelsin inşallah.

data bende tarih coğrafyası hukuku vardı ayrıntıs çok olan bir kitap eğitici ama kpss ile ne kadar eşdeğer soru değerlerıne sahip o tartişilir önümüzdeki örneklere sormak gerek..yani görmüş geçirmiş başarmişlaraaa:kedi:

merhaba meltem ya riske atma geç dersini derim ama benmde şimdiki aklım olsa önlisans mezunu olmak isterdim kpss de daha kolay işleri benm enişte 88le atandı son atamada önlisans ama bizim min lısansta 80 almamaiz şartt.. bzim 4 yıllık düzeyi daha baya zor ama B nin zor tarafı yok çaliştıiğn sürece..bende çalişcam 2010 B YE Bakalım nasipp!!hiç bişi kolay deil..

haklısın pimpirikli. hangi konudan başlasak ki bölümüm gereği ea idim mat çok kotü değil ama ekisk çok!!sen ne çalişiyorsun?:ecrin_bebek:

teşekkür edrim canım.doğru sölüyosun hiçbişey kolay değil.ama bu önlisans kafamı karıştırıyo.acaba aralarında okadar fark var mı zorluk kolaylık açısından.gerçi hangisi olursa olsun aynı konuları bitirmek zorundayız.çalışınca farkeden bişey yok sanırım...

merhabalar ben de tarih mezunuyum
eğitim çalışmamayı düşünüyorum sadece genelyetenekkültür çalışcam geçmişi okuyamadım bana da yargı iyi gibi geliyordu testlerdende yediiklim bakalım sizdende tavsiyelerinizi beklerim
tabi ben çalışmaya başlamadım kısmet olursa daha ekim gibi anca başlarım o zamana kadar da kaynaklarımı hazırlamayı düşünüyorum

:lepi: pimpirikli tebrikler planını başarıyla uygulamışsın

saol canım şükür uyguladım bugünde fena geçmedi aslında ama dünkü tempoyu yaalayamadımsenağlama benden kaynaklanan bir sorun değildi misafir sonra arkadaşımın doğum günüymüş bugün unuttum gitti acil eylem planı yaptım süpriz bir doğum günü kutlaması falan derken tempom u sürdürmek zordu.... ama genede cümlede anlam konusunu bitirdim sorularım kaldı bakalım ne olacak yarın sabahın köründe hortlayacağım eşimin okuluna köye çıkaacağız... aonlar evraklarla uğraşırken ben testlerimi çözüp planın aksayan yanlarını telefi edip yeni konuya geçmeyi hedefliyorum...

bu arada sen ne yaptın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…