2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

boncukcum kıta sahanlığı kıtanın deniz altındaki uzantısı,200 m derinliğe kadar olan alan.Tabiki o alanda her türlü hak da o ülkeye ait olur.

canım karanın denizin içindeki uzunluğu desem tam anlaşılır mı..mesela ege de kıta sahanlığı geniştir deniz birden derinleşmez ve dağlar dik değildir denize...

ay anlatabildim mi :D

egede dağlar dik uzanır
karadenizde ve akdenizde paralel uzanır...

iyi akşamlar kızlar.ben bugün bi sabah çalışabildim.kursada gidemedim.bugün bi yere misafirliğe gittik pikniğe.kaçamak oldu kursu dersleri telafi edicem artık.akşam geldik birazdan derse oturucam kpss ye bakıcam.kursta işlediklerimizi tekrar ederim.bugün gecede programı yazarım size.görüşürüz

Şekerler 26 Ekim- 1 Kasım Ders Planım

Pazartesi : İngilizce (Kelime ezberleme), Ekonomi (çıkmış sorulardan)
Salı : Ekonomi/Muhasebe (çıkmış sorular) , Tarih
Çarşamba : İngilizce , Matematik
Perşembe : Matematik ( tv günüm)
Cuma : İngilizce , Tarih
Cumartesi : Ekonomi, Coğrafya
Pazar : Matematik, Tarih

Nerden ne kadar çalışıcam ne kadar soru çözücem bilemiyorum..
Şuan kaynak kitabım yok matemetik ve türkçe dışında çünkü...
Banka sınavını atlattıktan sonra
kaynak kitap almak üzere gidicem kitapçıya inşallahhh :)))
Amaaa netten çalışmaya çalışıcam..
Bakalım, hadi hayırlısıııııı :))))
Arkadaşlaaaaarrr herkesin programını bekliorum ona göreee!!!
Programına uyup uymadığına dair cezalar haftada 2 kez verilsin isterseniz?? Çünkü günlük ceza bayaa zor olur, haftada 1 kez olursa da salma olasılığı çok..
(Kendimden biliorum, çarşambadan sonra bozuyorum çünkü planımı)
Biz çarşamba ve Cumartesi planlarımızın ne durumda olduğunu ve yapamayanları cezalandıralım...
Amaaa yine de günlük olarak yazalım ne yaptık ne kadar çalıştık diye.. Çünkü birbirimizi teşvik etmek açısından günlük girişler önemli. Elimizden geldiğince girelim kızlar..

Anlamaz mıyım cnm ya
aynı benim ruh halimdi
dersler hak getire
telefon elden düşmez kulaklar hep onda =)
gerçekten çok zor ayrılık hele asker yolu beklemek daha bi zor
tekrardan Allah tez zamnda kvuştursn cnm
nasipse ne zmn bitiyor hasretlik
halkbankasının sınavı kasım sonuydu değil mi
bi tanıdk girecek ordan duymuştum
mübarek kpss sınavı gibi bi snv yapcaklarmş galiba
Allah yardımcınız olsun cnm
hepimizin yardmcısı olsun

Çoookk teşekkür ederim canım. İnşallah allah yardımcımız...
Sen programını yazdın mı göremedim amaaa herkesi bekliorum kızlaaaar :)) A buarada cezalar konusunda ne diosunuz bilmem çarşamba,cumartesi konusunda fikirleriniz ne? yoksa günlük mü yapalım dersiniz?

Sen programını yazdın mı göremedim amaaa herkesi bekliorum kızlaaaar :)) A buarada cezalar konusunda ne diosunuz bilmem çarşamba,cumartesi konusunda fikirleriniz ne? yoksa günlük mü yapalım dersiniz?

cnm ben bu hafta elime ne geçerse onu çalışıcam
bu hafta sadece eğitimi yeniden gözden geçirmeyi düşünüyorum
bi program yapmadım
haftaya detaylı bir program yapıp uygulamaya başlayacağım inşallah

bende yazıcam programımı şimdi.bence ceza konusu senin dediğin gibi olsun 2 kez olsun:oklava:

HAFTALIK DERS ÇALIŞMA PROGRAMI ( 26 EKıM - 01 KASIM )
PAZARTESı HUKUK
SALI MALıYE
ÇARŞAMBA : MUHASEBE
PERŞEMBE EKONOMı
CUMA : ıNGıLıZCE KPSS (KURS TEKRARI )
CMT: KURS TEKRARI
PAZAR: KURS TEKRARI

bu program benim her hafta aynı olacak.gün boyunca o derse ne kadar çalışabiliyosam çalışıyorum.

kızlar bugün rasyonel sayı ve üslü sayılardan 120 soru çözdüm. şimdi kısaca size kendimden bahsedeyim bilginiz olsun Pazartesi, salı çarşamba öğleden sonra dersaneye gidiyorum diğer günler öğleden sonraları boşum haftaiçi hergün sabahları ise minik bir öğrencim var onun derslerine yardımcı oluyorum sabahları kendim için pek bişey yapamıyorum yani :çok üzgünüm: akşamlarıda dersaneden sonra o günün genel bi tekrarı ve soru çözümleri oluo genelde böyle ama bu hafta malum domuz gribi nedeniyle ankarada okullar tatil benim tatlı cadı da sabahları gelmeyecek yani bu hafta çözebildiğim kadar bol soru çözmek istiyorum şimdi gelelim programa
Pazartesi: çarpanlara ayırma konu çalışma ve soruları
Salı: tarih giriş konuları çalışma ve karışık soru çözümleri
Çarşamba: dersanede hangi konuyu işleyeceğimizi kesin bilmiyorum onunla ilgili tekrarlar
Perşembe: tarih işlenilen konunun özetleri tekrarları
cuma: bol bol rasyonel sayı, üslü sayılar soruları elimde ne kadar versa bitirmek istiyorum
cumartesi: sorulara devam
pazar: eksik kalanlar varsa tamamlanacak konu tekrarları yaplacak

dün yazamadım vaktim olmadım
ben tarihten hergün bir konu bitiricem bu hafta beş konu bitirmem lazım
şuanda sadece tarih çalışıyorum 1 hafta sonra tarih
bitecek ben coğrafyaya geçiçem hergünde 1 saat tarihten soru çözücem dersleri bu şekilde bitircem coğrafya bittince 2 saat soru çözücem böyle yani

canım çok sağol ..ben yanlış yazmışım orayı..aslında aklımdaki o değildi..çok teşekkür ederim düzeltmeme neden olduğun için....

olsun canım bende düz lise sosyal bilimler çıkışlıydım bunları öğretmen bize yalayıp yutturtuyordu tahtaya kaldırır haritada bize sorar gösterek anlatırdık artı eksi verirdi :smiley-cool: delikafadulden ama gelin görün ki sözel şeyler hemen unutuluyor üstünde hep senelerce tekrar şart mağlesef böyle bir durumu var sözel derlerin:sm_confused:

kızlarrr dün yetiştiremedim program yazmayı hemen yazıyorum
pazartesi:matematik (özdeşlikler ve çarpanlara ayırmada kalmıştım konu tekrarı ve soru çözümü)
salı:tarih (özet çıkarmaya başlıyorum )
çarşamba:tarih (özet yerlerin sorularını çözme)
perşembe :TATıL
cuma:matematik ve tarih
cumartesi:türkçe
pazar:matematik ve hafta tekrarı

günaydın şekerler bugün öğrencim yok diye biraz uyuşuklanıyorum ama aynen devam programa dersaneye gidene kadar soru çözüyorum şimdi akşam gelincede çarpanlara ayırma sorularından devam öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

kzlar bende yazayım programımı:
ben özet çıkarak calısıyorum ilk eğitimden basladm.suan öğrenme psıkoljısındeyım.özetlrımı bıtrdm baya bı uzun sürdu.simdide bölum bölum tekrar edıp soru çözuyorm.konu baya uzun oldgu için tekrarlarımda baya vakıt alıo.

bütün hafta öğrenme psıkolojısı tekrarlara devam edıp 6-7kaynaktanda soru çömeye devam edıcem.

haftasonuda dersanem baslıo.suan tekrar yaptıgım ıcın sugun su bugun bu dıe yazmadm özetlere gectgımde günluk yazarım.ama hıcbı gun calısmadgım gun olmuyo.

HEPıNıZE IYI CALISMLAR KIZLAARR

tşk ederim kızlar kıta sahanlıgı için yazılan cvplara bende sizin dediğiniz gibi anladım ama emin olmak istedim deniz birden derinleşmiyor akdeniz ve karadenizde birden derinleşiyor okey anlaşılmıiştır ben de çalışma programımı yazayım
pazartesi:tarih+soru çözme
salı:cografya+soru çözme
çarşamba:türkçe+soru çözme
perşembe:mat.+soru çözme
cuma:mat+soru çözme
cumartesi-pazar:not geçirme soru çözme anayasa
haftasonu dersaneye gidiyorum ben haftaiçim full boş....
bakalım bugun tarih günüm bana ve sizlere kolay gele :))))

ewet ewet herkes programa uyuyor mu kaytaran var mı yoksa:)) hala işteyim bi buçuk saat sonra çıkıp ewe gidicem sonra program belli..kızlarrrr nerdesiniz

Back