2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

gunaydın kızlarrr ayy ben de bı garıp hissedıyorum kendımı yenı kalktım sayılır ve bı baktım kı hasta olmusum sınavdan sonra beklıyordum allhtan da yarın gelmedı agrım da var ya kızlar calsıcakmısınz bugün

canlarım bugun kendınızı cok yormayın dısarı cıkarsanız da cok fazla dısarda kalmayın. aksam recep ivedık var onu izleyın stres atmamıza yardımcı olur belkı gülerızkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar!!!!! ben hala çalışıyorum :):) son kalan denememi çözdüm güvenderden moral oluyo 94 net dün yediiklimin sitesinde son prova diye bi deneme yüklemişler onun genel kültürünü yaptım moral sıfır oldu resmen türkiye geneli sınavlarındaki en kazık soruları toplamışlar sakın çözmeyin...zaten siz çalışmayı bıraktınız gördüğüm kadarıyla ...

biraz önce denemesini yaptım ihtiyacın 11. denemesi. zor değildi aslında hatta güzel sonuç bekliyordum yine matematiğe zamanım yetmesede 12 net yaptım sadece matde.

74 netle bitirmişim. ne kadar iğrenç değilmi. üstelik elimde bilgiler var ben uygulayamamışım kahretsin.
yapamıcam sanırım ben. kahretsin pazar günününde üstümde stresi deli gibi, kahretsin:(((((

bende az önce şöyle bi matamatiğe baktım bazı konulara.....

dahada bakamıycam...karnım ağrıyo...bağırsaklarım bozuldu hyecandankafamçokkarıştı

başakcım sorma ben de hasta oldum olucam, deli gibi ağrım var. tam zamanını bulur.

pinkycimüzülme, sınavda çok daha iyisini yapcaz eminim.evde insan rahat çözünce kafasını tam toplayamıyo, sınavda mecburen aklına gelir her şey:lepi:

mlkavcsanad da başarılara.s.

selam kızlar

arada derede sizi takip ettim bazaren yazabildim sizlere

hepinize başarılar diliorum inş herkesin gönlüne olur

bende bu sabah hastalandım karnım ağrıoo

ama yarın rahat olurum

sınav yerimi sınıfımı sıramı gördüm birkaç soru çözdümm geldim dünn

inş iyi geçer hepimiin emeklerimizin karşılığını alırız

kızlar sabah uyunaınca burnum kanadı, biraz gribim, üzerine streste aklenince:sinifsinif:uffff şu sınav ne hale getirdi bizi.
ben dışarı çıkıyorum, gezicem biraz. bu saate kadar ayılıp bayıldım. bari gezip açılayımzemuszemus

kızlar yarınki sınavda herkese başarılar diliyorum..bir sorum olacaktı vatandaşlıktan çıkarma kararını kim veriyordu bir de bu karara itiraz nereye yapılıyordu? şimdiden tşkler..

eğer ceza ise karar bir üst mahkemeye yani sulhceza ise asliye cezaya gibi ,adli olaysa yargıtaya, idari olaysa danıştaya... vs..
başarılar diliyorum ben de.

arkadaslar hepinize basarılar diliyorum ben sızı takıp edıyordum..çokk emek verdınız.emeklerinizin karşılıgını versın rabbımm..

ıyı dıleklerde bulunan bütün arkdaslara tesekkur edıyorum ınsallh hepımıızn sınavı ıyı gecer

benımde agrım var baya güncel bilgilerı cıkardım onlara göz atcam aksmaüstu de dısarı cıkcam

kızlar türkiye cumhuriyetinin ilk anayasası 1921 miydi, 1924 müydü karıştırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back