- Konu Sahibi Pimpirikli
hadi kolay gelsin hepimize t.v den gezmelerde birazdan netten alıkoyup kıtapa oturcam başka yolu yok ama kk yı asla bırakmamopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu sınav bol zaman ister oldu .. nasıl diyeyim biran önce konuları bitirip bol tekrar ve soru çözmeden çok zor artık ...
konuları bitirip bol tekrar ve soru çözeceğiz ... son zamanlara konu bırakmak yada tam tersi son zaman konular bitti diye boş vermek en kötüsü... 4. kez gireceğim sınava ve artık bu bana ders oldu... ben bunu öğrendim..
birde şöyle bişe var ders çaçlışmak için hep erken görürüz zamanı çünkü hep kaçmak isteriz yani bu tabi bende olan bir durum belki sizde farklıdır durum...
bence biran önce konularla yüzleşmeli ve şu kamburu sırtımızdan atmalıyız er yada geç bunu yapacağız bir an önce başlayıp kurtulmak ve pekiştirmek en iyisi diyorum kendimce...
bende zor olmadığını düşünüyodum hani öss kadar da olamaz diyodum ama haifefe alıncakta bişi değil anlaşılan
kimse hosgeldn bıle demedı
hiç iibfakülteli olupta bıkkınlık duyan ve nasıl başlaması gerektiğini bilmmeyen yok mu ya:bbo:
genel kultür genel yeteneği geçtimde A GURUBUNU NE YAPICAM BEN YAAAAA:1ninca: