2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canlarım günaydın hihoyyyt bugun evdeyim ben de yenı kalktım.dun öğrenme psıklojısınden tekrarın bi bölümünu bıtrıp 250 soru çözdm.

bugun tekrardan tekraralra gerı dönuyorum öğrenme psıko baya uzun oldugu için kendı cıkardgm özetlerı parca parca tekrar edıp soru çözuyorum.soruları hep farklı kaynaklardan çözuyorm ama.bugun de tekrara baslıcam yenıden.bı kahvaltı yapıp baslarım calısmaya.yarın da okulda veli toplantısı var rehber öğretmen olarak katılmam gerkıyo

Son düzenleme:
kızlar nerlerdesınız valla en son günaydın demıstım nerdeyse iyigeceler dılıcem hala forumda kımse yok.

bugun evdeydım baya tekrar yaptm biraz öncede 150 soru çözdm bı size bakayım dıe grmıstım.

kızlar sayısalım iyi ama sözelim kötü özet çıkartarak çalışmaya başladım bugun çoğrafyadan bir konu 6 sayfa sürdü nasıl başedicem bilmiyorum.okuyupta aklında kalan kişilerden olmak isterdim valla.hepimize kolay gelsin

kızlar nerlerdesınız valla en son günaydın demıstım nerdeyse iyigeceler dılıcem hala forumda kımse yok.

bugun evdeydım baya tekrar yaptm biraz öncede 150 soru çözdm bı size bakayım dıe grmıstım.

haklısın canım ben sabahtan beri ara ara bakıyorum kimsecikler yok heralde arkadaşlar ders çalışmaktan buraya bakmaya fırsat bulamıyor.ben sizlerin yazdıklarıyla motive oldum nerdesizin kızlar..

canım iyi geceler.bende yeni girebildim.kursum vardı bugün öğleden sonra oraya gittim.gelincede biraz dinlenip tekrar yapmaya çalıştım.şimdi yine devam edip yatıcam çok yorgunum.sabah erken kalkıp bakarım yine biraz.

iyi geceler kızlar Bugün çok yorgunum mirmirmirmir temizlik yaptım ama çok abarttım galiba yine belim çok ağrıdı fazla dersde çalışamadım içimde suçluluk duygusu ile tarihten dersanede işlediklerimizi tekrar ettim 55 soruda matematikten çözdüm imdide gözlerim kapanıyo herkese iyi uykular öpüyorum siziopuyorumnanaktan

herkese günaaydıınn kızlar bugün programlarımızı yazıyoruz kaytarmak yok planlı çalışıyoruz bundan sonra bende böyle daha iyi motive olacağımızı düşünüyorum hem programlarımız birbirimize örnek olacak hemde böyle daha iyi motive olup kaytarmadan daha iyi devam edebilice bence hihoyyyt

merhaba kızlar
nasıl gidiyor çalışmalar
ben eski kitaplarımdan bakıyorum şimdilik
bu hafta yeni basımlarını alacağım inşallah

herkese merhaba kızlar..ya bir şey soracağım ingillizceyi hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz.ben kitap alayım diyorum.ama bilemedim yaa..girecek olanlar bana söyler mi acep :::::::D

herkese merhaba kızlar..ya bir şey soracağım ingillizceyi hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz.ben kitap alayım diyorum.ama bilemedim yaa..girecek olanlar bana söyler mi acep :::::::D

canım merhaba
ingilizceden önemli olan bol bol kelime çalışmak ve soru çözmek
gramer sorusu fazla gelmiyor geri kalan sorularda da kelime bilmek gerçekten çok önemli
kitapların bilgi açısından pek farklı olacağını sanmıyorum

selam kızancıklar :)) Hadi bakalım hazır olsun herkes... Akşama yazıoruz programları!!
Gerçi şimdi müsait olursam yazarım birazdan yine de...
Bugün benim tv günüm :) Gerçi tv izleyecek
kendimi ödüllendirecek bişeyde yapmadım haftasonu... Hiiiiç çalışmadım
:( ama olsun moral depoladım... Ben asker yolu da bekliorum ya iice kafayı bozdum buaralar :((
derse konsantre olup kafamı dağıtmam lazım
bi de bende hiç olmayan bişeyler olmaya başladı, hep uyuyakalıorum..
Bi bakmışın akşam saat 7de uyuyup kalmışım...
Artık programda olacağına göre uyuyup kalsam da telafi ederim :)
Öptüm kızlar, programımla birlikte görüşmek üzere :))

selam kızancıklar :)) Hadi bakalım hazır olsun herkes... Akşama yazıoruz programları!!
Gerçi şimdi müsait olursam yazarım birazdan yine de...
Bugün benim tv günüm :) Gerçi tv izleyecek
kendimi ödüllendirecek bişeyde yapmadım haftasonu... Hiiiiç çalışmadım
:( ama olsun moral depoladım... Ben asker yolu da bekliorum ya iice kafayı bozdum buaralar :((
derse konsantre olup kafamı dağıtmam lazım
bi de bende hiç olmayan bişeyler olmaya başladı, hep uyuyakalıorum..
Bi bakmışın akşam saat 7de uyuyup kalmışım...
Artık programda olacağına göre uyuyup kalsam da telafi ederim :)
Öptüm kızlar, programımla birlikte görüşmek üzere :))

