• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

iyi çalışmalar arkadaslar;bende çalışmalara devam ediyorum.yediiklim dergileriyle çalışıyorum ilk 4 sayısı gelmişti zaten;genel kültürün 4. sayısına geçtim(matematikler hariç)eğitim bilimleri 4 e geçtim.bugün canım hiç istemiyor basım agrıyor o yüzden bıraktım çalışmayı..yii giiyorum bu sene,vakit bol..hepimize kolay gelsinn

iyi çalışmalar arkadaslar;bende çalışmalara devam ediyorum.yediiklim dergileriyle çalışıyorum ilk 4 sayısı gelmişti zaten;genel kültürün 4. sayısına geçtim(matematikler hariç)eğitim bilimleri 4 e geçtim.bugün canım hiç istemiyor basım agrıyor o yüzden bıraktım çalışmayı..yii giiyorum bu sene,vakit bol..hepimize kolay gelsinn

cnm yediiklimin dergilerini nasıl buldun?
ben de almak istiyorum bir türlü karar veremedim.
kimi iyi kimi kötü diyor
kafam karıştı iyice

kızlar ben de dersnedeydm bugun sonrada arkadsla bulustum falan anca gırebıldm çoooooooookkkkkkkk yorgunum bugun derste işlenenlerı temıze gecmem lazım ama acayıp mayıstım sabhta okul var

cnm yediiklimin dergilerini nasıl buldun?
ben de almak istiyorum bir türlü karar veremedim.
kimi iyi kimi kötü diyor
kafam karıştı iyice
ben beğendim;hatta okuldaki ücretli arkadaslara gösterdim;onlarda alacak..bilgiye bogmuyor ama ayrıntılara yer veriyor..bunun dışında geçen yıl ihtiyacın genel kültür genel yetenek;Yargının eğitim bilimleri konu anlatımlı setini almıştım zaten..onlara bakmama bile gerek kalmıyor..
bu arada dersaneye giden arkadaslar güncel bilgiler hakkında bize yardım etseler ne güzel olurfisfisfis

bende bende bende geldiiiiiim merhabalar herkese a.s.
türkçe öğretmenliği üçüncü sınıftayım bu sene de sınava girmek istiyorum geçerli olmayacak sonucum ama bu sene konuları bitirip seneye yalnızca tekrara ve teste ağırlık vermek amacım.
çok uslu çalışkan öğrenci olcam söz vereliniortak
matematik ve anayasayı sona bırakmak niyetindeyim (4de olsaydım matematikten başlardım) eğitimden gelişim öğrenme ve program geliştirme bitti öğretim tekniklerine geçicem inşallah
halkeğitim kpss kursuna gidiyorum haftaiçi her gün çok disiplinli bir eğitim yok belki ama en azından kulak dolgunluğu olur dedim.
herkese başarılar bol bol puanlar innnnnnnşalllahhh Allah yardımcımız olsunn :Saruboceq:

ben beğendim;hatta okuldaki ücretli arkadaslara gösterdim;onlarda alacak..bilgiye bogmuyor ama ayrıntılara yer veriyor..bunun dışında geçen yıl ihtiyacın genel kültür genel yetenek;Yargının eğitim bilimleri konu anlatımlı setini almıştım zaten..onlara bakmama bile gerek kalmıyor..
bu arada dersaneye giden arkadaslar güncel bilgiler hakkında bize yardım etseler ne güzel olurfisfisfis

teşekkür ederim cnm

bende bende bende geldiiiiiim merhabalar herkese a.s.
türkçe öğretmenliği üçüncü sınıftayım bu sene de sınava girmek istiyorum geçerli olmayacak sonucum ama bu sene konuları bitirip seneye yalnızca tekrara ve teste ağırlık vermek amacım.
çok uslu çalışkan öğrenci olcam söz vereliniortak
matematik ve anayasayı sona bırakmak niyetindeyim (4de olsaydım matematikten başlardım) eğitimden gelişim öğrenme ve program geliştirme bitti öğretim tekniklerine geçicem inşallah
halkeğitim kpss kursuna gidiyorum haftaiçi her gün çok disiplinli bir eğitim yok belki ama en azından kulak dolgunluğu olur dedim.
herkese başarılar bol bol puanlar innnnnnnşalllahhh Allah yardımcımız olsunn :Saruboceq:

hoşgeldin cnm
ne güzel daha 3.sınıftasın
inşallah sene kaybı yaşamadan atanırsın
inşallah hepimiz istediğimiz yerlere atanırız :Saruboceq::Saruboceq:

yenı gelen arkadslar hepınız hosgeldınz.kızlar yorgunum ama yıne calısmadan yatmıyım dıe öğrenme psıkolojısınden soru çözmeye basladm..

