• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

slm arkadaşlar
bende bu sene kpss ye hazırlanııcam inş daha başlayamadım bi türlü
bu topiği yeni gördüm geldim hemen
geçmişi okuyamadım pek
ben matemetik öğretmeniyim şuan bi ünvtede memurum elimde hiç kaynak yok nerden nasıl başlııcamı bilmiyorum
siz nelerden çalışıyosunuz yediiklimin eğitim bilimleri ve gk gy konu anlatım dergilerini almak istiyorum 3 sene önce onlarla hazırlanmıştım birde yargının eğitim bilimleri konu anlatımın almayı düşünüyorum sizce nasıl daha yeni ve güzel tavsiye ediiceniz yayınlar varmı
herkese başarılar

hoşgeldin cnm
senin branşın da yüksek puan istiyor
azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz ama
inşallah hepimiz bu zorlu sürecin sonunda güleceğiz inşallah
bu arada lise matematik mi ilköğr. matematik mi seninki

kızlar günaydın
bu aralar kendimi pek veremiyorum derslere =(
neden bilmiyorum
dişçiye gideceğim onun korkusu sardı ondan mı acaba =)
çok geçmeden kendimi motive etmem lazım =(

hoşgeldin cnm
senin branşın da yüksek puan istiyor
azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz ama
inşallah hepimiz bu zorlu sürecin sonunda güleceğiz inşallah
bu arada lise matematik mi ilköğr. matematik mi seninki

h.b. canım
lise matematik benim branşım ewet oldukça yüksek almam lazım hedefim 94 inşallah hepimiz muvaffak oluruz zor bi süreç gerçekten sürekli motive etmemiz lazım kendimizi ipin ucu biraz kaçsa gidiyor inş hep bu şekilde gidebilirim bende
herkese iyi dersler bugün daha çalışmıyorum ben

hoşgeldin suus tarih islamiyet öncesi türk tarihinden başlıyo müslüman türk devletleri osmanlı sonrada inkılap tarihi olarak devam ediyor

tarih çalışmaya devam hergun bir konu çalışcaktım ama ben 2 konu çalıştım ve o konuyada devam bugun öğleden sonra ve yarın tatilmiş benim biraz aksayacak gibi çünkü kocacık evde olunca çalışmak zor bi yerlere gideriz büyük ihtimal ama sabahları erken kalkıp çalışmaya çalışacağım bakalım

selam kızlar :)
ben bugünkü programa şimdi başlıycam..
bi girip bakiim dedim..
saat 10dan veya 10.30 dan sonra programı yapıp yapamadığımıza dair girelim kızlar
öptüüüüüm

bugün mat ve ingilizce çalışma vardı programda
Matemetiğe baktım ingilizceye de işyerinde ingilizce dersi gördük
bugün onu sayıyorum çalıştım die..
Sabah da bakmıştım ama şimdi bakamıorum malesef..
Banka için bakıcaktım ayrıca ingilizce ama uykum vaar :(
ben yatar, sizlere iyi çalışmalar...
yarın erken kalkmayı umaraktan gidiorum :)

suus hoşgeldin aramıza canım
ben bugün muhasebe çalışcaktım 2.5 saat falan çalıştım işim vardı çok az oldu.
sabah 7 de kalkıcaktım güya 8 de uyandım.akşamda 20 :00 de derse oturacaktım yaprak dökümüne takıldım.şimdi oturcam hemen derse uykum gelene kadar.
normalde 23:00da bitiyodu ama dizi yüzündenn uzucak biraz

kızlar ben bugün biraz boşladım sizi hiç vaktim yoktu koşuşturmayla geçti sabah biraz matematik tekrar ettim sonrada dersaneye gittim akşam koşarak eve geldim annemler geldi eskişehirden zemuszemus öslemişim valla hafta başına kadar bizdeler. inş. dersleri boşlamam. akşam programı uygulamayı başardım diğer günlerde uymaya çalışıcam görüşürüz şimdi uyku vakti öptüm sizi opuyorumnanaktan

selam kızlar umarım iyi gidiyordur çalışmalar, bende sizden feyz alıp başlamıştım ama bu ara iyice boşladımm.. bilgisayar öğretmeniyim, 75 puan almıştım, nimet çubukçu teknik eğitime ağırlık vericez dediğinden beri pır pır ediyo içim :)) bi açıklansa şu kasım ataması kaç kişi alıncak vs o zaman belli olacak ama şu an boşluktayımm.. inşallah bir an evvel açıklanır kadrolar :(

slm kızlar ben 3 gündür siteye giremiyorum çıldırdım vala..
nese bende bu ara anayasaya takmış durumdayım her dersin arkasına ona bakıyorum bakalım nolcek 90 net yapmam lazım en az g.k g.y kolay gelsin hepimize başarılar....

KPSS

ÖSYM gelecek yıl lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için KPSS düzenleyecek.

Lisans mezunları için 10-11 Temmuz 2010'da, ortaöğretim ve ön lisans mezunları için 26 Eylül 2010 tarihlerinde KPSS yapılacak.

Lisans adayları 10-21 Mayıs 2010, ortaöğretim ve ön lisans adayları 31 Mayıs-2 Temmuz 2010 tarihleri arasında başvuru yapabilecek.

Lisans mezunları 1. oturum için 35 lira, 2. oturum için 55 lira, 3. oturum için 75 lira, dördüncü oturum 95 lira ödeyecek. Ön lisans ve lise mezunları ise 35 lira sınav ücreti alınacak.

bayadır bu bölüme yazmıyordum..tarihler belli olmus benm daha yeni haberim oldu
:kedi:..kızlar ben şimdi 3. sınıfım lisans adayları için olan sınavamı girmem gerekiyor??yardımcı olursanız sevinirim...

3.sınıf hangi bölümü okuyosun
kpss 2 yıl geçerli lisansa girersin ama atama olması için okulun bitmesini beklemen gerekiyor

kızlar günaydn daha yenı kalktım ama kendımı okdar yorgun hıssedıyorm kı bu gec kalkmamdan kaynaklanıo.valla okula gttıgımde dha dınç oluyorum erken kalkınca.ıste anca kahvaltı yapıcam 1saate calısmaya baslarım.öptm siziopuyorumnanaktan

ziraat mühendisligi bahce bitkileri bölümüm...kpss b grubu 2 yılda bir oldugu için bu yıl girmem gerekiyor..atamam inş. kazanırsam seneye olacak tabi ama ben hala anlamadım lisans mezunlarına girmem gerekiyor yani...tesekkür ederim..

kızlar bişiy sorucam lisans -işletme mezunu olarak ilk defa kpss giricem, sadece genel kültür ve yetenekden girebiliyorum değilmi ? anayasa da varmı bunların içinde, birde ektsra girdiğim oturumların bana avantajı nedir? arkadaşlar burayı okuyamazsam lütfen özelden mesaj atın topiğe gel diye yoğun çalıştığım için sürekli giremiyorum yardımlarınızı bekliyorum

kızlar nasıl gıdıo calısmalar ben tekrarlara devam edıyorm sıkıldgmda da soru çözuyorum 150 soru çözdm smdıde dizi izlicem sonra calısmaya devam öptum hepınızı

Back