• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

hadi kolay gelsin hepimize t.v den gezmelerde birazdan netten alıkoyup kıtapa oturcam başka yolu yok ama kk yı asla bırakmamopuyorumnanaktan

arkadslar merhaba bende yenı katıldım pimpirıklı ne guzel teşvik edıyosun calısmaya.ben de felsefe mezunuyum calısmaya basladım egtmden basladım egıtımden özet cıkarıyorum sonra test cozucem

arkadslar merhaba bende yenı katıldım pimpirıklı ne guzel teşvik edıyosun calısmaya.ben de felsefe mezunuyum calısmaya basladım egtmden basladım egıtımden özet cıkarıyorum sonra test cozucem

kızlar bu sınav bol zaman ister oldu .. nasıl diyeyim biran önce konuları bitirip bol tekrar ve soru çözmeden çok zor artık ...
konuları bitirip bol tekrar ve soru çözeceğiz ... son zamanlara konu bırakmak yada tam tersi son zaman konular bitti diye boş vermek en kötüsü... 4. kez gireceğim sınava ve artık bu bana ders oldu... ben bunu öğrendim..
birde şöyle bişe var ders çaçlışmak için hep erken görürüz zamanı çünkü hep kaçmak isteriz yani bu tabi bende olan bir durum belki sizde farklıdır durum...

bence biran önce konularla yüzleşmeli ve şu kamburu sırtımızdan atmalıyız er yada geç bunu yapacağız bir an önce başlayıp kurtulmak ve pekiştirmek en iyisi diyorum kendimce...

benimde 4.girişim olacak eğer kadroya geçirmezlerse kapsitem 78-79 ne iniyorum ne çıkıyorum yaa benimkisi ösym yi zengin etmek başka bişi değil valla bu sene çok niyetlenmiştim evlilik iş miş derken bide tabi yakın arkadaşlarımın düğünleri olmadı önümüzdeki sınavlara bakacağız artık:)

kimse hosgeldn bıle demedı:(

hoşgeldin cnm
inşallah bu yıl başarırız :Saruboceq:
şimdi bence herkes kaynaklarına karar versin ve temin etsin.Ben gibi daha önceki yıllarda sınava girip kaynağı olan arkadaşlar onları çıkarsın ve hangi eklemeleri yapacağını düşünsün. her yayınevinin yaprak testini çözmeyi düşünüyorum çok faydası oluyor.

şimdi hadi yapalım demek işn %50 si ama birşeylerde yapmak lazım .planlama sürecini başlatalım arkadaşlar......

haydi herkes almayı düşündüğü veya aldığı çalışacağı tavsiye edebileceği kaynakları listelesin........ :teytey:

benim genel kültürdeki kaynaklarım:
data serisi (olmazsa olmaz,hele sonundaki bilgimatik bölümü süper)tarih/anayasa/coğrafya
yeni vizyon tarih kitabı
aylin arıca (uzman kariyer )tarih kitabı
tabi benim için olmazsa olmaz yargı(anlatımı açık veya kapalı ama bazı püf nektalarına süper yer vermiş)
tüm bunlara ilave olarak benim bir önceki kpss de çıkardığım hazır notlarımda var
ek olarak almam gereken yaprak test ve soru bankası (bunları bitirince deneme sınavları almayı düşünüyorum)

başak23 condycloud canlarım kpss zedeleri arkadaşlarım hoşgeldiniz aramıza...
başak23 çok saol canım elimden geldiği kadar teşfik etmeye çalışıyorum ve sizlerdende aynı azimi bekliyorum ... bende bıkkınlık anları yaşıyorum bazen o zamanlarda siz elimden tutacaksınız artık elele verip bu işin altından kalkacağız inallah..

kazem:jeyyar: aynı ben gibi düşünüyorsun iki gündür kaynaklarımı toparladım bende ve oturdum bir senelik plan yaptım evet yanılmadınız bir senelik ... sıkmadan günlük 10-15 sayfa çalışarak mayıs 1 dediğinde tüm konuları bitirmiş oluyorum... kaynaklarıma gelince

data tarih coğrafya vatandaşlık tek geçerim ... 2010 baskısı şuan elimde yok sanırsam dahada çıkmadı ama 2009 dan çalışacağım çıkar çıkmazda yeni dataları alacaağım mulaka...

eğitim bilimlerindede 2010 yayınları yok ama onuda 2009 yargı dan çalışmaya başlayacağım 2010 çıkar çıkmaz ona geçeceğim tabikide ama şimdilik boş durmayacağım...2009 dan yargıdan başlayacağım...

yaprak tesler ise her yayının yaprak teslerinden almaya ve çözmeye çalışaacağım ... planımı şöyle yaptım diyelim gelişim konusu bitiyor iki gün boyunca tekrar edip gelişimi bi arkadaşıma anlatacağım ve ardından iki gün boyunca gelişimle ilgili ne kadar kaynak varsa çözeceğim... bu şekilde ilerlemeyi düşünüyorum ... ikinci dönem ise eğitim konularını çalışıyorum örneğin tarih konularını bitiriyorum çalışıyorum tekrar ve teslerini çözüyorum ardından iki gün boyunca gelişimi ve program geliştirmeyi tekrar edip soru çözüyorum unutmamak lazım eğitimi nede olsa...

mayıs ayında ise tekrar ve deneme sürekli..

planım 1 eylülde başlıyor... ama bir eylüle kadar baktım boş durmanın bir anlamı yok dedim ki kendi kendime kendi bölümüm olan türkçeyi halledeyim ...

hızlanmam lazım soru çözerken o nedenle yargı türkçeden konuya bakıp ardından yaprak test ve diğer kaynaklardaki testleri çözewceğim ....