öncelikle Allah kavuştursn cnm
ne zordur asker yolu beklerken ders çalışmaya çalışmak
nişanlımın yolunu gözlerken okula dersi bile dinleyemezdim zemuszemus
evet bu akşam programlar gelecek mi kızlar
bana da yol göstermiş olursunuz biraz opuyorumnanaktan

öncelikle Allah kavuştursn cnm
ne zordur asker yolu beklerken ders çalışmaya çalışmak
nişanlımın yolunu gözlerken okula dersi bile dinleyemezdim
evet bu akşam programlar gelecek mi kızlar
bana da yol göstermiş olursunuz biraz

Sorma canım çok zormuş çooookkk... ınsan yaşamayınca anlamaz hakkaten..
Bi de hiç bu kadar ayrı kalmamıştık
herşey çok zor gelio, sen de yaşadığına göre anlıosun valla beni...
Dediğim gibi uyumak istiyorum hep, bunalımda gibi :((
Ders fln çalışmak bir taraftan oyalar beni işte, bi bakmışın aylar geçmiş diorum içimden..
akşama yazalım da herkes birbirinden örnek alsın programları...
Halkbank sınavına da az kaldı.. Zaman daraldıkça ve ben çalışmadıkça umudum da azalıor ya neyyse :((

Sorma canım çok zormuş çooookkk... İnsan yaşamayınca anlamaz hakkaten..
Bi de hiç bu kadar ayrı kalmamıştık
herşey çok zor gelio, sen de yaşadığına göre anlıosun valla beni...
Dediğim gibi uyumak istiyorum hep, bunalımda gibi :((
Ders fln çalışmak bir taraftan oyalar beni işte, bi bakmışın aylar geçmiş diorum içimden..
akşama yazalım da herkes birbirinden örnek alsın programları...
Halkbank sınavına da az kaldı.. Zaman daraldıkça ve ben çalışmadıkça umudum da azalıor ya neyyse :((

Anlamaz mıyım cnm ya
aynı benim ruh halimdi
dersler hak getire
telefon elden düşmez kulaklar hep onda =)
gerçekten çok zor ayrılık hele asker yolu beklemek daha bi zor
tekrardan Allah tez zamnda kvuştursn cnm
nasipse ne zmn bitiyor hasretlik
halkbankasının sınavı kasım sonuydu değil mi
bi tanıdk girecek ordan duymuştum
mübarek kpss sınavı gibi bi snv yapcaklarmş galiba
Allah yardımcınız olsun cnm
hepimizin yardmcısı olsun :Saruboceq:

canım merhaba
ingilizceden önemli olan bol bol kelime çalışmak ve soru çözmek
gramer sorusu fazla gelmiyor geri kalan sorularda da kelime bilmek gerçekten çok önemli
kitapların bilgi açısından pek farklı olacağını sanmıyorum

doğrusun canım ,bilemedim nerden başlayım çalışmalara...programımı nasıl hazıırlayım onu da bilemedim..en doğrusu sanırım kelime çalışmak yine de..çıkan sorulara bakmak vs.bu arada ben de halkbankasının sınavına gireceğim.bakalım mülakatın olduğu her yerde torpil vardır ama yine de bir umut ,çıkan sorulara bakacağım ,yiyecek ekmeğimiz varsa olur nasip....

herkese başarılar.ben bugün karışık matematik çözdümmmmmmmmm ...vicdanen biraz rahatım.yarın dersanem var ..gelince de ufak bir tekkrar.yine yazarım..

bende bugun bissürü yaprak test aldım tarih cografya matematik 1.5 liraydı kaçırmadım çok soru çözmek en önemlisi bakalım emeklerimiz inşallah boşa çıkmaz....

kızlarr ıyı aksamlar nasılsınız ben de bugun toplantıdaydm ordan carsıya ındım dersneye falan ugradm baya oyalandm carsıda. ders programını aldım bu cumartesı baslıo da dersane.henuz ders calısmadm daha tekrarıma devam edıcem öğrenme psıkollljısınden

kızlar bende size bişe sormak istiyorum kıta sahanlıgı neydi düşünüyorum aklıma gelmedi netten baktım tam anlayamadım denizin birden derinleşmesimiydi tam tersi bişemiydi neydi bilgisi olan varmı

kızlar bende size bişe sormak istiyorum kıta sahanlıgı neydi düşünüyorum aklıma gelmedi netten baktım tam anlayamadım denizin birden derinleşmesimiydi tam tersi bişemiydi neydi bilgisi olan varmı

canım karanın denizin içindeki uzunluğu desem tam anlaşılır mı..mesela ege de kıta sahanlığı geniştir deniz birden derinleşmez ve dağlar dik denize gibi ...

ay anlatabildim mi :D

Son düzenleme:
Back