2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhaba kızlar..
sabah eşim işten gelince şehir merkezine gidip sınava gireceğimiz yerleri gördük... aman allahım nası sıcak :( o kadar yoruldum ki, her an direksiyon başında uyuyabilirdim, ki ben ne kadar yorgun olsam da çok konsantre olurdum araba kullanırken... ama nerdeee. insanlar uyuyakalıp nası kaza yapıyomuş anladım, ama çok şükür sağsalim geldik evimize. yatağa bi atmışım kendimi, bu saatte zorla uyanabildim....
ben çok tuhaf hissediyorum ya.. rahatsız gergin.. bitse de hayırlısıyla kurtulsak.
dün gece maematik tekrarından sonra dayanamayıp yatakta vatandaşlık cep kitabına göz gezdirdim biraz. bu akşam da güncel bilgilere göz gezdiricem başka da bişe yapmayacağım. siz de dinlendirin biraz kendinizi bence...
dün gece yatmadan hepimiz için dua ettim, inşalah emeklerimizin karşılığını alırız

teşekkür ederim mavlicim cevabın içim.

patiskam bende aynısenin gibiyim. ben daha gideceğim okulugörmedim, aşkım sabah ankarada olucak 7,5 gibi buluşucaz, beraber gidicez.

inşallah güzelce atlatırız hepimizin yüzü güler.

şu vatandaşlıktan çıkarrma kısmına takıldım ben de... vatandaşlığa kabulu bakanlar kurulu mu yapıyodu? çıkarmada nasıl oluyordu?

patiskam ya cep kitabındada yüzeysel anlatmış çok mühim deil sanırım. vatandaşlık kanunun gösterdiği şartlarla kazanılır ve ancak kanunun gösterdiği şartlarda kaybedilir. aman bunu bilsek yeter ya gerisi hikaye sanırım

yabancılar bakanlar kurulu ile alınıyormuş, ya da istisnai vatandaşlığa alınma , bazı özel şartları oluyormuş bunlarında.

pikolata çok güldüm nerdee bende bi tane soru göremiyorum rüyamda ne güzel olurdu ama
başakcım ivedikte güzel fikir seyretcem akşam kaydirigubbakcemile3
gülsu tatlım öpüyorum senide
bende hasta oldum bu aradakafamçokkarıştı
hepinize başarılar fıstıklar
inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alırız
ben hala bırakmadım çalışmayı vat deneme çözüyorum
bu gidişlede yatana kadar bırakamayacam:delphin:

teşekkür ederim mavlicim cevabın içim.

patiskam bende aynısenin gibiyim. ben daha gideceğim okulugörmedim, aşkım sabah ankarada olucak 7,5 gibi buluşucaz, beraber gidicez.

inşallah güzelce atlatırız hepimizin yüzü güler.

ayyyy ne güsel demek sınava yalnız gitmeyeceksinboshayallersmilebenimkide rüyasında beni sınava götürdüğünü görmüş-tatlicadiarzu-ufff anca rüyasında görür zaten taaa Van dan nasıl gelsin aşkımcım:utangac:

sınavda başarılar dileyen herkese çoooook ama çok teşekkür ederim. Allah hepimizin emeğinini karşılığını vericek inşallah.olumunekankayizsmile

ben de çarşıya gittim, ykm den kendime gömlek aldım, hem de 17 tl ve çok güzel, süper indirim vardı. ne güzel kafam dağıldıkaydirigubbakcemile3kadın olmayı bu yüzden çok seviyorum.
eve geldim, 70 anayas,100 terih çözdüm. neleri unutmuşum bakayım diye. şimdi duşa girip tarih tekrarı yapıcam.

kızlar sınav zorda olsa kolayda olsa umrumda değil valla:dilcikar:yapabildiğimi yapıcam, yapamadığım kalsın. stres yapmayız inşallah. kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.

bugün birinin yorumunu okudum. kpss ye 1 yıl süper çalışmış, tüm kaynak, denem vs. bitirmiş. son 3 gün heyecandan uyuyamamış, ishal, kusma...derken sınava harap şekilde girmiş. bu senede hazırlandığına göre demek ki önceden kazanamadı.
stres en büyük engelimiz, rahat olalım kızlar:lepi:

ayy kızlar valla hepımızın hastalıgı sınavı beklıyormus galıbaohaoldumsmile

başağım sormaeyvahedigeldismilebende her an olucam, hatta sınavda bile olabilirimkaydirigubbakcemile3 hepimizin KK'lı olmak dışında ortak bir noktası daha oldu: aynı tarihte hasta olmak:roflol:

kızlar kola uyku açıyormuş, sınavdan önce içip giricem. kaç gündür kola kolik oldun zaren:delphin: abur cubur...stresten ne bulursam yiyorum, göbişim yağlandı

kızlar herkese başarılar...sizi anlıyorum aynı heyecen bende de hat safhada eylülde
giriyorum yarın da eşim giriyor ben ondan heyecanlıyım...herkesin gönlüne göre olsun ;))

Allah hepinizin yardımcısı olsun, herkesin gönlüne göre olur inşallah. bende heyecan yok da okula gidip bakmadım ondan endişeliyim inşallah bir aksilik olmaz.
Herkese dua ettim inşallah kabul olur. Allahım bildiklerimi yaptır, bilemediklerimi attır, attıklarımı da tuttur Ya Rabbim=)
:Saruboceq:

kızlar hepinize ayrı ayrı başarılar diliyorum.... Allahım bizim de, emek veren herkesin de sınavının iyi geçmesine yardım etsin, emeklerimizi boşa çıkarmasın. yarın burda mutlu mutlu yazıyor olalım inşallah...
hepimiz için dua ediyorum her seferinde. bi sürü destek olduk birbirimize iyi ki varsınız hepiniz...

Herkese dua ettim inşallah kabul olur. Allahım bildiklerimi yaptır, bilemediklerimi attır, attıklarımı da tuttur Ya Rabbim=) :Saruboceq:
sağol arkadaşım bende buduayı çok beğendim kaç gündür yapıyorum çünkü kimse herşeyi bilemez ALLAHIM burdaki tüm arkadaşlarım emek verdi çalıştı bende dahil onların emeklerini zayi etme!(AMİİİİN!) çok heycanlıyım evde dolanıp durdum kafam dağılsın diye komşuları tek tek gezip geldimeyvahedigeldismile ama pek geçmedi neyse hayırlısı diyeyim artık yapıcak bişey yok...... VEEEE KADER ARKADAŞLARIM HEPİNİZE BAŞARILAR RABBİM MUVAFFAK ETSİN!

canlarım napıyosunz

ayyy heyecan doruktamı bende hasta oldugum ıcın bugun baya agrım vardı bıraz güncellere göz atayım dedım bakamadım pek dısarı cıktım aksamüstu 8 gıbı geldım yemek dus derken bu saat oldu sözde recep ivedıge bakcaktım yatarken göz atsam mı kı guncel bılgılere

kızlar ne cabuk gectı ya. bırbırımıze gercekkten manevı acıdan buyuk destek olduk. allah emeklerımızı bosa cıkarmaz ınsaalh

canlarım eger sınav zor gelırse herkese zor dıye düşünun suan mımse yapamıyor dıyın ve telas yapmayın

ben aksama anca gelırım cunku benım 2 bucukta egıtım bılımlerı var 2 bucuk saat sürcek

Back