- Konu Sahibi Pimpirikli
-
evet başakcım ya canım sıkkın biraz:gitme:bugün de hiç çalışmadım ara vereyim biraz diyorum.sahurdan sonra falan uyumayıp çok yüklendim kendime sanırım.
senin nasıl gidiyo çalışmaların aramızda düzenli giden tek sen kaldınyerimseniben
teskkur edrmm ttalım bende dersanelerı gezdm bugun calısmadım smdı ıftara gıdıoz amcamlara orda çözerım artıkk nıre moralın bozuk cnm yapabılcegım bısı varmıı
ben günde 6 saat civarı çalışıyordum şu bir kaç gündür aksattım.bayram dönüşü 8 saate çıkarmayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile2kızlar günde kaç saat çalışıyosunuz bayram bitsin bende başlayacam sizi gördükçe hevesleniyorummm
kızlar şuan matematikten soru çözüyorum.30 tane çözdüm 40 a tamamkayıp yatıcam inşallah.
hepinize şimdiden iyi bayramlaropuyorumnanaktan
canım benım bızımd e carsı ıslerı vardı sabah gtık daa bıraz once geldk bugun calısmadm ayaklarımkopuyo bırazcık soru cozerım hheralde.buarada ben ucretlı ogretmenlıge bsvurmstum rehberlk o bıllı oldu olmus
kızlar kpss ye ne zaman ve nerelerde başvuruluyo
bilen varsa beni bilgilendirebilir misiniz?
şimdiden teşekkürler:)
cnm başvurular sınava bir kaç ay kala yapılıyor daha çok var yani.bildiğim kadarıyla internetten yapılıyor başvurular.internetten tc kimlik numaran ve şifrenle başvuru oluyor diye biliyorum.şifren yoksa ösym bürosundan alabilirsin. ben üniversiteden almıştım şifremi.
çok saol sana da iyi bayramlaropuyorumnanaktanücretli öğretmenlik çıkmış hayırlı olsun.kadrolu olarak atanman için kaç puan alman gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?