2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

pikocum teşekkür ederim cnm , öylede işte yine de sınav stresiyle beraber pek anlamıyorum güzelliğini,
sınav da allah korusun kötü geçerse çokdaha kötü geçecek o günümde:( allah korusun, inşallah hepimizin bildiği yerlerden gelir.

elektra cnm çoktşkederim link için.

kolay gelsin arkadaşlar.

allah yardımcımız olsun

merhaba kızlar...
Pikocum sanırım onlar tektonik göller.... biz MÜSıBET HAZAR diye kodladık...
Manyas
Ulubat
Sapanca-Seyfe
ıznik
Burdur-Beyşehir
Egirdir-Eber
Tuz
Hazar
ben fiziki coğrafyaya ezberlemek üzere bakmadım, bizim coğrafyacı ezber sormayacaklar dedi :))) zaten ezberlemeye kalksam da aklımda kalmaz ki hepsi :)

Son düzenleme:
Bebekkafa sınavın daha iyi geçer umarım....
bu arada az önce kayınvalideciğim aradı ve 1 hafta sonra teşrif edeceğini bildirdi, bi yandan sevindim, bi yandan üzüldüm.... annemi çok özledim :( bi an önce gelip dönseler, ben de anneme gidecektim
Kızlar ben şimdi matematik tekrarı yapıcam kısaca, sonra da bırakıcam. eşimin kesin talimatı var bu hususta :)
vatandaşlığı da tekrar edemedim ama ne yapayım artık, çok yanlışım çıkmıyo onda, o da böyle oluversin....

kızlar su saat oldu hıc bısı calsımadım dön dolas yat kalk derken bu saat oldu vatandslıga göz atmayı düşünuyordum ama yapamıcam galıba

kızlar buara da kandılınız mübarek olsun ınsallh dualarımız kabul olur

patıskacım kıymetlı kayınvalıdecıgın mı gelıyor gözunaydın

çok hissizim.. duygularım alınmış giBi.. nasıl tuhaf Bir duygu Bu.. olmayacağini düşünüyorum da kaBus giBi geliyor.. Allahım hepimizin yanında olsun.. inşallah hepimiz Bi derinden ohhhhhhh çekeriz.. inşallahhhh..

kızlar bıraktım....
artık Allah sonumuzu hayır etsin.
bu mübarek gecede dileğim, hepimizin, tü emek verenlerin dualarının kabul olması ve atanmamız....:Saruboceq:

günaydıın kızlar
çok kötüyüm 1 haftadır o kadar çok çalıştımki resmen beynim zonkluyor
keşke çok fazla ara vermeseydim
2 -3 tane deneme yaptım berbat hepsi çorba olmuş
80 neti bile bulmuyor artık hiiç umudum kalmadı
sabaha kadar uyumadım abuk subuk rüyalar gördüm

günaydınn ne yapıyosunuz bıraktınız mı çalışmayıı ayyy napcazz heyecan geldiiiikaydirigubbakcemile2

kızlar yarın bu saatlerde sınavda olucazeyvahedigeldismileufff ben çok sakin bir insanımdır normalde, hiç heyecan yapmama ama bu sınav beni mahvetti ya. tüm dengem bozuldu.

patiska çok teşekkür ederim, çıkarsada en azından kodlamadan çağrışım yapar.anayasadan uluslar arası kur. baktın mı, yüzeysel baktım ben. hangisine üyeyiz, hangisinin kurucusuyuz vs. aklımda kaldıysa tabi. idareyede yüzeysel baktım.inşallah ayrıntılı sormazlar:Saruboceq: demek kayınvaliden geliyorkaydirigubbakcemile3gözün aydın.

başakcım sorma, sözde ben dün neler nelerrrr bitiriyordum, çoğu kaldıkaydirigubbakcemile3

fotoscum çok üzülme ara vermesende bakmayınca unutuluyor. sinir oldum yasama, yürütme, yargıyı kaçıncı bitirişim. biraz bakmayınca gene unutuyorumsempatiksalakcinniben de sabaha kadar saçma sapan rüyalar gördüm. insan bir kaç sınav sorusu görür:dilcikar:bari işe yarardı.

ınş.herkes emeğinin karşılığını alır kızlar..ben evde kendi çapımda çalıştım ekimden beri...her seyi az cok hallettim de şu vatandaşlık beni hala çıldırtıyor ne olacka bilmiyorum idare hukukundan nefret ettim inş.atanırım da kurtulurum tüm kitaplar geri dönüşüme gidecek...benim bi 82 83 almam şart hayırlısı...

günaydınn ne yapıyosunuz bıraktınız mı çalışmayıı ayyy napcazz heyecan geldiiiikaydirigubbakcemile2

ben daha yeni uyandım ve gözümü açamıorumkafamçokkarıştıyarın sabah cin gibi olmamız gerek, bu gidişle sınava uykulu uykulu giricem. terihten konu tekrarı yapayım diyorum, içim rahat etmeyecek:lepi:

ecesu nasılsın? ay hepimiz çok heyecanlıyız:bbo: hem oku üniversiteyi bitir, hem sınava gir ya, olucak iş mi:delphin:

kızlar yarın abim benim okulumda gözetmenlik yapıcakmışdelikafaduldenduyunca sevinçten havalara uçtum. aynı binada değiliz, sanırım birlikte gidemiycez. onun 8.30 da orada olması gerekiyormuş. onunla gidersem sınava kadar 1 saat napıcam ya:sm_confused:

bence gitmeyin onunla orda beklemek cok stresli olur ben sınava 45 dak.önce gelin deseler de 25 dak.önce gidicem..beklemek sıkıcı olur..

Back