2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

evet başakcım ya canım sıkkın biraz:gitme:bugün de hiç çalışmadım ara vereyim biraz diyorum.sahurdan sonra falan uyumayıp çok yüklendim kendime sanırım.
senin nasıl gidiyo çalışmaların aramızda düzenli giden tek sen kaldınyerimseniben

teskkur edrmm ttalım bende dersanelerı gezdm bugun calısmadım smdı ıftara gıdıoz amcamlara orda çözerım artıkk nıre moralın bozuk cnm yapabılcegım bısı varmıı

ben de gelısım ve sınıf yonetımınden soru cözuyorm kendı kendıme gırıp buraya yazıom artıkk nerdesınz kızlarr yaaa:1no2:

ya ben hiç çalışmadım iki gündür. dün özel ders vermeye gittim eve geldim sevgilimin ablası çağirdi bi haftadir evdeydım gidim açılırım dedim gittim orda kaldım gece.. bugün de gene özel ders verdim şimdi de netteyim saatlerdir oturup çalışmadım bişi... neyse gidip telafi edem bari... ahlak gelişimini bitirip sonra gelişim psikolojisinden soru çözecem.. soru çözmekten sıkılınca öğrenme psikolojisine giriş yapar konu çalışırım.. kolay gelsin yavru ceylanlar mucks hepinize

selamlar herkese iyi çalışmalar
benimde 80 puanım var atanamadım.bir haftadır çalışma kararı aldım.ancak 6 aylık bebeğim var haftalık programları belki bitiremeyebilirim beni de aranıza alırmısınız.

teskkur edrmm ttalım bende dersanelerı gezdm bugun calısmadım smdı ıftara gıdıoz amcamlara orda çözerım artıkk nıre moralın bozuk cnm yapabılcegım bısı varmıı

cnm çok saol önemli bişi yok aslında özel günümde olduğum için biraz stresliydim ve büyüttüm:umursamaz:bende dün 28 matematik,40 tarih sorusu çözdüm.şuan gene soru çözücem matemetikten. sabahtan bu zamana kadar çalışamadım tabi, bayram hazırlığı falan yaptık
bu çalışma konusunu hepimiz bayramdan sonra çok güzel toparlıycaz inşallah:Saruboceq:

kızlar günde kaç saat çalışıyosunuz bayram bitsin bende başlayacam sizi gördükçe hevesleniyorummm

kızlar günde kaç saat çalışıyosunuz bayram bitsin bende başlayacam sizi gördükçe hevesleniyorummm
ben günde 6 saat civarı çalışıyordum şu bir kaç gündür aksattım.bayram dönüşü 8 saate çıkarmayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile2

kızlar şuan matematikten soru çözüyorum.30 tane çözdüm 40 a tamamkayıp yatıcam inşallah.
hepinize şimdiden iyi bayramlaropuyorumnanaktan

kızlar şuan matematikten soru çözüyorum.30 tane çözdüm 40 a tamamkayıp yatıcam inşallah.
hepinize şimdiden iyi bayramlaropuyorumnanaktan

canım benım bızımd e carsı ıslerı vardı sabah gtık daa bıraz once geldk bugun calısmadm ayaklarımkopuyo bırazcık soru cozerım hheralde.buarada ben ucretlı ogretmenlıge bsvurmstum rehberlk o bıllı oldu olmus

kızlar kpss ye ne zaman ve nerelerde başvuruluyo
bilen varsa beni bilgilendirebilir misiniz?
şimdiden teşekkürler:)

canım benım bızımd e carsı ıslerı vardı sabah gtık daa bıraz once geldk bugun calısmadm ayaklarımkopuyo bırazcık soru cozerım hheralde.buarada ben ucretlı ogretmenlıge bsvurmstum rehberlk o bıllı oldu olmus

çok saol sana da iyi bayramlaropuyorumnanaktanücretli öğretmenlik çıkmış hayırlı olsun.kadrolu olarak atanman için kaç puan alman gerekiyor.

kızlar kpss ye ne zaman ve nerelerde başvuruluyo
bilen varsa beni bilgilendirebilir misiniz?
şimdiden teşekkürler:)

cnm başvurular sınava bir kaç ay kala yapılıyor daha çok var yani.bildiğim kadarıyla internetten yapılıyor başvurular.internetten tc kimlik numaran ve şifrenle başvuru oluyor diye biliyorum.şifren yoksa ösym bürosundan alabilirsin. ben üniversiteden almıştım şifremi.

cnm başvurular sınava bir kaç ay kala yapılıyor daha çok var yani.bildiğim kadarıyla internetten yapılıyor başvurular.internetten tc kimlik numaran ve şifrenle başvuru oluyor diye biliyorum.şifren yoksa ösym bürosundan alabilirsin. ben üniversiteden almıştım şifremi.

canım sınavlar ne zaman yapılıyo?ve bu şifre ne için?internetten alamıyomuyum bu şifreyi?

çok saol sana da iyi bayramlaropuyorumnanaktanücretli öğretmenlik çıkmış hayırlı olsun.kadrolu olarak atanman için kaç puan alman gerekiyor.

saol cnm çıktı ücretlı öğretmenlik.kadro için 85 almam lazım cnm.bende dun hıc calısmadım ondan bugun bı 75 soru çözdum kızlr sız calısabılıonuzmu

herkese iyi çalışmalar arkadaslar;ben sosyal bilgiler öğretmenliği mezunuyum;eşimde 6çyılına girecek tarih öğretmeni..aklınıza takılan sorular oldugunda cevaplayabiliriz bizde..böylece destek oluruz..bende ücretli öğretmnliğe baslıyorum bu yılda..bir de yediiklimin altın setini mi alsam acaba;her yıl kaynaklara bayıldıgım paranın haddi hesabı yok:(
neyse hepinize iyi çalışmalar iyi bayramlar..

merhaba arkadaşlar bende tarih öğretmeniyim kaç yıldır atanamadım bu yıl dershaneye yazıldım burada da birbirimize destek oluruz inşallah ben ekimin 2 haftası başlayacağım inşallah

merhaba bende bu sene ılk kez kpss ye gırıcem.henuz mezun degılım ıng ogretmenlıgı son sınıftayım.
ben maalesef dersaneye gıdemıcem.3 aylık bebegım var.umarım bu sene bebısle hazırlanmam zor olmaz.elımden gelenı yapmaya calısıcam.
burdan bırbırımıze destek oluruz ınsallah.

Son düzenleme:
aramıza hoşgeldiniz arkadaşlaropuyorumnanaktantarihçilerimizde oldu takıldığımız soruları sorarız artıkzemuszemusbugün matematikten 60 soru çözebildim.başka da çalışmayı düşünmüyorum.misafirler gelicek.
hepinize kolay gelsinkaydirigubbakcemile5

Back