2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canlarım napıyosunz

ayyy heyecan doruktamı bende hasta oldugum ıcın bugun baya agrım vardı bıraz güncellere göz atayım dedım bakamadım pek dısarı cıktım aksamüstu 8 gıbı geldım yemek dus derken bu saat oldu sözde recep ivedıge bakcaktım yatarken göz atsam mı kı guncel bılgılere

kızlar ne cabuk gectı ya. bırbırımıze gercekkten manevı acıdan buyuk destek olduk. allah emeklerımızı bosa cıkarmaz ınsaalh

canlarım eger sınav zor gelırse herkese zor dıye düşünun suan mımse yapamıyor dıyın ve telas yapmayın

ben aksama anca gelırım cunku benım 2 bucukta egıtım bılımlerı var 2 bucuk saat sürcek

Başakçım ben de bakmadım pek güncellere ya, ne yapsam bilmiyorum..

bu arada kızlar Başak haklı, zor gelirse herkes için zor, sonuçta bu bir sıralama sınavı...

herkes yatmış galiba...ben hala güncel bilgilere göz gezdiriyorum
sınava eşim götürecek nasıl rahatladım anlatamam
bende başarılar diliyorum arkadaşlar. Allah hepimizin gönlüne göre versin.

off kızlar ben hiç uyuyamadım yaa... inşallah sınavda uykum gelmez
dün gece bir yerde sınava gitmeden önce haşlanmış patates yiyin diye bir şey okudum vaktiniz kalırsa haşlayıp sizde yiyin kızlar.hatta hemen olsun diye soyup doğrayın öyle haşlayın. nişastası zihni açıyormuş...

kızlar ilk gelen olarak yorumlarımı yapayım hemen
sınav çok ama çok kolaydı
türkçe ful yaptım
mat çok kolaydı ama ben 5 soruyu kafam karıştı sonra bakayım dedim dönemedim çok üzgünüm dönemedim yapamayacağım sorular değildi onuda fulleyebilirdim
başlarda o kadar heyecanlıydımki çok yavaş ilerledim
tarihin yarısından sonra jet hızıyla soruları çözdüm resmen doğru dürüst düşünme fırsatım bile olmadı
onun için tam bişey diyemiyorum ama kolay sorulardı
çok çok daha iyi geçebilirdi aslında bu yüzden üzgünüm
çok heyecanlandım ben şuan kafam durmuş durumda ne yaptığımı hatırlamıyorum
inşallah hepinizinki güzel geçmiştir canlarım

kızlar ilk gelen olarak yorumlarımı yapayım hemen
sınav çok ama çok kolaydı
türkçe ful yaptım
mat çok kolaydı ama ben 5 soruyu kafam karıştı sonra bakayım dedim dönemedim çok üzgünüm dönemedim yapamayacağım sorular değildi onuda fulleyebilirdim
başlarda o kadar heyecanlıydımki çok yavaş ilerledim
tarihin yarısından sonra jet hızıyla soruları çözdüm resmen doğru dürüst düşünme fırsatım bile olmadı
onun için tam bişey diyemiyorum ama kolay sorulardı
çok çok daha iyi geçebilirdi aslında bu yüzden üzgünüm
çok heyecanlandım ben şuan kafam durmuş durumda ne yaptığımı hatırlamıyorum
inşallah hepinizinki güzel geçmiştir canlarım

maşallah canım! bence de zor bir sınav değildi ama ben türkçede zorlandım ve 45 dk sürdü böyle oluncada matı yetiştiremedim 10 tane ancak yapabildim neyse artık geçti şükür stresten kurtulduk ama ben sonuçlar açıklanana kadar şüphedeyim çünkü cevap kağıdımı kontrol edemedim inşallah doğru ve eksiksiz kodlamışımdır:(

maşallah canım! bence de zor bir sınav değildi ama ben türkçede zorlandım ve 45 dk sürdü böyle oluncada matı yetiştiremedim 10 tane ancak yapabildim neyse artık geçti şükür stresten kurtulduk ama ben sonuçlar açıklanana kadar şüphedeyim çünkü cevap kağıdımı kontrol edemedim inşallah doğru ve eksiksiz kodlamışımdır:(

evet çok şükür atlattık
süre olarak bende çok zaman kaybettim genel yetenekte
inşallah hepsi doğrudur yaptıklarının
bende tarihin yarısından sonra endişeliyim çok hızlı yaptım çünki
bide cevaplar açıklansa kafam netleşecek

kızlar ben de geldim.
gece uyuyamadım ve sınava girerken çok heyecanlandım, aslında çok sakindim ama başlayınca çok panik oldum:gitme:veeee çok çok daha iyi yapabileceğim bir sınavda istediğim nete ulaşamayacağım. ihtiyaçın denemleri bile bu sınavdan daha kazıktı. resmen çok kolaydı sorular, ona rağmen heycecanlandım.

türkçeden 1 boşum var.
matematikten 22 tane yaptım ve vakit yetse çok rahat 25 e çıkardım.
tarihten hepsini yaptım, çok güzel geçti.
coğrafyadan da hepsini yaptım, o da çok güzeldi.
anyasadan çok üzgünüm. tamam yaptım ama o kadar hukuğun temel kavramlarını yaladım yuttum ama onlardan gelmedi, boşa parçalamışım kendimi. sanırım 3 boşum var.diğerlerini yaptım.

kızlar cidden sorular çok kolaydı ama sınav stresi başka bir şeymiş:umursamaz:

90 netin üzeri gelebilir:Saruboceq:ama normalde 100 net yapabileceğim bir sınavdı.klaydı bence ama üzüldüm, daha iyi yapabilirdim.

şuan sınavda olanlara Rabbim kolaylık versin:Saruboceq:

merhaba kızlar.
benim söyleyeceklerim de sizden pek farklı değil. türkçede o kadar çok zaman kaybetmişim ki genel kültür ve matematik için 1 saat 5 dk.m falan vardı...çoğunda doğru şıkkı bulduğumu düşündüğümde kalanını okumadım ve çok düşünmeden işaretledim soruları... matematikte gözüme zor gelenleri bırakıp 23 tane işaretledim ve diğerlerine bakamadım (çünkü ben en son matematik yapıyorum) vatandaşlık kasmışlardı biraz bence. tarihte sadece bilgiydi nerdeyse...
o kadar heyecanlıydım ki soru kitapçıklarını dağıtmaya başladıklarında ben de ağlamaya başladım. daha sakin olsaydım daha iyi olabilirdi...
ama atlattık çok şükür, umarım puanlarımız da iyi gelir

pikolata çook sevindim canım
evet bencede çok daha güzel geçebilirdi
bende buna çok üzülüyorum
bende çok heyecanlandım
o kadar stres yapacak bişey yokmuş
ben coğ ve vattan dolayı tam kestiremiyorum netlerimi
ama ben son zamanlarda çok ara verdiğim için bu kadarda ümidim yoktu

ya memurlar.net soru ve cevapları yayınlamış. baksak mı ki acaba? moralimiz bozulur mu? bakmasak daha mı iyi? ne düşünüyosunuz?

kızlar ya bu kadar kolay olmasına rağmen öldüm soruları çözerken, zor olsa bayılırdım herhaldesempatiksalakcinnisınavdan çıkınca ağlamamak için zor tuttum kendimi, sinirlerim bozuldu stresten. Allah tan abim hemen yanıma geldi de kafam dağildı. bu arada abim farklı bir sınıfta gözetmenlik yaptı:gitme:,çok üzüldüm.aynı sınıfta olsak heyecanlanmazdım.

Back