2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ecesu benim kitaota yalnız 1 demiş cevaba. cevap mıyanlış bende. senin busoruya cevabı yalnız 2 mi demiş kitabında bi kontrol edebilir misiniz rica etsem varsa çıkmış soru kitabınız. 2005 in 41 . sorusu cevap nedir?

canım yalnız 2 cevap.

acıklması da su sekılde:kıyı ege bolumde ovaların kıyılardan iç

kesımlere kadar sokulması iklım kosullarının elverıslı olması ve sulama

tesislerının bulunması endüstri bıtkılarının ( zeytın üzüm tütün pamuk )
cok cesitlı ve verımının yuksek olmasını saglamıstr.

fakat kıyı ege bolumde cok sayıda ve cesıtlı endstrı kuruluslarının

bulunması endustrı bıtkılerının cok cesıtlı ve verımlı olmasının sebebı degıl sonucudur.

kızlar ben kaçtım, türk kahvesi yapıcam kendime, sonra anlatım bozukluğuna bakıcam biraz. son bir kaç denemede hepsini yanlış yaptım dasempatiksalakcinniinsan bari 1 tane tutturur.

kızlar benbu kitaptan bakamıcam artık perişan etti beni hep yanlış cevaplar şok oldum. nerden bakabilirim geçmişe çıkmış sorulara. ösymnin sitesindede yok hepsi.:((((

ya kızlar ya deli etti beni bu kitap ya son 5 gün içinde inşallah yanlış şeyler öğrenmemişimdir.

bildiğimide yanlış yaptırıolar evet pikocum. pikocum sanada patiska demişim ya kusura bakma. kafam karışık.

patiska gelmedi herhalde bugün hiç.

of yorgunum. ben çıkmış sorulara da bakamıcam artık herhalde:((( nerdenbakabilirim internetten:((

pinkycim ösym sanırım 2006 veya 2008 den sonra çıkmış soruları yayınlamaya başladı. daha önceki yıllarda kpss sorularını yayınlamıyordu. bu soruları sınava girenler çıktıktan sonra yazmışlar. dikkat ederseniz genel yeteği yok. bunlarda ösymnin cevabı değil yayınevleride kafasına göre cevap yazmış.

evet ecesu sitesinde yok napıcam ben:(( aklıma yatmayanları mı sorsam size. bukadar önemli bi konuda bi kitapta nası böle hatalar yapmışlar aklım almadı:(( napıcam bilmiyorum:(( bakmayayımmı artık bu kitaba ben:((

kpss bilgi sınavı olduğu için uzmanlar son günlerde test çözümünden çok konu tekrarı yapılmasını öneriyormuş. bilginize arkadaşlar...

2009un tarihten 4,7,9,20,23,26 sorularının cvplarını verebilirmisiniz bana lütfen kızlar

merhaba kızlar...
Pinky'cim çok gerginsin... hatta bu akşam bırakıyoruz artık tamam mı? sen benden de paniksin, bana eşim yasakladı ben de sana yasaklıyorum...
tatlım benim, senin kitabın çözümü yanlış vermiş, ben de karacandan baktım yalnız 2 demiş, ama senin 41 diye sorduğun soru karacanda 37diye geçiyor, dolayısıyla sorduğun soru numaralrı aynı olmayabilir.. ama ben yine de söyleyeyim
4.C 7.D 9.E 20.D 23.A 26.B eğer kafana yatmayan olursa sorudan bi kaç kelime yaz bakayım aynı soru mu....
Ecesu haklısın canım. ben de bıraktım testleri... ama bugün dayanamayıp 2008i çözdüm, ne kadar ilerleme sarfetmişim diye, ben 2008e girmiştim çünkü...
bugün tarih, coğrafya tekrarı yapıp, akşama matematik bakıcam bırakıcam. tabi bunların hepsi bugün nasıl yetişecek o kısmını bilmiyorum :)))
ee siz nasılsınız kızlar???

Son düzenleme:
tşk ederim patiska ecesu cnm sanada çok tşkederim uğraştırdım sizi..
patiska cnm benim,evet paniğim maalesef bi de, üzerimde sınavın ertesi günü pazar günü istemeye gelecekler ya onunda stresi var 2 stres üst üste geldi, biraz da o yuzden iki kat gerildim. ben son güne kadar çalışıcam cnm, tekrarlarımı yapıcam kesinlikle bırakmıcam yani, sıcaklıgı kaybedersem hepsi uçuyor bende. yarın bir tek göz gezdiricem. bitanede deneme çözücem sabah.bugünde öyle sadece bi deneme çözdüm

. şimdi bi deneme çözdüm ihtiyacın 10. denemesi 76 net cıktı. neyse artık canımıda sıkmıyorum öğrenebildiğim yapabildiğim kadar walla.