bugün başlıyorum bugünkü konum sözcükte anlam türkçeden :

bugünkü günlük planımı sizlerle paylaşayım kızlar...bugün oruç tutmuyorum çarşıda ve evde iler var çünkü ve hava çok sıcak...
yapacaklarımın listesi

1- evi temizlemek
2- iftar için sarma saracağım
3- kaş bıyık aldırıp çarşıdaki işleri halledeceğim
4- bir saat spor yapacağım
5- banyo yapacağım , çamaşırları yıkayacağım
6- yargı türkçeden sözcükte anlam konusunu çalışıp arkasındaki 3 konu testini çözeceğim
7- bilgi, güvender ve elimdeki diğer kaynaklardan sözcükte anlamla ilgili soruları çözeceğim
7- yaprak tesleri çözeceğim sözcükte anlamla ilgili
8- en geç saat 12 de yatacağım ki yarın erkenden zıplayayım ve daha dinç olayım
9- bir sonraki günümü planlayacağım

işte gün içinde yapacaklarım bunlar kalabalık gibi görünüyor ama yapacağım :jeyyar:
eksik kalan birşey olursa o kesinlikle ders olmayacak çünkü bugünden itibaren en önemli şey ders olacak benim için...

işte böle ballarım kaymaklarım ... 1 eylüle kadar türkçe biter diyorum ben hadi hayırlısı bakalım

sizlerde yazın bakalım ne yapıyosunuz ahh off demekten başka ... ben koşmaya başlıyorum siza hala yayılıyormusunuz yoksaaaa :jeyyar:
kaldırın totolarınızı yapın planınızı kaçmakla bir yere varamayacağız ...
çocukları olanlar olsun onlarla ilgilenirken stres atarsınız ...evli olanlar kocası titiz olanlar olsun eşinize evde gelince yemekte çalıştığınız konuları anlatırsınız... alışır zamanla delikafadulden bahanelerimizi engellerimizi zevke dönüştürüp bu işi bu sene halledelim..

evet kızlar bir iki bir iki hihoyyythihoyyyt kaldır totoları ve hemen şimdi başlaaaaa

pimpirikli günaydın ya varya sana bayıldım 'özur dılerım samimiyetten sana dedım ama siz mi demem daha uygun kacardı acaba.'yazdıklarını tek tek okudum okadar guzel plan yapmıssın kı emınım kı hıc aksatmadan yerıne getıreceksın.varya ağzından bal damlıo acayip sıcakkanlısın bayıldım sanaaa

hiç iibfakülteli olupta bıkkınlık duyan ve nasıl başlaması gerektiğini bilmmeyen yok mu ya:bbo:
genel kultür genel yeteneği geçtimde A GURUBUNU NE YAPICAM BEN YAAAAA:1ninca:

ben de egitimden basladım özet cıkarıyorum ilk gelişim psıkolojisinden basladım özet cıkarıp test cözucem özet baya zaman alıo ama tekrar yapıcam zaman kendı notlarıma dönup bakmanın daha kolay olacagını düşündum smdılık arkadstan aldıgım 2006 yargıdan özet cıkarıyorum 2006 olması sorun olurmu zaten donem baslayınca kursa da gıdıcem 2010 kıtapları da ozman alırım.ben fen edebiyat mezunuum felsefe bölumu.bu senede tezsız yuksek lısans yaptım yanı formasyon aldım.yanı egıtım konularıyla bu sene tanıstım formasyon baya zorladı ödevler sunumlar materyaller.tam karar verıodum kpssye calısmaya bı odev daha derken cok azcıcık calısabıldım hıc denecek kadar az tabıkı oda.yanı busene calısmadım demek yerıdır.ve 66 aldım.atanmam ıcın kpss10 puanı felsefe öğretmenlii için bi 86 almam lazım.bazen umutsuzluga kaplıyorum 86 alınabılırmı dıe.sonra bı düşünüyorum calısmadan 66 aldıysam calısarak 86 alabılırm belkı dıe.yanlışmı düşünüorum acaba.ücretli öğretmelik yapıcam milli eğiitimde rehberlik bi yandan da kpss kursuna gıdp bıkmadan calısıcam ve bu sene atanıcammmm.aslında ders calısmak bana cok da zor gelmıo ders calısmayı sevıyorum galıba tek korktugum sonunda hüsrana uğramak.henuz erken diyen arkadslar aslında calısmaya adım atmak için hiç de erken degıl.zaman okdar cabuk gelıp gecıo ki.bi bakmısız kpss kapıya dayanmış.bence hep bir olalım birbirimıze destek vererek calısıp kpss kapmıza dayanmadan biz davet edelım sınava hazırız die.bende işte ilk adımı eğitim bilimleriyle attım.eğitimi aradan cıkarmakistiyorm.

hiç iibfakülteli olupta bıkkınlık duyan ve nasıl başlaması gerektiğini bilmmeyen yok mu ya:bbo:
genel kultür genel yeteneği geçtimde A GURUBUNU NE YAPICAM BEN YAAAAA:1ninca:

merak etme cnm var burdayım okul olduğu için malesef çok asılamicambilmiyorum artık benim bölümümden dolayı her gün ödevlerimde olur vakit bulucakmıyım yada bulduğum vakitleri çalışarak harcayabilecekmiyim bilmiyorum ama en az bir yayının kaynağını alıp bitirmeyi düşünüyorum sorununm sadece genel kültür sayısalcı olduğumdan o kısmı taaa lise 1 de bıraktım haliyle sıfır diyebilirim hepimize kolay gelsin

pimpirikli sen harikasın cnm ya gerçekten bende bayıldım planına bu istikrarla gidersen artık kim tutuar seni umarım bu kadar azmin sonucunu en iyi şekilde alırsın

Back