- Emoji Skoru
- 92
- Puanlar
- 213
- Konu Sahibi Pimpirikli
- #1.401
hoşbuldummm inci tanesi basak23 a.s.
aramızda evli olan hatta bebişi olanlar var işe gidip gelenler var arkadaşlar valla Allah yardımcınız olsun.
size kullandığım bir yöntemi söyliyim de gülün:)
kendimi motive etmek için her derse sevdiğim biri için çalışıyorum böylece kalkıp masa başına oturmam kolaylaşıyor :)
mesela matematik babam yani matematik çalışmam gerektiğinde inşallah öğretmen olduğumda babamın hislerini benimle gurur duyacağını düşünerek başlıyorum.
erkek arkadaşım eğitim bilimleri (o da hazırlanıyor buarada) inşallah ileride kuracağımız yuvamız için ona destek olacağımı ve onun için çalışmam gerektiğini düşünerek başlıyorum. kalk kalkabilirsen sırnaşık şey
tarihe annem için çalışıyorum maaşımı aldığım zaman annemle gidip şöööyle güzel bir alışveriş yapmanın tadını çıkarmak için başlıyorum.
annem de buaralar abimin düğün hazırlığında ve maddi sıkıntılarla karşılaştıkça gençliğinde çalışmadığına çok yanıyor bana sürekli söylediği 'aman yavrum bak görüyorsun kadının çalışması yedi sülalesini etkiliyor' diye kaydirigubbakcemile
velhasıl kelam bu işin kaçışı yok arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayalım sonuçta birileri başarıyorsa biz de başarabiliriz.
zahmetsiz rahmet olmuyor maalesef inancımızı kaybetmeyelim a.s.
ne güzel bir yöntem bulmuşsun sen öyle :hulya: