2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

yasemincim daha başlamadım çalışmaya işteyim malum..
Ve de çoook yoğunum :(
Gün daha bitmedi şekerm, ohoooo yatana kadar çalışırım ben...
Az veya çok programımı tamamlıycam yani :)

kızlar ıyı aksamlar ben bugun okulda tekrar ettım smdı yemekten kalktım kardesımle markete gıdıp gelıp tekrarlararıma devam etcem öpuyorm hepınızı

özgecim bende çalışcam valla malum kurallar arkamdan topiğe kimin girip ne ceza vereceği heeeç belli olmaz:) hemde ii gaz oluo bu matematik beni beklio eve gitmenin düşüncesi bile yoruyo işte de yoruldum

ben de programımo uyguluyorum kızlar
bu hafta yeni kitaplarımı sipariş vereceğim inşallah
pzt.ye kdr elimde olur büyük ihtimalle
tam gaz devam =)

bende inkılap çalıştım bugun bizim dersane tarihi ikiye böldü çok iyi oldu böle
inkılap tarihi ayrı genel tarih ayrı ilerliyorum......

günaydın kızlar dün siteye girilemediği için yazamadım. dün dersanede çarpanlara ayırmayı ve köklü sayıları işledik 50 soru kadar orda çözmüştüm eve gelincede devam ettim soru çözmeye. bugün de eşimi işe yolladıktan sonrada yatmadım biraz ders çalışıyım diye şimdi sorulara devam kızlar görüşürüz yerimseniben

Günaydın şekerler :)
Dün akşam giremedim topiğe
Dünkü programımda ekonomi ve ingilizce vardı
Ekonomiye 1 saat çalıştım(eski soruları yazarak çalışıorum-hiiç bilmediğim bir konu olduğundan)
ıngilizceye de başladım yarım bıraktım (10 dk ya baktım ya bakmadım),
mecbur telafi edicez bugün
Gerçi bugün de kardeşimin doğumgünü nası olcak bilmiorum ama..
Neyse yazdık bir kere programın uymak zorundayız..
ya kızlar bişey sorucam
Sayısalcı olup dersaneye giden var mı?
Yani dersaneye sayısal takviyesi için mi gidiosunuz yoksa düzenli çalışmak için mi?
Benim daha çok tarih, coğrafya
gibi derslerde eksiğim var
Sayısalda problem yaşamıyorum, çok nadir oluo ama beni bozmuo o da

günaydın şekerlerrrrr programa uydum özdeşlikler ve çarpanlara ayırma bitti bende bittim tabi uykusuzluktan yorgunluktan bugün tarih var bakalım nasıl olcakk

Tebrik ederim yasemincimmm :)) Ayy valla gaza getiridn eni, bende bitiricem bugün vee dünden eksik kalan ingilizce yerine de çalışıcam

merhaba kızlar.
dün bende giremedim sorun vardı sitede bugünde çok zorlandım hala sıkıntılı gibi.ben dün hukuk çalıştım bugünde maliye ye bakıcam.çok sıkı bi program yapıcam şimdi çünkü çalışmalarım çok yetersiz geliyo bana.içim rahat etmiyo
özgecim bende sayısalcıyım kursa gidiyorum.düzenli olması için hemde tarih coğ.çok sıkıntılı benim.bide sayısal derslerde unuttuklarım var ben baya araverdiğim için.şimdi süper bi program hazırlıcam onada mutlaka uycam
ardından ders.tek işim ders çalışmak olucak inş.akşam sıkıntı olmazsa sitede girerim

slm arkadaşlar
bende bu sene kpss ye hazırlanııcam inş daha başlayamadım bi türlü
bu topiği yeni gördüm geldim hemen
geçmişi okuyamadım pek
ben matemetik öğretmeniyim şuan bi ünvtede memurum elimde hiç kaynak yok nerden nasıl başlııcamı bilmiyorum
siz nelerden çalışıyosunuz yediiklimin eğitim bilimleri ve gk gy konu anlatım dergilerini almak istiyorum 3 sene önce onlarla hazırlanmıştım birde yargının eğitim bilimleri konu anlatımın almayı düşünüyorum sizce nasıl daha yeni ve güzel tavsiye ediiceniz yayınlar varmı
herkese başarılar

iyi geceler kızlar
dediğim gibi çok sıkı bi program yaptım inş. uyucam bu programada.
şimdi yatıcam sabah 07:00 de kalkıcam sonra ders çalışmaya

Günaydınlar kıslaaaaar a.s.
Ben pazartesinden bakamadığım ingilizcemi kapattım,
dün tarih vardı pogramda onun için sabah 5 te kalktım
ama halkbankası sorularında çok ayrıntılı tarih soruları yok
o nedenle tarih çalışmamaya karar verdim kasım sonuna kadar..
2010 da başlarım artık tarihe kaydirigubbakcemile2
Ben de hazır uyanmışken matematik ve ingilizce çalıştım :)) 6.15'e kadar..
Bugün de mat. ve ingilizce var programda.
Programımda tarih yerine mat. veya eksik olduğu ekonomi fln çalışırım artık..
Ayyy erken kalktım ya bugün daha hafifim valla
Daha doğrusu zaten 6.20 gbi uyanıyorum da
5te kalkmak isteyipte kalkamadığımda
büyük bir suçluluk duygusuyla kalkıorum :utangac:
ondan dolayı hafifim valla bugün delikafadulden
öptüm hepinizi görşürüz yine..
Ama kisecikler uğramıo buaralar sanki??
br yazan bi daha hiç bakmıo galiba hı?

günaydınn kızlarrr buradayız özgecim günaydın programa uyup tarih özet çıkardım bugün kalanı tamamlayıp soru çözeceğim keşke öğleden sonra tatil olsaa

gunaydın kızlar bende okuldayım tekrarlara devam edıyorm yanı hala öğrenme psıkoljısındeyım ıyı calısmalar

günaydın kızlar
bende bugün yediiklimden 6 lı modüler set siparişi veriyorum yarın yada cuma elimde olur pzt den itibarenbaşlıyorum ciddi ciddi çalışmaya aynı zamanda pzt kütüphaneye yeni gelen kitapları gördüm ayırttım işlemleri yapılıyo yargının eğitim konu anlatımıyla pegemin tarih konu anlatımıda elimde olucak ben tarih ve eğitimle başlıyorum sonra eğitimin yanına hep bi ders daha koyarım en sona türkçe ve matı bırakcam
çalışma planımıda bugün oluşturcaktım yalnız çıkacak konuları bulamadım unutmuşum bende tarih nerden başlıyodu neler vardı

Back