2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar gecen seneden elimde ihtiyaç pegem ve karacan yayınları var eğitimden
burda okuduklarım beni gk için data almaya yönlendirdi.
şu tarih ve vatandaşlığı halletmem lazım
türkçe ve matematik için kaynak almam sanırım elimdekiler yeterli olacaktır
matematik olayını nasıl halledicem hiç bilmiyorum
geçen yıl kursta görmeme rağmen temelim olmadığı için çok zorlanmıştım
tam bir baş belası oldu bana
diğer derslerden elimden geldiğince soru kaçırmamalıyım ki matematik açığımı kapatabileyim.
bu sene 78 den kapattı ingilizce seneye ne olur Allah kerim
en az 80 almalıyım offf offffff :gitme:

Topiğimizin güzelleri merhabalar,

Grubumuz ilk kurultuğu günlerde düzenli olarak planlarımızı yazıp
birbirimizi motive ederek ilerlerken
artık sadece motive etme kısmını yapıp planlarımızı yazmıyoruz
dolayısıyla bir plansızlık ve boşvermişlik içinde
sadece aklımıza geleni çalışoruz (ya da ben şahsen öyleyim)
bayram öncesinde düzene girmeye başlayan grup
bayram sonrasında tamamen disiplinsizleşti!!
Hani bizim planlarımız hani bizim cezalarımız?
Çalışmayınca hiç bir yaptırım yok??
Sizleri bilmiorum ama benim bünye ceza almayınca iş yapmıo mafoldumben
Bu sebeptendirki pazar gününden itibaren haftalık ya da günlük planlar belirtip onlara uymayanı haftanın sonunda cezaya tabi tutmayı teklif ediyorum tekrardan!!
(aslında kurulurken böyleydi şartlar ama unutuldu işte...)
Ve ceza konusuda da cezayı hakettiğine inandığımız kişiye cezayı verecek olan kişi
"ben planımı uygulayamadım" diyen kişiden sora girecek ilk kişi olsun!!
Yani kim cezayı hakediosa ondan sonra gelen ilk kişi cezasını kessin hemen kaydirigubbakcemile5
dolayısıyla planını uygulamayan kişiyi boşlamış olmayalım..
Ne dersiniz? Gerçi gruba girmeyi isteyen herkesin
zaten bunları kabul edeceğini tahmin ediyorum
ama evet varım demek yerine
Pazar akşamı herkes planını girerse topiğe
ihtiyacımız olan cevabı zaten almış oluruz zemuszemus

Hadi bakalım bekliyorum pazarı şekerler opuyorumnanaktan

bende bu gruba senin dediğin gibi kurallar ve cezalar olduğu için girmek istemiştim ama baktım kimsede bi hareket yok bence böyle yapmak bizi daha çok motive edecek ben varım pazar günü bi hafta boyunca ne çalışcaksak onu yazıcaz heralde programı yapıp yazıcam kaydirigubbakcemile4

diğer derslerden elimden geldiğince soru kaçırmamalıyım ki matematik açığımı kapatabileyim.

diplomalı ev hanımları olarak hepmizde aynı dert var bunu içimize sindiremiyoruz ve bunun için bişeyler yapmak zorundayız oda düzenli ve sistemli çalışmaktan geçiyo bende kpss daha önce girdim tabi çalışmadan şimdi o günlerin pişmanlığı var dahada geç olmadan bu seneyi iyi değerlendirmemiz lazım bana 80 yetmez en az 90 almam lazım işletme mezunu olarak ama yapıcam inşallah çünkü özel sektörden ağzı yanmış biri olarak memur olmayı çok fazla istiyorum cokacimcoook

diplomalı ev hanımları olarak hepmizde aynı dert var bunu içimize sindiremiyoruz ve bunun için bişeyler yapmak zorundayız oda düzenli ve sistemli çalışmaktan geçiyo bende kpss daha önce girdim tabi çalışmadan şimdi o günlerin pişmanlığı var dahada geç olmadan bu seneyi iyi değerlendirmemiz lazım bana 80 yetmez en az 90 almam lazım işletme mezunu olarak ama yapıcam inşallah çünkü özel sektörden ağzı yanmış biri olarak memur olmayı çok fazla istiyorum cokacimcoook

arkadasım bende ısletme mezunu olarak gırıcem hangı kaynaklardan calısmayı dusunuyosun yazarsan cok sevınırımopuyorumnanaktan

arkadasım bende ısletme mezunu olarak gırıcem hangı kaynaklardan calısmayı dusunuyosun yazarsan cok sevınırımopuyorumnanaktan

ben ihtiyaçın moduler setini aldım geçen senedende finalin kitabı vardı konu anlatımı sadece ihtiyaçtan çalışmayı düşünüyorum kafamı karıştırmamak için örneğin tarihten konuları bitirincede diyer tüm kaynakların soru bankası yada yaprak testlerini alıp onlarla devamlı tekrar yapmayı planlıyorum

kızlar çok güzel bi topik bende işletme lisans mezunuyum dersaneye başladım şimdilik çalışmalarım iyi inşallah hiç sıkılmadan böle çalışabilirim ama beni en çok korkutan vatandaşlık nasıl çalışıyonuz nerden çalışıyosunuz yardım edin....

Ben bugün rasyonel sayılar ve üslü sayılardan biraz konu çalıştım çok başım ağrıdı bugün hala da devam ediyor şimdi sorularını çözücem fazla çözemem heralde ama biraz zorlıcam kendimi görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Ben bugün rasyonel sayılar ve üslü sayılardan biraz konu çalıştım çok başım ağrıdı bugün hala da devam ediyor şimdi sorularını çözücem fazla çözemem heralde ama biraz zorlıcam kendimi görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Allah kolaylık versin canım
Matematik deyince tüylerim diken diken oluyor ama napalım katlanıcaz :sinifsinif:

mecburen katlanıcaz canım mafoldumben bu yıl son olur inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun

amin cnm amin inş hedeflerimize ulaşırız
aslında beni sinir eden matematikten ziyade 8 senedir matematik görmediğim halde beni bu dersten sorumlu tutmaları
nefret ediyorum bu sistemden :oklava:

benim gittiğim dersanede datanın tarih anayasa ve coğrafyasını önermişti canım onları aldım ama daha pek başlamadım sözel çalışmaya dersane ile birlikte yürütmek istiyorum bende tarihi hiç sevmiyorum ve yapamıyorum :sm_confused: bende halkla ilişkiler mezunuyum ama benim önlisans sınav eylülde yani konuları iyice beynime kazıya kazıya gitmem lasım bu yıl :bbo: bizim atamalarımızda çok az oluyo oyüzden 90nı garantilemem gerekiyo senağlama :Saruboceq:

benim gittiğim dersanede datanın tarih anayasa ve coğrafyasını önermişti canım onları aldım ama daha pek başlamadım sözel çalışmaya dersane ile birlikte yürütmek istiyorum bende tarihi hiç sevmiyorum ve yapamıyorum :sm_confused: bende halkla ilişkiler mezunuyum ama benim önlisans sınav eylülde yani konuları iyice beynime kazıya kazıya gitmem lasım bu yıl :bbo: bizim atamalarımızda çok az oluyo oyüzden 90nı garantilemem gerekiyo senağlama :Saruboceq:

canım ya Allah yardımcın olsun inşallah inşallah hedefine ulaşırsın :Saruboceq:
okusak bir dert okumasak bir dert şuraya bak oku oku işe girmek için tekrar sınav sınav
ben de datayı alıcam sanırım herkes çok memnun kaldığını söylüyor
cnm tarih evet biraz nankördür tekrar etmezsek hemen unutuyoruz
önemli olan bol bol soru çözmek
soru çözdükçe insanın bildiği şeyler de fazlalaşıyor
son zamanlara doğru da güzel bir tekrar
sınava kadar sürekli soru çözmeni öneririm cnm
sayısı önemli değil bir gün 10 çözersin bir gün 100
ama sorusuz günün geçmesin a.s

akşamları çalışıyo olman çok güzel ben çalışamıyorum :kahve:sadece tekrar için kocama zorla konu anlatıyorum oda anca 20 dak sürüyo zaten bebiş olduğundan beri erkenden uykum geliyo:CüvCüv:

öyle canım benimde çok uykum geliyoda atlatıyorum akşamları ama sabahları kalktığımda evde kimse olmadığından atlatamıyorum uyuyakalıyorum o canımı sıkıyo işte.neyse alışıcaz artık

kızlar çok güzel bi topik bende işletme lisans mezunuyum dersaneye başladım şimdilik çalışmalarım iyi inşallah hiç sıkılmadan böle çalışabilirim ama beni en çok korkutan vatandaşlık nasıl çalışıyonuz nerden çalışıyosunuz yardım edin....

hoşgeldin aramıza canım.ben vatandaşlığa özet çıkarark çalışıyodum ama daha başlamadım ona.yargıdan çalışıyorum

Topiğimizin güzelleri merhabalar,

Grubumuz ilk kurultuğu günlerde düzenli olarak planlarımızı yazıp
birbirimizi motive ederek ilerlerken
artık sadece motive etme kısmını yapıp planlarımızı yazmıyoruz
dolayısıyla bir plansızlık ve boşvermişlik içinde
sadece aklımıza geleni çalışoruz (ya da ben şahsen öyleyim)
bayram öncesinde düzene girmeye başlayan grup
bayram sonrasında tamamen disiplinsizleşti!!
Hani bizim planlarımız hani bizim cezalarımız?
Çalışmayınca hiç bir yaptırım yok??
Sizleri bilmiorum ama benim bünye ceza almayınca iş yapmıo mafoldumben
Bu sebeptendirki pazar gününden itibaren haftalık ya da günlük planlar belirtip onlara uymayanı haftanın sonunda cezaya tabi tutmayı teklif ediyorum tekrardan!!
(aslında kurulurken böyleydi şartlar ama unutuldu işte...)
Ve ceza konusuda da cezayı hakettiğine inandığımız kişiye cezayı verecek olan kişi
"ben planımı uygulayamadım" diyen kişiden sora girecek ilk kişi olsun!!
Yani kim cezayı hakediosa ondan sonra gelen ilk kişi cezasını kessin hemen kaydirigubbakcemile5
dolayısıyla planını uygulamayan kişiyi boşlamış olmayalım..
Ne dersiniz? Gerçi gruba girmeyi isteyen herkesin
zaten bunları kabul edeceğini tahmin ediyorum
ama evet varım demek yerine
Pazar akşamı herkes planını girerse topiğe
ihtiyacımız olan cevabı zaten almış oluruz zemuszemus

Hadi bakalım bekliyorum pazarı şekerler opuyorumnanaktan

çok iyi düşünmüşsün canım.ben başlarda yazıyodum kimse yazmayınca bıraktım.bence yeniden başlıyalım.pazar günü yazsın herkes.günlük çalışmalar hakkında da bilgi verilsin bence

iyi geceler kızlar.bu saate ayaktayım misafir vardı gitti bende bi bakıyım dedim. misafir geldiğinden pek bakamadım.bugün 1,5 saat çalışmışımdır ingilizce çalıştım.akşamda canımı sıkan olay oldu birazda işim vardı ondan az oldu böyle.sabah erken kalkcam kursum var öğleden sonra.tekrar yapmam lazım

Back