- 1 Haziran 2009
- 1.876
- 228
- 688
- Konu Sahibi Pimpirikli
- #9.681
21 anayasası çünkü cumhuriyet 1923 te ilan edildikızlar türkiye cumhuriyetinin ilk anayasası 1921 miydi, 1924 müydü karıştırdım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21 anayasası çünkü cumhuriyet 1923 te ilan edildikızlar türkiye cumhuriyetinin ilk anayasası 1921 miydi, 1924 müydü karıştırdım.
teşekkür ederim mavlicim cevabın içim.
patiskam bende aynısenin gibiyim. ben daha gideceğim okulugörmedim, aşkım sabah ankarada olucak 7,5 gibi buluşucaz, beraber gidicez.
inşallah güzelce atlatırız hepimizin yüzü güler.
ayy kızlar valla hepımızın hastalıgı sınavı beklıyormus galıbaohaoldumsmile
sağol arkadaşım bende buduayı çok beğendim kaç gündür yapıyorum çünkü kimse herşeyi bilemez ALLAHIM burdaki tüm arkadaşlarım emek verdi çalıştı bende dahil onların emeklerini zayi etme!(AMİİİİN!) çok heycanlıyım evde dolanıp durdum kafam dağılsın diye komşuları tek tek gezip geldimeyvahedigeldismile ama pek geçmedi neyse hayırlısı diyeyim artık yapıcak bişey yok...... VEEEE KADER ARKADAŞLARIM HEPİNİZE BAŞARILAR RABBİM MUVAFFAK ETSİN!Herkese dua ettim inşallah kabul olur. Allahım bildiklerimi yaptır, bilemediklerimi attır, attıklarımı da tuttur Ya Rabbim=) :Saruboceq: