• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar nasıl gıdıo calısmalar ben tekrarlara devam edıyorm sıkıldgmda da soru çözuyorum 150 soru çözdm smdıde dizi izlicem sonra calısmaya devam öptum hepınızı

çalışmalar idare eder işte canım.bende bugün ekonomi çalıştım.bayrama gittik sabahtan sonra da işte ders çalıştım ama fazla değil daha da çoğaltmam lazım.
şimdi de ara verdim bi bakıyım dedim.biraz daha çalışırım:1ninca:

KPSS

ÖSYM gelecek yıl lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için KPSS düzenleyecek.

Lisans mezunları için 10-11 Temmuz 2010'da, ortaöğretim ve ön lisans mezunları için 26 Eylül 2010 tarihlerinde KPSS yapılacak.

Lisans adayları 10-21 Mayıs 2010, ortaöğretim ve ön lisans adayları 31 Mayıs-2 Temmuz 2010 tarihleri arasında başvuru yapabilecek.

Lisans mezunları 1. oturum için 35 lira, 2. oturum için 55 lira, 3. oturum için 75 lira, dördüncü oturum 95 lira ödeyecek. Ön lisans ve lise mezunları ise 35 lira sınav ücreti alınacak.

bayadır bu bölüme yazmıyordum..tarihler belli olmus benm daha yeni haberim oldu
:kedi:..kızlar ben şimdi 3. sınıfım lisans adayları için olan sınavamı girmem gerekiyor??yardımcı olursanız sevinirim...

evet canım lisans adayları için olacak sınava girmen gerekiyor.bu sınav 2 yıl geçerli olduğu için. bak meslektaşmışız.bu yıl gir alım olursa tercih yapamazsın ama mezun olduktan sonra elinde puanın olur.

Son düzenleme:
kızlar bişiy sorucam lisans -işletme mezunu olarak ilk defa kpss giricem, sadece genel kültür ve yetenekden girebiliyorum değilmi ? anayasa da varmı bunların içinde, birde ektsra girdiğim oturumların bana avantajı nedir? arkadaşlar burayı okuyamazsam lütfen özelden mesaj atın topiğe gel diye yoğun çalıştığım için sürekli giremiyorum yardımlarınızı bekliyorum

benim bildiğim kadarıyla senin diğer bölümlere girmen avantajlı olur senin için.tercih alanın genişler.pek bilgim yok bu konuda.genel yetenek genel kültür içinde anayasada var canım

kızlar günaydın

meldafsar teşekkür ederim yorum için

kıslar önerebileceğiniz kitaplar varmı?
ben de artık aranızdayım bıktım bu özel sektörden tamda evlilik arifesinde bir memur olabilsem nişanlımda özel sektörde birimiz devlet işine gireblse hayatım kafam şu sıralar okadar karışık ki

günaydın
ben de hazırlanmak istiyorum kpssa için
şu uzaktan eğitimi araştırıyorum
daha 2010 kpss kitaplarını almadım
geçen sene az çalışabildim pek iyi puanlar gelmedi
30 yaşıma gelmeden halletmek istiyorum bu işi artık
herkese kolay gelsin

kızlar gunaydn dun gece forumda sorun vardı gıremmedm.tekrar yapıp 250 soru çözdm.şimdide bırazonce kalktım kahvaltıdan sonra soru çözmeye devam

günaydın kızlar
başakcım sen ne zamandır çalışıyosun tamamını bitirip tekrarlaramı başladın , ne güzel ; ne kadar zamanda bittiğini merak ettim bende 3 ay veriyorum kendime ama günde 6 saat çalışmam gerek

dreamlife ben ydiiklimin kitaplarını beğeniyorum 3 sene öncede onun dergileriyle hazırlanmıştım şimdide eğitim setini sipariş ettim bugün gelicek
gk gy kitapları da güzel aynı zamanda tarih ve coğrafyaya pegemdende çalışıcam birde ihtiyaç ve yargıyıda iyi diyolar
yargının sorularını çözmüştüm güzeldi ama ihtiyaçı hiç incelemedim
denemeler başlayınacada radikal gazetesi hala veriyosa onun denemeleride çok güzeldi
bir sürü yeni yayın çıkmış ama çoğunun anlatış tarzı benziyo sanırım
kolay gelsin

Son düzenleme:
günaydın kızlar
başakcım sen ne zamandır çalışıyosun tamamını bitirip tekrarlaramı başladın , ne güzel ; ne kadar zamanda bittiğini merak ettim bende 3 ay veriyorum kendime ama günde 6 saat çalışmam gerek

dreamlife ben ydiiklimin kitaplarını beğeniyorum 3 sene öncede onun dergileriyle hazırlanmıştım şimdide eğitim setini sipariş ettim bugün gelicek
gk gy kitapları da güzel aynı zamanda tarih ve coğrafyaya pegemdende çalışıcam birde ihtiyaç ve yargıyıda iyi diyolar
yargının sorularını çözmüştüm güzeldi ama ihtiyaçı hiç incelemedim
denemeler başlayınacada radikal gazetesi hala veriyosa onun denemeleride çok güzeldi
bir sürü yeni yayın çıkmış ama çoğunun anlatış tarzı benziyo sanırım
kolay gelsin

sanada gunaydn tatlım.nerdee hepsı bitip tekrra yapmak daha dünya kadar calıscak sey var.ben egıtımden basladm suan öğrenme psıkoloısındeyım.özet cıkarrak calısıyorm öğrenmenın özetı bıttı smdı cıkardgım özetı tekrar edıp soru çözuyorm ğrenmenın tekrarının bir bölumu bıtıı davranıscı öğrenme bıttı tekrarı smdı soru çözuyrom.sen nasıl calısıyosn ve nerdesn ve bölum ne benım felsefe

kızlar birşey daha sorabilir miyim? şöyle birşey okudum nette..

MEB 2009`da alacağı Öğretmen sayısını ve branşını açıkladı
Milli Eğitim Bakanlığı 2009`un ilk döneminde alacağı öğretmen sayısını ve branşları belirledi..
2009`da kadrolu atama bekleyen öğretmen adaylarının merak ettiği kontenjanlar ve alanlar belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı, bu yılın ilk atama döneminde 46 branşta 8 bin 285 öğretmen alacak.

Bu kontenjanın 2 bin 60`ı sınıf öğretmenliği, bini ıngilizce öğretmenliği, 525`i ise Türkçe öğretmenliği için ayrıldı. ılk atamaya başvuracaklar için 2007 veya 2008 yıllarında yapılan herhangi bir kamu personeli seçme sınavına girmiş ve bakanlığın açıkladığı taban puanların üstünde puan almış olma şartı aranacak.

kırmızı ile belirttiğim cümle ne demek oluyor?
yani ilk kez kpssye gircek olanlar eylül atamalarında atanamaz.. şubat atamalarını beklemek zorunda mı demek bu?
kamu sınavı demiş ya.. mesela kpds,ya da alesten barajı geçmiş olmak kabul görür mü?
bu arada kpds ve aleste baraj nedir?

sanada gunaydn tatlım.nerdee hepsı bitip tekrra yapmak daha dünya kadar calıscak sey var.ben egıtımden basladm suan öğrenme psıkoloısındeyım.özet cıkarrak calısıyorm öğrenmenın özetı bıttı smdı cıkardgım özetı tekrar edıp soru çözuyorm ğrenmenın tekrarının bir bölumu bıtıı davranıscı öğrenme bıttı tekrarı smdı soru çözuyrom.sen nasıl calısıyosn ve nerdesn ve bölum ne benım felsefe

ben henüz başlamadım canım kitaplarım gelmedi bugün gelicek akşam eve gittiğimde görürüm haftasonuda 17 aylık kızım var o müsaade etmez ben sadece işyerimde çalışabilcem eğitimden öğrenmeden başlıycam bende öğleden sonralarınıda tarihe ayırmayı düşünüyorum
özet çıkarcam senin gibi çok güzel notlarım kitaplarım var evde ama eskidi hepsi bi daha açmak istemiyorum yeni defter kitaplarla başlamak istiyorum
benim branşım matematik canım

margherita ne dediğini ben anlamadım şu anda yapılacak bi atamaya 2009 kppsye girmiş olanlarında başvurabilmesi gerekmezmi
ayrıca ales ve kpds tabiiki kabul edilmez hem kamu personeli seçme sınavı diye yazmış zaten o da kpss oluyo
neden 2007 ye kadar gidiliyo ki onun süresi dolmadımı 2010 ocak mı olması gerekiyo dolması için yoksa iki kpss sınavı yapılmış mı olması gerekiyo üstüne anlamadım CADIARZU

kızlar günaydın

ben de artık aranızdayım bıktım bu özel sektörden tamda evlilik arifesinde bir memur olabilsem nişanlımda özel sektörde birimiz devlet işine gireblse hayatım kafam şu sıralar okadar karışık ki

seni öyle ii anlıyorum ki çünkü bende o haldeyim hayırlısıyla birimizden biri memur olsa daha rahat olacağız herşeyi iki kere düşünüyoruz ne yazıkki hiçbirşeyin garantisi olmadığı için

kızlar tarih çalışmaya devam ediyorum ama sürekli tekrar etmek yerleştirmek içn soru çözmek gerekiyo 2gündür giremedm sorun vardı nette herkese bol sorulu günlerr ii çalışmalar:nazar:

kızlar günaydın

vereliniortak
seni öyle ii anlıyorum ki çünkü bende o haldeyim hayırlısıyla birimizden biri memur olsa daha rahat olacağız herşeyi iki kere düşünüyoruz ne yazıkki hiçbirşeyin garantisi olmadığı için

kızlar tarih çalışmaya devam ediyorum ama sürekli tekrar etmek yerleştirmek içn soru çözmek gerekiyo 2gündür giremedm sorun vardı nette herkese bol sorulu günlerr ii çalışmalar:nazar:

ben henüz başlamadım canım kitaplarım gelmedi bugün gelicek akşam eve gittiğimde görürüm haftasonuda 17 aylık kızım var o müsaade etmez ben sadece işyerimde çalışabilcem eğitimden öğrenmeden başlıycam bende öğleden sonralarınıda tarihe ayırmayı düşünüyorum
özet çıkarcam senin gibi çok güzel notlarım kitaplarım var evde ama eskidi hepsi bi daha açmak istemiyorum yeni defter kitaplarla başlamak istiyorum

margherita ne dediğini ben anlamadım şu anda yapılacak bi atamaya 2009 kppsye girmiş olanlarında başvurabilmesi gerekmezmi
ayrıca ales ve kpds tabiiki kabul edilmez hem kamu personeli seçme sınavı diye yazmış zaten o da kpss oluyo
neden 2007 ye kadar gidiliyo ki onun süresi dolmadımı 2010 ocak mı olması gerekiyo dolması için yoksa iki kpss sınavı yapılmış mı olması gerekiyo üstüne anlamadım CADIARZU

canım, doğru anladıysam şöyle diyor. bir adayın ilk atamalarda tercih hakkı kazanması için,barajı geçmesi yetmiyor. daha önceki yıllarda yapılan sınavlarda da barajı geçmiş olması gerekiyor. ilk defa giren ya da daha önce barajı geçememiş olan atanamıyor diye bir mana cıkardım ben. fikirlerinizi merak ettim.

ne saçma ya
umarım yanlış anlamışımdır..

canım, doğru anladıysam şöyle diyor. bir adayın ilk atamalarda tercih hakkı kazanması için,barajı geçmesi yetmiyor. daha önceki yıllarda yapılan sınavlarda da barajı geçmiş olması gerekiyor. ilk defa giren ya da daha önce barajı geçememiş olan atanamıyor diye bir mana cıkardım ben. fikirlerinizi merak ettim.

ne saçma ya
umarım yanlış anlamışımdır..

kızlar nerelerdesınız ben bugun öğrenme psıkoljısınden 250 soru çözdum sıkıldım brakıyorm.bıraz tv izlicem yarın sabah dersanem baslıyor.insallh iyi olur

kızlar nerelerdesınız ben bugun öğrenme psıkoljısınden 250 soru çözdum sıkıldım brakıyorm.bıraz tv izlicem yarın sabah dersanem baslıyor.insallh iyi olur

Başakcım hayırlı uğurlu olsun
umarım iyi olur hakkaten
ben de 2 gündür giremiyorum
Malesef bugün de çalışıorum
işyerinde o kadar yoğunum ki bu hafta
belki yarın bile çalışıcam :(
Neyse dün mat. ve ingilizce vardı programda
ıngilizce ders gördük 2 saat işyerinde :)
Ve mat çalıştım ama 1 saat bile değil :(
sadece programda eksik kalmiim en azından dersin başına oturiim dedim..
Dün 120 yi izledim
s,nemada da izlemiştim ama
yine izlemek istedim
Ağla ağla öldüm :(
Neyse bakalım bugün çalışmaya halim kalıcak mı..
Öptüm hepinizi
Buarada ben anlamadım bu işi kimse ceza almamışşş?
Ne yani herkes yaptı ödevlerini hı?
Hadi bakalım bu akşam da programlarımızı yapıp yapmadığımızı yazıcaz
Akşama görüşürüüüüzz :))

amanııııınnn kimsecikler girmemiş???
Herkes nerde bakiiim??
Neyse bende çalışanlara bakiim gaza geliim die girdim
ama hevesim kaçtı resmen yaaa :((
işten gldim, yorgunum
çalışmakla çalışmamak arasında cebelleşiyorum
burda da kimse yok
e hani bu akşam cezalar konuşulacaktı??
Galiba ben ceza alıcam :((