patiska cnm benim,evet paniğim maalesef bi de, üzerimde sınavın ertesi günü pazar günü istemeye gelecekler ya onunda stresi var 2 stres üst üste geldi, biraz da o yuzden iki kat gerildim. ben son güne kadar çalışıcam cnm, tekrarlarımı yapıcam kesinlikle bırakmıcam yani, sıcaklıgı kaybedersem hepsi uçuyor bende. yarın bir tek göz gezdiricem. bitanede deneme çözücem sabah.bugünde öyle sadece bi deneme çözdüm

. şimdi bi deneme çözdüm ihtiyacın 10. denemesi 76 net cıktı. neyse artık canımıda sıkmıyorum öğrenebildiğim yapabildiğim kadar walla.

canım ihtiyacın zopzor denemesiyse canını sıkma onlar cok zor cidden ve gereksiz hatalar var türkceden özellikle yanlış sorular var eşim de ben de hatal ıcevap soru bulduk tarihinde bile ...kolay gelsin...

yok cnm keşke zopzor olanı olsaydı ama değil maalesef şu 15 li paketinin 10.su

tşk ederim.

2009un tarihten 4,7,9,20,23,26 sorularının cvplarını verebilirmisiniz bana lütfen kızlar

pinkycim dikkat et, her kitapta soru sıralaması farklı.terihten 4. soru benim kitabımda, atıyorum 10.soru olabilir. bizim dershane vermişti, ihtiyaç var elimde. netten bilmiyorum nerden bakabilirsin. elindeki kitapta çok yanlış çıkıyorsa çözme derim, konu tekrarı yap.olumunekankayizsmile

inanmıyorum:lepi:hayırlı olsunopuyorumnanaktanevet stres olmakta haklısın ama şöyle düşün: sınava girip kurtulucaksın ve ertesi gün hayatınını en güzel günlerinden birini yaşayacaksınzemuszemus

kızlar coğrafyadan gölleri falan çalışacakmısınız? dershanedekiler BASıT MUHASEBE diye kodlamışlardı ama not almamışım, bilen var mı açılımını?

sınavdan sonra boşluğa düşeceğiz:bbo:hergün yaşadığımız stresin ardından gevşemek nasıl bir şey acabadelikafadulden

Günaydın kızlar

2005 kpss nin 41. sorusuna bi bakabilir misiniz , patiskam sen coğrafya videolarından canlı soru sorabiliyorduN ya da hocanın mailine. Ben bu soruyu anlamadım da eğer siz anladıysanız bana anlatabilir misiniz, ya da hocaya vs sorabilir misiniz kızlar.

1. Ovaların kıyılardan iç kesimlere kadar sokulması
2. Çok sayıda ve çeşitli endüstri kuruluşunun bulunması
3.İklim koşullarının elverişliolması
4.Çok sayıda sulama tesisinin bulunması

Ege bölümünde endüstri bitkilerinin çok çeşitli ve verimin yüksek olmasında yukarıdakilerden hangilerinin önem taşıdığı savunulamaz?

Şimdi 3 ve 4 önem taşır doğrudur.Ama 2 yede önem taşır demiş.

coğrafya hocası videoda, bi yerde endüstri kuruluşlarının çok olması o yerde endüstri bitkilerinin çeşitli olmasını sağlamaz demişti. e mantıklıda bu mantık en doğrusu . Aksine demişti Endüstri bitkilerinin bir yerde çeşitli olması, orada endüstri kuruluşlarının fazla olmasını sağlar demişti.

Şimdi bu soruda: çok sayıda endüstri kuruluşunun bulunması, bu yerde endüstri bitkilerinin çok çeşitli ve verimli olmasında önem taşır anlamı çıkmıyor mu?

Gerçekten kafam çok karıştı bu konuda nolur bana yardım edermisiniz.

sorunun çözümlü kitapta açıklamasında: ege bölümünde endüstri bitkilerinin çeşitliliği sebebiyle çeşitli ve çok sayıda endüstri kuruluşu vardır yazıyor. İyi de soruda ise egede endüstri bitkilerinin çeşitli olmasında yukarıdakilerden hangisi önem taşır diyor. ANLAMADIM:(((

canım baktım ben yalnız 2 diyor bendede. endüstrinin çok olması verimliliği etkilemez. ama verimlilik endüstrinin çok olmasını etkiler. cevap doğru yani

kusma smiley i yok muuuuuuuuuuu

midem bulanıyo artıkk:sinifsinif:

bugün 9 da kalktım biraz tarihe baktım,sonra 2009 u yaptım,sonra vatandaşlığa baktım...beynimden ateş çıkıyo sanki,kafam infilak edecekklaelaelaelaelae

sonuç 77 net....berbatttt.....matematik yapamadımki doğru dürüst...8 tane anca yaptımsenağlama

dahada çalışmıyom ben.....dahada olsa gitmem davosa...öff ne diyom ben yaakafamçokkarıştı

Back