ayyyyyyyyyyy birsuru calısck sey var dersane baslayınca anladm farklı farklı derslere gırıo hocalar.ben neguzel kendı basıma egıtım calıssıyodm sımdı calıscak bıcok seyın oldgu farkına vardmm.bu hıc de ıyı bı farkındalık olmadı benım için bıraz stres yapmaya basladm sankı.öff yarında okul var hafta sonu öğrencı hafta içi de öğretmen rolünu üstlenmek bırazcık zor olcak glaıbamafoldumben

dersanenin faydası oluyor mu basak?valla bu senede beceremezsem 80 ve üstü almayı seneye mecbur bir dersane kapısı aşındırcam:))hangi dersaneye gidiyosun=??

kızlar ben yatıyorum öğrenmeden 75 soru çözdm ıyıgecelr hepınıze.

walker hosgeldn nerelrdydn bakayım sennn:olmaz:

benim sosyal bilgiler;bazen çok ümitsiz oluyorum ama bakalım;inşallah emeklerimizin karşılıgını alırız..iyi gecelerra.s.

benımde gelıp gıdıo umutlarım umutszluklarım ama bız elımızden geleni yapalım da calıstık da olmadı derız.sen ücretlı öğretmnlkmı yapıosn cnm

evet ücretli çalışıyorum bu yıl yine;geçen yıl çalıştıgım okulda.okul olarak iyi keyfim yerinde;arta kalan vakitlerde ders çalışıyorum.bol bol test çözmem gerekiyor.bu sene erken basladım çalışmaya ve sınav temmuzda..bunlar hep avantaj olur bizim için umarım..

hoşbuldummm inci tanesi basak23 a.s.
aramızda evli olan hatta bebişi olanlar var işe gidip gelenler var arkadaşlar valla Allah yardımcınız olsun.
size kullandığım bir yöntemi söyliyim de gülün:)
kendimi motive etmek için her derse sevdiğim biri için çalışıyorum böylece kalkıp masa başına oturmam kolaylaşıyor :)
mesela matematik babam yani matematik çalışmam gerektiğinde inşallah öğretmen olduğumda babamın hislerini benimle gurur duyacağını düşünerek başlıyorum.
erkek arkadaşım eğitim bilimleri (o da hazırlanıyor buarada:( ) inşallah ileride kuracağımız yuvamız için ona destek olacağımı ve onun için çalışmam gerektiğini düşünerek başlıyorum. kalk kalkabilirsen sırnaşık şey
tarihe annem için çalışıyorum maaşımı aldığım zaman annemle gidip şöööyle güzel bir alışveriş yapmanın tadını çıkarmak için başlıyorum.
annem de buaralar abimin düğün hazırlığında ve maddi sıkıntılarla karşılaştıkça gençliğinde çalışmadığına çok yanıyor bana sürekli söylediği 'aman yavrum bak görüyorsun kadının çalışması yedi sülalesini etkiliyor' diye kaydirigubbakcemile
velhasıl kelam bu işin kaçışı yok arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayalım sonuçta birileri başarıyorsa biz de başarabiliriz.
zahmetsiz rahmet olmuyor maalesef inancımızı kaybetmeyelim a.s.

zeynep sultan hoşgeldin walla benide işyerindekilerin gıcıklığı motive ediyo hocaların asistanları gibi davranması cevap anahtarı vs deldirmesi filan o yüzden bu sene girmeye karar verdim ben hoca olup cevap anahtarı deldircem :lepi:
gülşah meraba canım ya busene sıkı bi şekilde çalışsakta halletsek bende 2006 da yediiklim dergileriyle çalıştım çok iyiydi bu sende eğitim modüler setini aldım onlarda iyi gibi yarın öğrenmeyle başııcam bide pegemin gk gy setinimi alsam diyorum tarihe özellikle nerden çalışıyosunuz arkadaşlar en korktuğum gk benim
herkese iyi geceler

suus güldürdün beni sırnaşık şey hadi bakalım inşallah senin de cevap anahtarı deldirdiğin günleri görürürz hep beraber :hulya:

Back