• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Selam arkadaşlar ben bu sene girdim yeni mezun aoldum aöf maliye. 2010 daha gayretliyim. Dersaneye falanda yazıldım artık bi memuriye olsun isitiyorum. Hepimiz inş. kazanırız.

data yayınları mı ?? ben hukuk kısmı ıcın yargı dan calışıyorum ama tarıh ıcınde bakayım ..matematık ıcın ne dersenız kızlar ?? bu sene gıbı olmaz heralde seneye

arkadaşlar aç karnına da ders çalşılmıyo yaa:) ben dersaneye gitmicem ama zorlanır mıyım acaba? kendimi programlayabilirim kaynak da yeterli olduktan sora çok sorun olmaz die düşünüyorum sizce kızlar??

slm kızlar ... yazdıklarınızı okudum dediğiniz gibi ramazan baya bir zorladı bizleri ama alışmak için biraz zaman koydum kendime... ve 1 eylülde başlamaya karar verdim...

önceliği eğitim bilimlerine verdim ... ve oturdum uzun soluklu bir plan yaptım tüm kaynakları önüme aldım ve sayfa sayfa planladım tüm konuları kendimi sıkmadan halledebileceğim gibi geliyor evde kaynak kitaplardan karma notlar çıkartarak ve soru çözerek...

planıma göre nisan ayı geldiğinde amatematik ve türkçe hariç tüm eğitim bilimleride dahil konuları çalışmış testlerini çözmüş ve 2. kerede tekrar etmiş oluyorum...

nisan mayıs ve haziran yani son zamanlarda matematik ve türkçe çözeceğim... ve diğer konuarıda tekrar ve test olarak ayarladım... günlük kendimi sıkmadan yayarak çalışacağım... bunlatmadan ve bir sene geçecek böylelikle sadece sabredip uygulamak kaldı planımı... ki herkes gibi bende bunu yapmaya mecbuurum...

isterseniz sizde bu şekilde bir plan yapın... 1 eylülde başlıyorum anacığım ... hadi bakalım hayırlısı ...
diyet bölümünde yaptıımız gibi hergün buraya ne çalıştığımı yazacağım yada nelere uymadığımı... hepbirlikte bu şekilde ilerlersek iyi sonuçlar alacağımıza eminim ben ...

hepinizi bekliyorum 1 eylüle :))) başlangıç tarihi koydum... planımı yaptım uygulacağımda inşaallah ve bu sene bu kpss kabusuna son vereceğim...

bende bu sene ilk defa kpssye girmeyi düşünüyorum.kızlar kaynaklarınız nedir önerebileceğiniz kitap vs.varmı?hiç bilgim yok valla bu kpss ile ilgili

bende bugün itibariyle çalışmaya başladım arkadaşlar.birkaç hafta önce başlayıp ara vermek zorunda kalmıştım ama bu sefer kesin başladım.matematikten bölme- bölünebilme- ebob ekok konusundayım.bölme bölünebilmeyi bitirdim. yarına ebob ekok bakıcam.bu konuyuda hiç sevmem nedense ! yarında gidip kursa yazılmayı düşünüyorum. murata yazılıcam

bende bu sene ilk defa kpssye girmeyi düşünüyorum.kızlar kaynaklarınız nedir önerebileceğiniz kitap vs.varmı?hiç bilgim yok valla bu kpss ile ilgili

hoşgeldin aramıza a.s.
şimdiden başarılar diliyorum
hangi bölümdesin branş ne onu belirtirsen kaynak söylerken daha iyi olur...
ama vatandaşlık tarih ve coğrafyada data yayınlarının konu anlatım ve soru bankalarını öneriyorum gayet ayrıntılı ama güzel kitaplar
bunun yanı sıra bol soru çözmek lazım kaynak kitap ayırt etmeden eline geçen soruyu çömelisin...

sistemli çalışmak en güzeli çünkü artık bu sınavı almanın başka yolu yok ... sistemli çalışmak bol soru çözmek ve konuları ayrıntısıyla çalışmak atlamadan
artık nerden ne soru geleceği belli değil ne yazıkki

bende bugün itibariyle çalışmaya başladım arkadaşlar.birkaç hafta önce başlayıp ara vermek zorunda kalmıştım ama bu sefer kesin başladım.matematikten bölme- bölünebilme- ebob ekok konusundayım.bölme bölünebilmeyi bitirdim. yarına ebob ekok bakıcam.bu konuyuda hiç sevmem nedense ! yarında gidip kursa yazılmayı düşünüyorum. murata yazılıcam

songa84 canım başlamana çok sevindim ki bayada güzel ilerlemişsin...
obeb ve okek konusunu bende pek sevmiyorum özellikle ekok konusu nedense böle bir gıcığım var ...
ama bu sınav sevdiğimiz sevmediğimiz konular diye ayrılmıyor en gıcığıda bu olsa gerek...
bence derin bir soluk al ve yapacam deyip allah allah nidaları arasında gir bu konuya ve bitir çık hihoyyyt biz konulardan değil konular bizden gıcık alsın ...:jeyyar:
durmak yok yola devam daha çarpanlara ayırma var en gıcık aldığım konu umarım sen seviyorsundur canım delikafadulden
yarına iyi haberlerini bekliyorum hadi bakem kolay gelsin canım ...
bir eylüldede ben tek tek rapor vermeye başlıyacağım ...

bende bilmiyorum erkenmi değilmi genel kültür bölümü için yani tarih coğrafya vatandaşlık bilgisi sıfır olanlar için ne kadar bi süre gerekli kızlar

kızlar bu sınav bol zaman ister oldu .. nasıl diyeyim biran önce konuları bitirip bol tekrar ve soru çözmeden çok zor artık ...
konuları bitirip bol tekrar ve soru çözeceğiz ... son zamanlara konu bırakmak yada tam tersi son zaman konular bitti diye boş vermek en kötüsü... 4. kez gireceğim sınava ve artık bu bana ders oldu... ben bunu öğrendim..
birde şöyle bişe var ders çaçlışmak için hep erken görürüz zamanı çünkü hep kaçmak isteriz yani bu tabi bende olan bir durum belki sizde farklıdır durum...

bence biran önce konularla yüzleşmeli ve şu kamburu sırtımızdan atmalıyız er yada geç bunu yapacağız bir an önce başlayıp kurtulmak ve pekiştirmek en iyisi diyorum kendimce...

slm kızlar bu sene bende gırmeye nıyetlendım kpss ye
bırlıkten kuvvet dogar bu topıkte bırbırımıze destek verıp bu sınavı basarıyla atlatmayı basarabılırız kızlar
gazamız mubarek olsun:lepi:

kızlar bende giricem bu yıl 3. girişim olucak zorlu bir yıl beni baklıyor:( ve bnm bölümüm zor olduğu için olması gerekn max. notu almam gerek..ALLAH kpss zedelere sabır versin:(:bbo:
şimdiden başlamamız gerek doğru söze ne hacettt...

hee birde benim dershane gibi bir şansım yok önerisi olan var mı?dershanesiz kazanan ark. yorum bekllıyorumm lüüüfennn!!!!!!!!!mafoldumben

6yıllık dershaneciydim ama artık evlendim ve pes ettim bu yıl ilk kez çalışıcam..85 almam şart ve bana yetiyor..dershane ben de düşünmüyorum evde calışmak lazım ramazanda zor oluyor çalışılmıyor aslında bi bayram geçsin güzle kitaplar alıp baslayacagım..

Back